Şimdi Ara

PUBG Mobile [ANA KONU] (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.554
Cevap
43
Favori
237.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yaptım ama fps drop çok oluyor ve 60 üst sınır oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kingofpotatoes -- 22 Şubat 2019; 16:56:37 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler Avrupa serverinde sanırım (solo için) FPP oyuncusu yok herkes TPP oynuyor. Oyun eşleştirmelerinde oyun bulamıyorum ve sürekli Kuzey Amerika'da oynamak zorunda kalıyorum FPP için. Son güncellemeden sonra oldu bu olay sanırım. Var mı aynı sorunu yaşayan.
  • Beyler haritayı kapatip actiktan sonra veya envanteri actiktan sonra adam kendi kendine ateş etmeye başlıyor neden olabilir bu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benimde başıma geldi bi kaç kere mause takılıyo sandım. ama alakası yok. hangi silahta takıldıysa o silahı yere at tekrar al yerden düzeliyo.
  • Ayarlar bölümünde ki kontrollerden yapılıyomuş ben öyle yaptm düzeldi

• Telefondan oynayanlar isterlerse ekleyebilir yaş 30 - şuan SEVİYE 43 - RP 34
    görevleri yapayımda RP yükselteyim diye uğraşmıyorum. normal akışta oynuyorum.

nikim - grafikerist

Arkadaşlık yollarkan mesaj kısmına forum donanım yazmanızı ricaederim

---

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi szgnsr -- 7 Mart 2019; 13:33:52 >
  • Arkadaşlar iyi günler. Ben de Pubg Emulator'e "Google Play" hesabım ile giriş yapamıyorum. Şöyle ki;

Pubg Mobile Emulator'deki son güncellemeden sonra Google Play Game hesabım üzerinden oyuna giriş yapamıyorum. Emulator'ün kendisinde Gmail hesabım açılıyor ama oyundaki karakterimin tanımlı olduğu Gmail hesabıma giriş yapamıyorum. Üstelik emulator'ü dün komple silip sıfırdan temiz bir kurulum yaptım ve ilk başta Gmail hesabıma girdi de ama bu gün tekrar girmemeye başladı.

PUBG Mobile [ANA KONU]

Oyun içinden "Play Game"e tıklıyorum lakin koşan animasyonlu bekleme logosu 30 saniye koştuktan sonra hiç bir şey olmamış gibi yok oluyor.

PUBG Mobile [ANA KONU]

Emulator üzerinden "Google Play Game"e tıklayarak oyuna girmeye çalıştığımda da aşağıdaki sayfa dönüp duruyor, hiç bir hareket yok.

PUBG Mobile [ANA KONU]

Emulator içi ayarlarım da her zamanki oynadığım gibi, herhangi bir değişiklik yok.

PUBG Mobile [ANA KONU]

Bu genel bir sorun olamaz zira elimdeki notebook'da aynı işlemleri denediğimde Google Play'e sorunsuzca giriyor. Sorun sizce ne olabilir yardımcı olursanız minnettar olurum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radyoaktif -- 23 Şubat 2019; 13:45:32 >

• Herkese merhabalar,

yeni pocophone f1 telefon aldım. Pubg oynuyorum ve tetik almak istiyorum. Fakat aklımda 2 tane soru var, yardımcı olursanız çok memnun olurum.

1) Bu pubg tetikleri telefona zarar verir mi ? Böyle birkaç yorum okumuştum internette ?
    2) En kaliteli ve iyi basan tetik hangisi ?

Teşekkürler.
  • radyoaktif kullanıcısına yanıt
    sıfır temiz kurulum derken regedit dekileride sil öyle dene genel sorun yok diyorsan. yada başka bir kullanıcı aç pc de öyle dene olacakmı bakalım yine
  • quote:

Orijinalden alıntı: szgnsr

Telefondan oynayanlar isterlerse ekleyebilir yaş 30 - şuan SEVİYE 43 - RP 34
    görevleri yapayımda RP yükselteyim diye uğraşmıyorum. normal akışta oynuyorum.

nikim - grafikerist

Arkadaşlık yollarkan mesaj kısmına forum donanım yazmanızı ricaederim

---
    Hocam rütbe nedir ve hangi modda oynuyorsun genelde ben de 34 seviyeyim bu aralar her gece oynuyorum aim iyidir ekleyeceğim seni oyuna girince.
  • Benim ufak bir sorunum var çözemedim bir türlü. Oyuna iOS game center hesabımla giriş yaptım ancak oyunda avatar kısmında profil fotoğrafımı koyamıyorum. Nasıl halledebiliriz bunu ?

Ek olarak ; telefon ayarlarında icloud hesabıma profil fotoğrafı yükledim oyunda tamir edip girdim ancak yinede gözükmedi.

• Arkadaşlar mobile de indirmeye çalışıyorm. Aygıtta yeterli yer yok diyor. Ne kadar alan lazm? Telefonm iphone 6s

• beyler tencent emulatör ile pcde pubg kurulu yalnız arkadaşımın sesi geliyor benimki gitmiyor realtek kurulu ne yapsam olmadı laptopta böyle problem yaşamıyordum telefon

kulaklıgı direk çalışıyordu sıkıntı realtekle mi alakalı acaba 2+1 sistem takılı bilgisayara kumandasına takıyorum olmuyor kasadaki girişe takıyorum olmuyor monitöre taktım

oda olmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sözlük Sevdalısı

Herkese merhabalar,

yeni pocophone f1 telefon aldım. Pubg oynuyorum ve tetik almak istiyorum. Fakat aklımda 2 tane soru var, yardımcı olursanız çok memnun olurum.

1) Bu pubg tetikleri telefona zarar verir mi ? Böyle birkaç yorum okumuştum internette ?
    2) En kaliteli ve iyi basan tetik hangisi ?

Teşekkürler.
    up
  • quote:

Orijinalden alıntı: frknkoca2

beyler tencent emulatör ile pcde pubg kurulu yalnız arkadaşımın sesi geliyor benimki gitmiyor realtek kurulu ne yapsam olmadı laptopta böyle problem yaşamıyordum telefon

kulaklıgı direk çalışıyordu sıkıntı realtekle mi alakalı acaba 2+1 sistem takılı bilgisayara kumandasına takıyorum olmuyor kasadaki girişe takıyorum olmuyor monitöre taktım

oda olmadı
    Emülatör kullanlar'da sık olan bir problem bu maalesef. 1 - 2 el düzgün oynansa dahi bir süre sonra takımdan birinin sesi mutlaka gider yapacak birşey yok gibi maalesef .
  • StoryBro kullanıcısına yanıt
    laptopta aylarca oynamama rağmen sıfır problem yaşamıştım anlamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: StoryBro

Emülatör kullanlar'da sık olan bir problem bu maalesef. 1 - 2 el düzgün oynansa dahi bir süre sonra takımdan birinin sesi mutlaka gider yapacak birşey yok gibi maalesef .

Alıntıları Göster
    Aynen bu ses gitmesi cidden illet birsey.

Ses gidince lootu yapip sakin bir yerde tencent gamesi kapatiyorum sonra oyunu tekrar aciyorum eski oyuna gir diyo oyle giriyorum 2 3 dakika vakit kaybi oluyor tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sözlük Sevdalısı -- 24 Şubat 2019; 2:33:8 >
  • yokmu oynamak isteyen oynayalım birlikte
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sözlük Sevdalısı

up

Alıntıları Göster
    Tetik olayını bilen yok mu ya hangisi kaliteli ?
  • Arkadaslar Merhaba

Konu ile alakalı fazla bir bilgim yok.

Tencent emulator üzerinden 3 ve 4 arkadasım beraber oynayacaz.

Karsımıza gelen oyuncular telefondan oynayan oyuncular mı olucak yoksa bızım gıbı pc'den emulatorden oynayanlar mı ?

Biz kesinlikle telden gırmeyecez pc'den oynayacagımız ıcın rakıbımızınde pc'deki oyuncular olsun istiyoruz.

Örnek olarak 4 kısılık takım geldi karsımıza 2'si telefondan 2'si emulatörden oynuyorsa bizimle eşleşir mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1BaDBoY1 -- 24 Şubat 2019; 22:3:49 >
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.