Şimdi Ara

PUBG Mobile [ANA KONU] (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.554
Cevap
43
Favori
237.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ornitolog

pc için en performanslı emülatör hangisi?
    bluestack hem çok kasıyor hem de görüntü çamur gibi.

ayrıca yeşil kamuflaj parayla mı satılıyor yoksa hileyle mi alıyorlar, her maçı kazananda bu kamuflaj ve sniper var.
    Oyunun kendi resmi emulatörünü kullan. Tencent Gaming Budy. kamufulaj drop itemi. oyunu kazanan genelde drop, kill kovalayanlar olduğu için oyun sonunda sniperli ve ghillie suitli(kamufulaj) rakiplerini görmen çok doğal.Para veya hile ile alakalı bir durum değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: don_topale

Oyunun kendi resmi emulatörünü kullan. Tencent Gaming Budy. kamufulaj drop itemi. oyunu kazanan genelde drop, kill kovalayanlar olduğu için oyun sonunda sniperli ve ghillie suitli(kamufulaj) rakiplerini görmen çok doğal.Para veya hile ile alakalı bir durum değil.

Alıntıları Göster
    anladım, peki ana menüdeki envanterler neye yarıyor? alanda her şeyi sıfırdan topluyoruz,bunlar farklı bir modda mı kullanılıyor?
  • Bıktık araplardan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BlueStacks, her hafta düzenli Ödüllü PUBG Mobil Turnuvaları düzenliyor. BlueStacks TR Discord Server'ından takip edebilirsiniz;
    Discord
    Join the BlueStacks TR Discord Server!
    https://discord.gg/RqkTd2u

• ornitolog kullanıcısına yanıt
    BlueStacks bilgisayarında yavaş çalışıyorsa, buraya bakabilirsin;https://support.bluestacks.com/hc/tr/articles/115003193326-BlueStacks-in-Yavaş-Çalışması-Halinde-Uygulamanız-Gereken-Adımlar
  • don_topale D kullanıcısına yanıt
    fpp modu çok az kişi tarafından oynanıyor. FPP her zaman öyle oldu niyeyse, millet tpp seviyor
  • ornitolog kullanıcısına yanıt
    Onlar sadece görünüş için. Mesela ana menüdeki envanterde silah skininiz olsa bile oyunda sadece o silahı yerden aldıktan sonra skin gözükür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: don_topale

Alıntıları Göster
    evet kendi emülatörü iyi çalıştı, ayrıca memu'da hızlı ve kasmıyor.
  • Tpp de tam bir toxic mod. ben oynamıyorum o yüzden yeni hesap açıyorum hemen oyun buluyo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kingofpotatoes

Şu oyunun emülatörde neden kastığına hiçbir anlam veremiyorum. PUBG Lite çıksa da kurtulsak. Mobilde iyi ama ona lafım yok. Bu arada emülatöre GFX Tool gibi programlar yükleyebiliyor muyuz?
    Aynen oyle lite ciksada kurtulsak sundan. Fpp seviyorum ama oynayan yok herkes tpp lite bu yonden de ilac gibi gelecektir. Emulatorde gfx tool kullaniyorum oyunu actiginda sag taraftaki asagi dogru uzanan sekmelerden cikisa basip sonra f9 a basarsan yanlis hatirlamiyorsam orada browser falan cikacak girip indir sonra ayarlari yap ama surekli gfx tooldan gir oyuna. Youtube da bununla ilgili bi video vardi tam anlatamadiysam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • imakenya dragons kullanıcısına yanıt
    gfx tool kullanınca kasma oluyor mu peki hocam?

• Sistemine bagli bende 10 fps kadar yukseltti en azindan bu haliyle oynanacak seviyede ama hala boyle yag gibi akmiyor.

• Arkadaşlar kolay gelsin Tencent Emulatör ile oynuyorum, Benim mikrofon sürekli hata veriyor lobide sesim gidiyor ancak oyuna girince ses kayboluyor tekrar lobiye dönünce de gelmiyor oyunu kapatıp açıyorum ancak aynı işlemler yine devam ediyor ilk oyun oynuyorsam mikrofonlu 2. oyunda kesin gidiyor. Bunun bir çözümü var mı?
  • Oyunda o kadar hile varki hilesiz oyun oynayan yok denecek kadar az,gold kümede yoktur belki ama yüksek kümelerde her oyun hileciler var.
  • FİT GYM kullanıcısına yanıt
    Elmas kümede hileye rastlamadım bu sezon ama hileciler genelde Miramar oynuyor, ona dikkat edin.

• empire1530 E kullanıcısına yanıt
    Hile olmazmı ya,aimbot,esp.
  • 2 kişi arkadaş olup da Squad giren ve takımdan ayrı takılanların ağzını burnunu kırasım geliyor. Hele bazıları var ki arkadaşı ölünce çıkmak için oyunu satıp bilerek ölüyor. Madem böyle yapacaksınız duo girsenize niye milleti trollüyorsunuz? İki sohbet edelim, iki keyifle oynayalım diye de bilerek eşleştirme dilini Türkçe yapıyorum. Ama 5 oyun atıyorsam bunların 2'sinde belki doğru düzgün kişiler geliyor. Gelenlerin çoğu ya beynini kullanamayan tipler ya da 2 kelime Türkçe konuşamayan yarı Türkçe yarı kıroca konuşan tipler.

He bir de bizim milletimizde neden ısrarla kabalaık bölgelere atlama merakı var anlamıyorum. Üşendiğim için genelde takımıma gelenleri takip ederim, birçoğu başlangıçta milletin atladığı kalabalık yerlere ısrarla atlayıp çatışmaya sokar bizi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fulton -- 5 Mart 2019; 18:50:26 >
  • Beyler leon skin set nasıl alabilirim

• Oda kuran kimse yok mu beyler? Veya herhangi bir odaya girme yöntemi var mı? Bıktım botlardan.

• Arkadaşlar 600uc’lik royale pass alan var mı 6.sezonda alacam gibi gereksiz mi sizce?

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.