Şimdi Ara

PUBG Mobile [ANA KONU] (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.554
Cevap
43
Favori
237.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Arkadaşlar pubg mobile videosu çeken çok insan var bende bi video yaptım sizce bu işe devam etmelimiyim izleyip yorum atarmısınız
    teşekkürler :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sözlük Sevdalısı

Herkese merhabalar,

yeni pocophone f1 telefon aldım. Pubg oynuyorum ve tetik almak istiyorum. Fakat aklımda 2 tane soru var, yardımcı olursanız çok memnun olurum.

1) Bu pubg tetikleri telefona zarar verir mi ? Böyle birkaç yorum okumuştum internette ?
    2) En kaliteli ve iyi basan tetik hangisi ?

Teşekkürler.
    Bende merak ediyorum bunu.
  • Oyunda çok fazla Arap ve Suriyeli var (birçoğu da yarı Türkçe yarı Arapça konuşuyordu "Türk" bayrağı logolu halde), oyundan soğutuyorlar squad girersem.
  • san lorenzo kullanıcısına yanıt
    3 gb

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fulton

Oyunda çok fazla Arap ve Suriyeli var (birçoğu da yarı Türkçe yarı Arapça konuşuyordu "Türk" bayrağı logolu halde), oyundan soğutuyorlar squad girersem.
    bi kere 4 kişilik takımdan 3 ü suriyeliydi. bıraktım kendi halimde savaştım.
  • quote:

Oyunda çok fazla Arap ve Suriyeli var (birçoğu da yarı Türkçe yarı Arapça konuşuyordu "Türk" bayrağı logolu halde), oyundan soğutuyorlar squad girersem.
    ne kadar şanslısın bana türk bayraklı bile denk gelmiyor hepsi arap bir kere 3 arap bir ben oyundayım birine yardım ettim ikisi yardıma gelmedi dedim sizden bir halt olmaz ne görürsün birden:
    çakal çağırdında gelmedik mi
  • Dile göre eşleşme yapıp dili İngilizce, Rusça falan seçin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: empire1530

Dile göre eşleşme yapıp dili İngilizce, Rusça falan seçin
    İşin sıkıntısı ingilizce seçince de geliyorlar.
  • Avrupa sunucusunda çok var, dediğin doğru

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • arkadaşlar solo FPP modunda oyun bulamıyorum. eşleştirme yapmıyor bir sorun mu var ?
  • Bu FPP dediğiniz First Person modu mu?
  • quote:

Bu FPP dediğiniz First Person modu mu?
    Aynen. third person perspective (TPP) oyun buluyor. Bu arada dün birşey keşfettim. Yeni bir hesap açtım. Rütbe ve seviye düşük olduğundan FPP modunda hemen oyun buluyor. Rankla alakalı bir durum söz konusu gibi. Ana hesabımda oynayamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi don_topale -- 2 Mart 2019; 13:51:1 >
  • don_topale D kullanıcısına yanıt
    Bot veriyordur büyük ihtimalle çoğunu.
  • empire1530 E kullanıcısına yanıt
    Yav giren giriyo anlamıyorum.Şuan düşük seviye hesapta girdiğimde 50+ seviye üstü adamlar geliyo oyuna ve şak diye buluyo.E onlara oyun bulurken benim kötü 30 lvllik hesaba neden oyun bulmuyor ben bunu anlamıyorum.
  • Hiç oyun oynayan biri olmayan ben dün telefona PUBG Mobile yükledim, oyun içinde o kadar çok seçenek var ki görev ne, takım neye göre seçiliyor. Kim ne, kıyafetin avantajı var mı, mermisi olmayan silaha mermi bulamıyorum. Ama oyunu girince 8-10 kişi öldürünce biraz keyifli geldi.

Facebook arkadaşlarımın listesini gösterdi, platin falan yazıyor ilerlemişler, ben yeni başlayan olarak kendi seviyemi nereden görebilirim.

Bodoslama bilinçsizce oyuna giriyorum. Adam vurup çıkıyorum.

Çocuğa anlatır gibi anlatılan, oyunu kavrayabileceğim bir yer var mı? (önerilen youtube videosu) yeni başlayacak kardeşinize, (babanıza) arkadaşınıza nasıl öğretirdiniz oyunu?

Telefon Mi5 (Snapdragon 820)

Dizüstünden oynamam mümkün mü? 7 yıllık cihaz, 3nesil i5, GT635M

Ek: Bir çok şeyi anlamasam da oynayacak kadar çözdüm gibi. Bilgisayara da kurdum.. Silah alma bırakma, değiştirme tamam da yerde bazı araç gereçler ne işe yarıyor henüz çözemedim. Tuşlara atanmış çokça şey olunca kontrolü zor biraz, neyse zaten kısa zamanda hevesim geçer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuckulteli -- 2 Mart 2019; 23:22:11 >

• funkerman kullanıcısına yanıt
    Pubg ile alakalı bir sorun değil o, AMD'nin verdiği güncellemeden dolayı oldu.

• Lordem kullanıcısına yanıt
    Hocam wattmanla ilgili değilmiş denedim radeonu kurmadan sadece driveri kurdum yine ayni sorunu yapti. Emülatör e güncelleme geldikten sonra iki el attim ufak tefek takilmalar haricinde bi sorun olmadı. Yani ya driverde sorun var yada emülatör de :)

• bu zıkkım emülatörde bluetooth kulaklıkla oynuyorum PC'de. mikrofon açınca ses gidiyor, neden böyle olur çözümü nedir
  • Şu oyunun emülatörde neden kastığına hiçbir anlam veremiyorum. PUBG Lite çıksa da kurtulsak. Mobilde iyi ama ona lafım yok. Bu arada emülatöre GFX Tool gibi programlar yükleyebiliyor muyuz?
  • pc için en performanslı emülatör hangisi?
    bluestack hem çok kasıyor hem de görüntü çamur gibi.

ayrıca yeşil kamuflaj parayla mı satılıyor yoksa hileyle mi alıyorlar, her maçı kazananda bu kamuflaj ve sniper var.
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.