Şimdi Ara

PUBG İNTERNETİM HIZLI AMA AĞ GECİKMESİ ALGILANDI SORUNU ALIYORUM

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
8.817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar herkese selamun aleyküm öncelikle forumda yeniyim bu yaz indirimlerinde pubg aldım 80 saatim var şuanda cs go da pingim 60-50 civarı fakat pubg sürekli ağ gecikmesi diyor bilgisayarım oyunun minimum gereksinimlerinin üstünde very low ayarlarda 40-50 fps alıyorum fakat sürekli ağ gecikmesi diyor diğer oyunlarda sıkıntı yok sadece pubg de oluyor bende wifi ile bağlanıyorum belki kablo ile bağlanınca gider dedim ama yine olmadı bazen durup ağ gecikmesi yazıyor bazen koşarken duruyor birden ileri ışınlanıyor pingim oyunu oynatamayacak hale getiriyor ne yapmalıyım yardım bu foruma güveniyorum

• birde görev yöneticisinden baktığımda disk kullanımı hep yüzde yüz masaüstünde kasıyor son 1 haftadır böyle birşeye tıkladıktan baya zaman sonra açılıyo mesela c diskim 400 gb 372 si dolu d diskimde 750 gb 537 si dolu bununla ilgilibi sorun olmuş olabilirmi bilmiyorum ama bununda bi çözümünü bulabilirsek tabi memnun olurum
  • sorun sende değil oyunun serverlerinde. bunun haricinde eğer kablosuz bağlanıyorsan kablolu olarak bağlanmayı deneyebilirsin.

*ufak bir dipnot

herhangi bir oyunda ping vb şeyler bazı durumlar haricinde download/upload hızları ile alakalı değil, kullandığın bağlantının kalitesi ve server'e uzaklık ile alakalıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Winter Is Coming -- 3 Ağustos 2018; 6:43:53 >
  • Winter Is Coming kullanıcısına yanıt
    Hocam kablosuza geçtim ve 10 oyundan 3 unde assagi indigimde ag gecikmesi algilandi diyor uyari gittikten sonrada kaplamalar yuklenmemis oluyor ayrica dizustu kullaniyorum yuzde 100 disk kullanimi oluyor her zaman nasil duzeltebilirim?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben de bu sorunu alıyorum, fakat bende ağ gecikmesi algılandı yazıp öylece kalıyor. Modem değiştirmek ve steami silip yeniden yüklemek dahil bir çok şeyi denedim fakat çözemedim. İşin garibi oyuna mobil telefon internetinden bağlanınca böyle bir sorun olmuyor. Hiç bir yerde çözümü bulamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: koraycan4460

Hocam kablosuza geçtim ve 10 oyundan 3 unde assagi indigimde ag gecikmesi algilandi diyor uyari gittikten sonrada kaplamalar yuklenmemis oluyor ayrica dizustu kullaniyorum yuzde 100 disk kullanimi oluyor her zaman nasil duzeltebilirim?
    Ağ gecikmesi ile disk kullanımı problemleri birbirinden ayrı sorunlar. Ağ gecikmesi için kablolu bağlamanız yeterli olur.

Disk kullanımı için yapacak bir şey yok windows kurulu olan disk her zaman kullanılır. Kaplamaların geç yüklenmesi sorunu için oyunu windows dan başka diske kurmak gerekiyor. En azından oyunu kurduğunuz disk hızlı bir disk olmalı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.