Şimdi Ara

PUBG Mobile [ANA KONU] (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.554
Cevap
43
Favori
237.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Pcden oynayan adamlar emulatordekileri haşat eder arada dağlar kadar fark var telefonu saymıyorum bile
    Pc çok farklı ben pcden oynuyorum hepsi ayrı eşleşir hepsinin oyunu farklıdır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bblokee B kullanıcısına yanıt
    Ben bıraz karısık yazdım galıba

Benım demek ıstedıgım şu 4 arkadas emulatorden oynayacaz.

rakıbımız telefondan pubg oynayanlar olur mu ? ben sadece emulatorle oynayanlarla eslesmek ıstıyorumda
  • 1BaDBoY1 kullanıcısına yanıt
    Hocam zaten emulatorden oynayan emulatorden eşleşir o yüzden dedim hepsi farklı platform diye

• bblokee B kullanıcısına yanıt
    Bazı ınsanlar ben emulatorden oynuyorum, telefondan oynayan arkadasımla beraber gırıyoruz dıyınce bende sasırdım
  • Sözlük Sevdalısı kullanıcısına yanıt
    Telefonun ekranına zarar vereceğini düşünmüyorum fakat sabit tutsun diye sıkıştırılan aparat arkasını çizebilir. Telefonun kalın değilse veya ayarlanabilir bir tetik alacaksan telefon kılıfı ile kullanmanı tavsiye ederim

Hangisi en iyisi bilmiyorum fakat ben Md5 modelini aldım berbat. Zaten denemek için almıştım ucuz bir model ama bir gün bile kullanamadm tektiklerdn biri hiç çalışmıyordu biri de bir kaç oyunda bozuldu.

• bende her akşam açıyorum genelde rütbem 27. ama dediğim gibi görev yapayımda RP yükselsin diye uğraşmıyorum. Her haritada oynuyorum. sen nikini ver ben ekleyim pazar günü full oyundaydım çok istek gelmişti hepsini sildim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1BaDBoY1

Bazı ınsanlar ben emulatorden oynuyorum, telefondan oynayan arkadasımla beraber gırıyoruz dıyınce bende sasırdım
    Öylede oluyo mesela ben telden oynuyorum sen PC den... sen beni yada ben seni oyuna davet edersem oynayabiliyoruz.

otomotik eşleşmelerde telefonla telefon --- PC ile PC eşleşiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: C3z

Gecen gun europe serverdan girebiliyordum artik sadece north america serverina giriyor 190 altinda ping goremiyorum. Surekli server disconnect oluyor.

Benzer problem yasayan var mi?
    FPP modunda avrupada oynayan çok fazla yok. TPP modunda avrupa serverinde oyun bulabilrsin. Ancak FPP de oynamak istiyorsan N/A serverinde 180-200 ping ile oynamak zorundasın. Şahsen ben TPP(kanser oyun tarzı) oynamıyorum. FPP için NA serverlerinde oyna sıkıntı olmaz. BURdan okuyan diğer arkadaşlara da sesleniyorum lütfen FPP oynayında 50 ping le Avrupa serverinde oyun oynayalım.
  • Emülatördeki kasma sorununu çözen var mı ? 60 fps'in altına düşüyor sürekli. Ekran kartım GTX760.
  • Pubg Mobile'yi pcye kurmak için zamanında hem nox kullandım hemde oyunun kendi emülatörünü ancak şu anda kullanmıyorum fakat tek başıma girdiğim oyunlarda karşıma pcde oynayanların geldiğinden şüphelenmeye başladım.
    Bir arkadaşımla beraber oyuna giriyorum bir problem yok son 2-3e kalıyoruz ve 8-10 kisi çok rahat öldürebiliyorum ancak tek başıma girdiğimde direk ölmeye başladım. Karşıdaki kişilere bakınca oynayış tarzlarının pcde oynar gibi olduğunu fark ettim.
    Sizce böyle bir şey mümkün olabilir mi? Yani oyun benim bilgisayardan bağlandığımı düşünüp bilgisayardan bağlananlarla eşleştirme yapabilir mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: SimurgFC

Pubg Mobile'yi pcye kurmak için zamanında hem nox kullandım hemde oyunun kendi emülatörünü ancak şu anda kullanmıyorum fakat tek başıma girdiğim oyunlarda karşıma pcde oynayanların geldiğinden şüphelenmeye başladım.
    Bir arkadaşımla beraber oyuna giriyorum bir problem yok son 2-3e kalıyoruz ve 8-10 kisi çok rahat öldürebiliyorum ancak tek başıma girdiğimde direk ölmeye başladım. Karşıdaki kişilere bakınca oynayış tarzlarının pcde oynar gibi olduğunu fark ettim.
    Sizce böyle bir şey mümkün olabilir mi? Yani oyun benim bilgisayardan bağlandığımı düşünüp bilgisayardan bağlananlarla eşleştirme yapabilir mi?
    Hocam sanmıyorum olmaz öyle bir şey. Ben de birden fazla emülatör denedim bende olmuyor öyle bir şey. Bu arada bazı oyuncular gerçekten aşırı iyi oynuyor parmaklarını bile değişik kullanıyorlar 2 eliyle falan pc de oynar gibi oynuyorlar öyleleri denk gelmiş olabilir belki. Emülatörden girince zaten uyarı veriyor emülatör algılandı diye öyle bir şey olsa yine aynı şeyi yazardı sana telefondan girince bile.

• Merak ettiğim bir olay var :

Bu oyunu emülatörden oynuyordum ve yeni telefonuma da yüklüyorum şimdi. Fakat hassasiyet ayarları vs bilgisayardan direkt telefona geçmiş. Şimdi telefonda görüntü ayarıdır hassasiyettir vs değiştirince hepsi değişecek mi emülatörde de ? Altından nasıl kalkacağız bunun ?

Bir de telefon için uygun fiyatlı, oyunda güzel ses kasabileceğim bir kulaklık önerisi varsa mesaj bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sözlük Sevdalısı -- 26 Şubat 2019; 20:53:14 >
  • Cevap için teşekkürler. Emülatör algılandı falan olayını bilmiyordum öğrenmiş oldum.Bir kaç oyun daha attım şu anda eskisi gibi değil en azından

• Pc den oynarken radeon wattman hatası alıyorum. Bu sorunu yaşayan varmı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Angry Toad

Arkadaşlar gfx tool ban sebebi mi? 60 fps açık değil maalesef tadı çıkmıyor oyunun. Yakın çatışmalarda nişan alamıyorum. Bugün denedim çok akıcıydı ama normal maça girmedim ban falan yerim belki diye.
    Uzun suredir kullaniyorum gfx toolu emulatorde ban yemedim. Hile kullananlara bile ban attiklarindan supheliyim onu onemsemezler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • M416 da yan tepme azaltici mi kullansam yoksa dik tepme azaltici mi? Hangisinde daha saglikli sprey atiliyor deniyorum bir turlu karar veremedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: imakenya dragons

Uzun suredir kullaniyorum gfx toolu emulatorde ban yemedim. Hile kullananlara bile ban attiklarindan supheliyim onu onemsemezler.

Alıntıları Göster
    Emulatorde neden kullaniyorsun ki hocam degistiriyor mu bir şeyleri?

• quote:

Orijinalden alıntı: SimurgFC

Pubg Mobile'yi pcye kurmak için zamanında hem nox kullandım hemde oyunun kendi emülatörünü ancak şu anda kullanmıyorum fakat tek başıma girdiğim oyunlarda karşıma pcde oynayanların geldiğinden şüphelenmeye başladım.
    Direk telefon ekranını pc veya TV'ye yansıtıp klavye, mouse ile oynuyor olabilirler emülatörsüz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Angry Toad

Emulatorde neden kullaniyorsun ki hocam degistiriyor mu bir şeyleri?

Alıntıları Göster
    Golgeleri kapiyorum evet bende 5 10 fps arttirdi rahatsiz edici derecede bi kasma vardi suan akici sayilabilecek derecede oynatiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: imakenya dragons

Golgeleri kapiyorum evet bende 5 10 fps arttirdi rahatsiz edici derecede bi kasma vardi suan akici sayilabilecek derecede oynatiyor.

Alıntıları Göster
    Korkmasam ben de kullanıcam ama yeni yeni itemler falan elde ettim güzel birkaç tane. Banlanırsam başlamam bidaha.
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.