Şimdi Ara

PUBG Mobile [ANA KONU] (22. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.554
Cevap
43
Favori
237.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: msafacan

Soruna çözüm geldi paylaşayım. 09/01/2019 tarihinde tencent emuya güncelleme geldi. bu güncellemeden sonra google hizmetleri emuya kuruluyor ve google play çalışıyor. yapamayan arkadaşlar için bilgilendirdim.

Alıntıları Göster
    Hocam bizi de bilgilendirebilir misin ?
  • Herkese Merhaba , tencent emulator ile oynuyorum fakat kasıyor bilgisayar özellikleri ;

4 gb ram , core 2 e6600 işlemci , 1 gb ekran kartı nvdia , 120 gb ssd

• quote:

Orijinalden alıntı: DH.COM

Hocam bizi de bilgilendirebilir misin ?

Alıntıları Göster
    Tencen Emulatore Goole hesabını bağlayamayanlar için: Tencent Emulatoru tamamen kaldırın. Yeni sürümünü kurun. Pubgyi kurduktan sonra. Google İnstaller diye bir programda çıkıyor yanında. Onu da kurun. Google hesabınızla giriş yapın. Google Play'i de kuruyor kendisi daha sonra. Son olarak Pung'nin ayarlarından hesabı bağlayın olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: msafacan

public beta yı indirin

Alıntıları Göster
    hocam emulator başlatılamadı hatası veriyor bir türlü çözemedim

bu hatanın çözümünü bilen var mı arkadaşlar ??
  • Beyler bakım felsnmi var oyuna baglanamiyir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: halaycibasi

Beyler bakım felsnmi var oyuna baglanamiyir
    Ben ve kardeşim de bağlanamadık.

• Güncellemeler kontrol ediliyor ekranında kalıyor oyuna giremiyorum var mı bunun çözümü?

Telefon iPhone 8

• 0013 kullanıcısına yanıt
    Şuan çoğu kişide öyle, arkadaşlarımda da öyle.
    Oyunda kalanlar ise çıkınca büyük ihtimalle giremeyecek. Düzelir bir ara.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yekzan

Ben ve kardeşim de bağlanamadık.

Alıntıları Göster
    Büyük ihtimal rütbeler sifirlaniyor

• tencent emülatörden girdim çıktım tabi yeni değil bir güncelleme geldi yükledim oyuna girdi bir sorun gözükmedi

ama şimdi çıksam girermi bilemedim. çıkarsamda girmezse çocuklar laf söyler hazır karneleride iyi gelmişken :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ŞAKACI -- 18 Ocak 2019; 20:47:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ŞAKACI

tencent emülatörden girdim çıktım tabi yeni değil bir güncelleme geldi yükledim oyuna girdi bir sorun gözükmedi

ama şimdi çıksam girermi bilemedim. çıkarsamda girmezse çocuklar laf söyler hazır karneleride iyi gelmişken :)
    Vayy hocam sizde oynuyormusunuz oyunu

• halaycibasi kullanıcısına yanıt
    yok ben pc ye kurdum çocuklar oynuyorlar ben birkaç el attım cs ciydim eskiden ama bu oyunuda güzel yapmışlar. telefondan oynuyorlar kolayda oynuyorlar ben telefondan oynayamıyorum alışkanlık, ama arada can sıkıntısı gitsin diye oynanabilir bir oyun gözüküyor
  • quote:

yok ben pc ye kurdum çocuklar oynuyorlar ben birkaç el attım cs ciydim eskiden ama bu oyunuda güzel yapmışlar. telefondan oynuyorlar kolayda oynuyorlar ben telefondan oynayamıyorum alışkanlık, ama arada can sıkıntısı gitsin diye oynanabilir bir oyun gözüküyor
    Aynen hocam kaliteli oyun yapmışlar ama hem siz hemde çocuklar dikkatli olun çünkü oyun bağımlı yapıyor.

Ben bağımlısı oldum mesela

• halaycibasi kullanıcısına yanıt
    yok herşeyin sınırı var olmalı karneleri iyi geldiğinden hakettiler oynarlar ama evet sınır koymazsan bağımlılık kaçınılmaz oluyor. arada oynanması güzel ama süreklilik olursa hayattan bile kopartabiliyor böyle şeyler
  • quote:

yok herşeyin sınırı var olmalı karneleri iyi geldiğinden hakettiler oynarlar ama evet sınır koymazsan bağımlılık kaçınılmaz oluyor. arada oynanması güzel ama süreklilik olursa hayattan bile kopartabiliyor böyle şeyler
    Doğrudur hocam

• Arkadaşlar merhaba, oyunu oynarken tab , m ve ctrl tuşuna basınca kendi kendine ateş etmeye başlıyor ve durmuyor mermi bitene kadar. Bunun çözümü varmı
  • Merhaba pubg mobile klavye mouse ile oynamak için octopos uygulamasıyla girince ban yiyorum bunu nasıl çözerim yada octopus benzeri bir uygulama var mı teşekkürler

• slckalc S kullanıcısına yanıt
    klavye mouseden kastınız pc ile oynamak ise tencent programı var onu deneyiniz.

tgb.qq.com
    Tencent Gaming Buddy - Tencent's Best-ever Emulator for PUBG Mobile
    https://tgb.qq.com/en/games/pubg.html
  • Yok pc de değil telefona klavye mause takıp oynamaktan bahsediyorum

• Arkadaşlar merhaba, oyunu oynarken tab , m ve ctrl tuşuna basınca kendi kendine ateş etmeye başlıyor ve durmuyor mermi bitene kadar. Bunun çözümü varmı. Acil
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.