Şimdi Ara

PUBG Mobile [ANA KONU] (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.554
Cevap
41
Favori
237.583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TCKaRa

Selamlar
    Lite için ustalara bir sorum olacak.Her bilgisayarla oynanabilecek denmiş fakat bizimkiler çöp oldu bile galiba..Sistem yetmiyor değil mi ?
    :(
    Aleykümselam. Aslında sistemim yeterli ama büyük ihtamalle işlemcim yetersiz geliyor. İşin garip yanı İ5 7300HQ ve GTX1050M ikilisinde bile drop yiyenler var. Oyun baya bir sıkıntılı hocam. Daha güçlü bir işlemci istiyor galiba.

Eşya toplarken, koşarken vs hiç sıkıntı yok. Gayet akıcı ve 40-50 fps veriyor fakat birinden 2 mermi yediğinde fps bir anda 10 lara kadar düşüyor. Hele yakın çatışmada neredeyse hareket ettirmiyor.

• Arkadaşlar yeni başladım oyuna ilk mobil ile sonra emülator ile devam ettim. Sorum şu. Çok kill mi önemli yoksa mapte sona kalmak mı? Çorba parası çıktı dedi bir iki defa sanırım birinci oldum. Bir de Pc versiyon almaya gerek var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Selamlar
    Lite için ustalara bir sorum olacak.Her bilgisayarla oynanabilecek denmiş fakat bizimkiler çöp oldu bile galiba..Sistem yetmiyor değil mi ?
    :(
    Hocam bu sistemle lite i medium high da oynarsin rahat olun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Poyrito P kullanıcısına yanıt
    Puan getirisi sona kalmaya daha cok puan veriyor ama 5 6 dakika yasayip 6 kisi vurmussan hic vurmamis halinden daha az puan kesiyor. Cok kille birince olursan da daha fazla puan veriyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Şem-i Ruhsar

Aleykümselam. Aslında sistemim yeterli ama büyük ihtamalle işlemcim yetersiz geliyor. İşin garip yanı İ5 7300HQ ve GTX1050M ikilisinde bile drop yiyenler var. Oyun baya bir sıkıntılı hocam. Daha güçlü bir işlemci istiyor galiba.

Eşya toplarken, koşarken vs hiç sıkıntı yok. Gayet akıcı ve 40-50 fps veriyor fakat birinden 2 mermi yediğinde fps bir anda 10 lara kadar düşüyor. Hele yakın çatışmada neredeyse hareket ettirmiyor.

Alıntıları Göster
    İnternet cafe de dropsuz oynamistim sadece klasik olarak mesela arabayla dolasirken adamlara yaklasinca kucuk bi donma yasaniyordu onun disinda yakin mesafede catisirken fps drop olmuyordu ki o cafeninde kartlari da 1050ti. Neye gore oluyor bu fps droplar cozemedim vallahi.

• quote:

Ben Xiaomi mi6 ile sorunsuz oynuyorum ve mi 8 ve mi max3(özellikle batarya ve ekran üstünlüğü ile) tavsiyem olacaktır.Elbette ki başka marka ve modeller vardır ama bu cihazlar kendi deneyimlediğim cihazlar tercih sizin.

Alıntıları Göster
    Cevabınız için teşekkür ederim. Mi 8 lite olur mu mesela yoksa direk mi 8 mi olmalı? Lite olanların performansı iyi değil midir ?

• Beyler As rütbesine ulaştım yalnız sunucu sıralaması kısmı : 0 yazıyor. 4305 sıralamaya ulaştım ama ilk 1000 de miyim kaçtayım Fatih olmaya ne kadar kaldı falan diye bakayım diyorum görünmüyor. Bunu nereden öğrenebilirim?

• quote:

Orijinalden alıntı: imakenya dragons

Puan getirisi sona kalmaya daha cok puan veriyor ama 5 6 dakika yasayip 6 kisi vurmussan hic vurmamis halinden daha az puan kesiyor. Cok kille birince olursan da daha fazla puan veriyor.
    Hocam yanlışınız var bence ilk 5-6 dakikada 6 adam vurduysa en az bir 15-20 puan artı verir. 2-3 adam vursan bile oyun başında 3-5 puan veriyor.
  • LeThauS kullanıcısına yanıt
    Lite hakkinda deneyimim yok malesef.youtube dan oynanis videolarini izleyebilirseniz fikir edinebilirsiniz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Beyler adamı bayıltınca arkamızı dönüp gitsek başkası onu öldürürse kill ona mı gidiyor? Yoksa bayıltınca öldürmek mi gerekiyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: Poyrito

Beyler adamı bayıltınca arkamızı dönüp gitsek başkası onu öldürürse kill ona mı gidiyor? Yoksa bayıltınca öldürmek mi gerekiyor?
    Bayıltana gider kill
  • LeThauS kullanıcısına yanıt
    Snapdragon 660 tan aşağısı akıcı oynatmaz pubg mobili.

Pubg mobili pc de emülatörle oynuyordum ama o kadar çok hile varki bıraktım. Artık sadece mobilden canım sıkıldıkça oyuna giriyorum. Tavsiyem bilgisayarı kaldıranlar steamde paraya kıyıp pubg alsın. Pubg liteyi pc si steam pubg kaldırmayanlar için öneriyorum ama oyun birebir steam pubg nin aynısı olduğu için pc si kaldıranlar mutlaka steam pubg alsın. Beleş oyundan hayır gelmez apexte 350 bin hileci banlamışlar pubg mobilde de banlasalar bir o kadar çıkar. Bu kadar hileci lite de de olacaktır diye tahmin ediyorum. O yüzden pc si kaldıran paraya kıyıp steam pubg alsın.

• pubg mobile için listemizde ekli olmayan oyuncularin yada oyunda bizim vurduğumuz yada vurulduğumuz oyuncuların statlarini, game historylerini görebilecegimiz bir tracker sitesi varmı? Normal pubg için mevcut ancak mobile için bulamadım. Tskler

• Beyler birini öldürdükten sonra eşyalarını alırken veya eşya toplarken, tab tuşuyla eşyalarımı açıp kapatınca karakterim her seferinde aniden havaya bakıyor.
    Bir de bazen araçtan inemiyorum. Tekrar binip inmem falan gerekiyor. Sizde de böyle mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-BB2CECC18

Snapdragon 660 tan aşağısı akıcı oynatmaz pubg mobili.

Pubg mobili pc de emülatörle oynuyordum ama o kadar çok hile varki bıraktım. Artık sadece mobilden canım sıkıldıkça oyuna giriyorum. Tavsiyem bilgisayarı kaldıranlar steamde paraya kıyıp pubg alsın. Pubg liteyi pc si steam pubg kaldırmayanlar için öneriyorum ama oyun birebir steam pubg nin aynısı olduğu için pc si kaldıranlar mutlaka steam pubg alsın. Beleş oyundan hayır gelmez apexte 350 bin hileci banlamışlar pubg mobilde de banlasalar bir o kadar çıkar. Bu kadar hileci lite de de olacaktır diye tahmin ediyorum. O yüzden pc si kaldıran paraya kıyıp steam pubg alsın.
    Hocam PC Emülatör versiyonun'da ne gibi hileler var ?
  • StoryBro kullanıcısına yanıt
    Uc hilesi, wallhack aim vb her şey var diye biliyorum. Ben oynamadığımdan bizzat karşıma gelmedi ama twiç yayınlarında görüyorum.

• 10 yıl ban yedim
    PUBG Mobile [ANA KONU]
  • yeni güncelleme ile oyuna girerken hata alan varmı?
  • Oyunda çok hileci var özellikle araplar bu yüzden sildim

• Şem-i Ruhsar kullanıcısına yanıt
    Hocam ryzen 5 2600 rx580 8gb 16GB 3000mhz ram var yine de akıcı değil pubg. O sistemlerde cok normal bence donması

• 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.