Şimdi Ara

PUBG kulaklık, klavye

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

bende casper c900 modeli olan laptop modeli bulunmakta fps oyunları için daha çok klavye ve kulaklık almayı düşünüyorum. ancak bir kaç sorum olacaktı. sistem gereksinimlerim
    PUBG kulaklık, klavye
    ses kısmında da RealTek High Definition Audio yazıyor.
    PUBG kulaklık, klavye
    sorularım şunlar
    klavye almama bu pc'de o kadar gerek varmı? aynı reaksiyon mu alırım tuşlarda gerekli mi gereksiz mi?
    kulaklık olarak önerilerinizi bekliyorum limitim 200 tl. Aslında 40 tl daha verip Rampage sn rw1 alacaktım ancak kendileri şuan 300 tl civarında olduğundan dolayı yanaşamadım. araştırdığım dönemlerde 239 tl idi. birde bu kulaklıklar için 7.1 'i pcnin desteklemesi mi öyle birşey gerekiyormuş pek anlamadım bu benim pcde sorun yaşar mıyım? yönlendirme ve önerileriniz için çok teşekkürler şimdiden

• kulaklık olarak snopy rampage sn-rw1 yeni aldım, adam dibime gelip vurunca geldiğini anlıyorum :)
    ya ayarlarını yapamadım yada kulaklık sıkıntılı, şimdi ayarlarıyla uğraşıyorumda bişey bulamadım
  • mehterann kullanıcısına yanıt
    valla youtube'de kozmik karınca diye bir adam var onun reklamını yaptı geçen sesleride müthiş alıyor. ben iphone kulaklık kullanıyorum şuan bence ayarı falan olmalı aslında bende 7.1 gibi bir mevzuları var ondan alacaktım ama uyumlu olup olmadığıda gerekiyormuş açıkcası pek bu konuda da bilgim yok kullandığım pc'ye uygun mu bilmiyorum kafalar karışık
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.