Şimdi Ara

PUBG Mobile [ANA KONU] (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
1.554
Cevap
43
Favori
237.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni maça girmeden ayarlarda hızlı sohbet kısmı olması lazım, oradan değiştirebilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar gfx tool ban sebebi mi? 60 fps açık değil maalesef tadı çıkmıyor oyunun. Yakın çatışmalarda nişan alamıyorum. Bugün denedim çok akıcıydı ama normal maça girmedim ban falan yerim belki diye.
  • Rica etsem bu arkadaşı reportlarmısınız,5122593905,adamlar oyun boyunca beni kovalayıp bomba attılar,küfür ediyorlar birde suriyeliler.Ben report ettim liyakat 60'a kadar düştü sizde report ederseniz ban yer.
  • Tercent emülatör kasıyor diyen arkadaşlar bende de 1060 6 gb ekran kartı var ve 16 gb ram var yine kasıyor. Bunun sebebi'de tahminim mobil oyunu pc de oynamaya çalıştığımız içindir. tercent emülatör ise daha test aşamasında ve pubg lite çıktıktan sonra muhtemelen bir önemi kalmaz.

Oyun nick: mrsmtvidar2
  • ŞAKACI kullanıcısına yanıt
    hımmmm ben hep farketmeden altın karşılığını almışım hep...
  • Ben PUPG telefondan oynuyorum. Telefondan oynayanlarla - PC den oynayanlar aynı oyuna düşüyormu. Yoksa PC ler PC ile - Mobiller - Mobile ilemi eşleşiyordur.

Eğer Telefonla- PC ile oynayan aynı odaya düşüyorsa saçma değilmi :(
  • szgnsr kullanıcısına yanıt
    pc den kastın steam ise tabiki sunucular farklı ama emilatör ile pubg mobile ise pc telefon ile eşleşiyor. evet bende telefondan oynamayı sevmiyorum bana pc daha iyi geliyor gerçi emilatör olduğundan kasmalar vs oluyor ama yeni nesil çocuklar pc den ziyade telefondan daha iyi oynadıklarını söylüyorlar :)
  • arkadaşlar bu mobilde full grafik ayarlarında 60 fps oynatan ciazlar hangileri

iphone x max

spragon 835 845 işlemcler kaç fps alıyor net rakamlar varmı

• quote:

Orijinalden alıntı: szgnsr

Ben PUPG telefondan oynuyorum. Telefondan oynayanlarla - PC den oynayanlar aynı oyuna düşüyormu. Yoksa PC ler PC ile - Mobiller - Mobile ilemi eşleşiyordur.

Eğer Telefonla- PC ile oynayan aynı odaya düşüyorsa saçma değilmi :(
    Sen telefondan giriyorsan pcdekilerle ile eşleşmezsin.Ancak grubundaki 1 kişi bile pcden giriyorsa pcdekilerle eşleşirsiniz.
  • Arkadaşlar beraber oynamak isteyen varsa nickini yazsın sıkıldım tek başıma oynamaktan.
  • Zombie modu efsane güzel olmuş bence. Bir yandan milletle bir yandan zombilerle uğraşıyorsun heyecan var.Ayrıca boss adamın canına okuyor direkt dalmamak lazım.
  • Arkadaşlar tencent gaming buddy ile pc'den oynuyorum oyunu. Son güncellemeden sonra imleç hiçbir şekilde kaybolmuyor mouse ile hareket ettiremiyorum. Ctrl ile de denedim olmadı, sildim tekrar yükledim yine olmadı. Çözümü bilen var mı?
  • mrsmtvidar2 ekle oynayalım. Yaş 30. PC'den oynuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kabakdolması

mrsmtvidar2 ekle oynayalım. Yaş 30. PC'den oynuyorum.
    Ekledim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende harici klavye sorunu var arkadaşlar. laptopla oynuyorum, laptopun kendi klavyesinde sorun yok fakat harici klavye taktığımda yön tuşları tek başlarına işlevlerini yerine getirmiyor şöyle; wasd tuşlarından birine bastığımda mesela w tuşu ile ileriye gitmek istediğimde adam 1 adım atıp duruor yürümeye devam etmiyor fakat w tuşu basılı olduğu anda başka herhangi bir tuşa bastığımda adam yürümeye devam ediyor. yani yön tuşları sanki kilitlide başka bir tuşa basıp çektiğimde kilidi açılıyormuş gibi oluyor ama w tuşundan her elimi çektiğimde tekrar bastığımda aynı şekilde başka bir tuşla aktif etmem gerekiyor. kalvye sorunu yaşayan var mı ? bu arada klavyenin hiçbir sorunu yok sürüü falan filan sorunusz her yolu denedim sadece bu sorunu yaşayan varmı ?
  • Bende yeni basladım pubg mobile. Ekran kartim yok i5 6402p islemci var rahat bir şekilde oynuyorum emilatör ile. Bu arada rütbeye göre mi eşleşme oluyor? Oyunda cogu kisi bot gibi cok rahat win alınıyor solo

• quote:

Orijinalden alıntı: twinzz

Bende yeni basladım pubg mobile. Ekran kartim yok i5 6402p islemci var rahat bir şekilde oynuyorum emilatör ile. Bu arada rütbeye göre mi eşleşme oluyor? Oyunda cogu kisi bot gibi cok rahat win alınıyor solo
    GTX 760 var ben rahat oynayamıyorum hocam nasıl rahat oynuyorsun ekran kartsız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kingofpotatoes

GTX 760 var ben rahat oynayamıyorum hocam nasıl rahat oynuyorsun ekran kartsız?

Alıntıları Göster
    hocam windows 10 kullanıyorsanız windowsun bütün güncellemelerini yapın. ardından tavsiyem driverpack solution (ücretsiz) ile bütün driverlarınızı güncelleyin. son olarak emulator ve pubg nin içindeki ayarlar için videolar var onlara bakıp bu ayarlarınızı da yapın. ciddi fark göreceksiniz. ben de HD 7850 1Gb ekran kartı ile çok akıcı bir biçimde (70 fps civarı) oynayabiliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: msafacan

hocam windows 10 kullanıyorsanız windowsun bütün güncellemelerini yapın. ardından tavsiyem driverpack solution (ücretsiz) ile bütün driverlarınızı güncelleyin. son olarak emulator ve pubg nin içindeki ayarlar için videolar var onlara bakıp bu ayarlarınızı da yapın. ciddi fark göreceksiniz. ben de HD 7850 1Gb ekran kartı ile çok akıcı bir biçimde (70 fps civarı) oynayabiliyorum.

Alıntıları Göster
    Bunları yaptım ama 60 fps'i görüyor maksimum ki zaten bir süre sonra 45-50 aralığına ani olarak inmeye başlıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: kingofpotatoes

Bunları yaptım ama 60 fps'i görüyor maksimum ki zaten bir süre sonra 45-50 aralığına ani olarak inmeye başlıyor.

Alıntıları Göster
    pubg içindeki ayarlardan akıcıcılık (fps) aylarlarını çok yüksek yaptınız mı?
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.