Şimdi Ara

PUBG Mobile [ANA KONU] (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.554
Cevap
42
Favori
237.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    i5 2. nesil.
    8 gb ram.
    gt540 m ekran kartlı laptobum var.
    nvidia en son sürüm yüklüydü.
    tencent ten pubg mobileda biraz kasma vardı.
    iyi gelir diye ssd taktım ama bu sefer oyun çok kasıyor hiç oynanmamaya başlamıştı.
    kasma sorununa çözüm diye herşeyi yaptım,bütün forumları araştırdım,motor ayarı oyun ayarı,gfx tool vs ama düzelme yoktu.
    en son olarak nvidia ekran kartını kaldırdım eski bir sürüm yükledim ve sonuç harika gram kasma yok,40-50 fps alıyorum.

sonuç olarak pubg mobile tencent games emülatörde kasma sorunu yaşayan ekran kartının eski sürümünü yükleyip denesinler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kral1840

merhaba arkadaşlar.
    i5 2. nesil.
    8 gb ram.
    gt540 m ekran kartlı laptobum var.
    nvidia en son sürüm yüklüydü.
    tencent ten pubg mobileda biraz kasma vardı.
    iyi gelir diye ssd taktım ama bu sefer oyun çok kasıyor hiç oynanmamaya başlamıştı.
    kasma sorununa çözüm diye herşeyi yaptım,bütün forumları araştırdım,motor ayarı oyun ayarı,gfx tool vs ama düzelme yoktu.
    en son olarak nvidia ekran kartını kaldırdım eski bir sürüm yükledim ve sonuç harika gram kasma yok,40-50 fps alıyorum.

sonuç olarak pubg mobile tencent games emülatörde kasma sorunu yaşayan ekran kartının eski sürümünü yükleyip denesinler.
    Hocam yukledigin driverin numarasi kac acaba sorabilir miyim? Kartlarimiz benziyor bende o driveri yuklerim yoksa herhangi bir eski driver da ise yarar mi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Fulton F kullanıcısına yanıt
    Her ramazan geldiğinde oynarım vakit nasıl geçiyor anlamıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x_click -- 7 Mart 2019; 12:20:0 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • imakenya dragons kullanıcısına yanıt
    391.35 olan son sürümü silip
    266.43 sürümünü yükledim hocam.
    sizde bir deneyin sonucu bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: twinzz

Beyler haritayı kapatip actiktan sonra veya envanteri actiktan sonra adam kendi kendine ateş etmeye başlıyor neden olabilir bu
    bunu nasıl düzelttin bro. hangi ayar kısmı. ne yapmam lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: don_topale

bunu nasıl düzelttin bro. hangi ayar kısmı. ne yapmam lazım

Alıntıları Göster
    bro ayarlara gir. kontroller kısmına gel. 3 bölüm var 1. sıradaki bölümü seç.
  • Aşağıda özelliklerini yazdığım cihazla GTA V gibi bir oyunda (yüksek-orta karışık) ayarlarda hiç bir sıkıntı yaşamıyorken, Pubg ve Pubg Emülatörde sürekli sıkıntı yaşıyorum. Yahu ne kadar optimizasyon sıkıntılı oyun yapmış adamlar. İllaki sağlam bir işlemci istiyor.

Aslında fps konusunda hiç sorun yok. Pubg Emülatörde genelde 40-50 fps veriyor ama o kadar çok drop oluyor ki ateş edemiyorum. 40-50 fps oynarken bir anda 10 fps lere kadar düşüp tekrar çıkıyor. Koşarken falan sıkıntı yok. Lan ne zaman ateş edeceğim o zaman fps drop oluyor.

Şu drop olayını ne yaptıysam düzeltemedim. Belliki daha iyi işlemcili cihaz bakacağız.

İ5 8250U
    12 GB DDR4
    250 GB SSD + 1 TB HDD
    NVIDIA MX150
    ORJ WİN 10

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şem-i Ruhsar -- 7 Mart 2019; 23:32:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Şem-i Ruhsar

Aşağıda özelliklerini yazdığım cihazla GTA V gibi bir oyunda (yüksek-orta karışık) ayarlarda hiç bir sıkıntı yaşamıyorken, Pubg ve Pubg Emülatörde sürekli sıkıntı yaşıyorum. Yahu ne kadar optimizasyon sıkıntılı oyun yapmış adamlar. İllaki sağlam bir işlemci istiyor.

Aslında fps konusunda hiç sorun yok. Pubg Emülatörde genelde 40-50 fps veriyor ama o kadar çok drop oluyor ki ateş edemiyorum. 40-50 fps oynarken bir anda 10 fps lere kadar düşüp tekrar çıkıyor. Koşarken falan sıkıntı yok. Lan ne zaman ateş edeceğim o zaman fps drop oluyor.

Şu drop olayını ne yaptıysam düzeltemedim. Belliki daha iyi işlemcili cihaz bakacağız.

İ5 8250U
    12 GB DDR4
    250 GB SSD + 1 TB HDD
    NVIDIA MX150
    ORJ WİN 10
    Hocam bende i7 var 20-25 fps le oynuyorum ve kalabalik yerlere atlamaya korkuyorum fps droptan saglikli catisma olmuyor hic. Bu oyun adam olmaz lite cikana kadar sabredicez baska care yok.

• kral1840 kullanıcısına yanıt
    Hocam eski driver a geri don dedim zaten 391 den once baya olmustu yapali driver i. Bu seferde nvidia denetim masasi acilmadi tepki vermedi yani tiklayinca telaslandim hemen 391i kurdum yeniden daha da cok oynasmam pc elimde kalir diye tirstim zaten olmus 4 5 bin bilgisayarlar.

• imakenya dragons kullanıcısına yanıt
    bişey olmaz hocam korkmayın.
    ben nvidia driver ı kaldırdım.
    tencent games i kaldırdım.yeniden başlattım pc yi.
    sona önce nvdia eski sürümü kurdum.
    sonra tencent games i kurdum .
    sonuç harika.
    boşuna ssd taktırdım dedim kendime :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: twinzz

bro ayarlara gir. kontroller kısmına gel. 3 bölüm var 1. sıradaki bölümü seç.

Alıntıları Göster
    1. bölüm seçili bro zaten bende deli gibi sıkıyo. 2 olmasın hacım
  • Eşleşme dili türkçe çıkmıyor , araplarla oynamak istemiyorum. Neden kaynaklı bu nasıl bir kombinasyon yapsam arapsız oynarım şu oyunu...
  • ati için ekran karti eski sürüm bulamadim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar telefonumda oynadığım Twitter a bağlı pubg hesabımı pc üzerinden tencent gaming emulatörü üzerinden oynamak için giriş yapmak istediğim ama oyun beni askıya aldı bu durumu nasıl çözebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ynsdrn -- 10 Mart 2019; 12:0:39 >

• Merhaba arkadaslar böyle bır sorunla karsılasan oldumu İ işareti cıkıyor ve el sallama yerındekı ıfadeler gorunmuyor 1 2 mac sonra kayboluyor ara ara cıkmaya basladı nedır acaba yardım lutfen?
  • Arkadaşlar merhaba. Yeri burası mı tam bilemiyorum ama PUBG MOBILE ı donmadan takılmadan oynayabilecek dokunmatiği hassas bataryası iyi bir telefon önerir misiniz ?

• Arkadaşlar ben ekipten çıkmak istediğimde "ekip engellendi" diye hata veriyor ve çıkamıyorum bu sorunun bir çözümü varmı

• quote:

Orijinalden alıntı: imakenya dragons

Hocam bende i7 var 20-25 fps le oynuyorum ve kalabalik yerlere atlamaya korkuyorum fps droptan saglikli catisma olmuyor hic. Bu oyun adam olmaz lite cikana kadar sabredicez baska care yok.

Alıntıları Göster
    Denemediğim yöntem kalmadı. Eşya toplarken falan sorun yok. Bir çatışmaya girdiğim anda felaket fps drop oluyor ve hareket edemiyorum resmen.
  • Şem-i Ruhsar kullanıcısına yanıt
    Selamlar
    Lite için ustalara bir sorum olacak.Her bilgisayarla oynanabilecek denmiş fakat bizimkiler çöp oldu bile galiba..Sistem yetmiyor değil mi ?
    :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: LeThauS

Arkadaşlar merhaba. Yeri burası mı tam bilemiyorum ama PUBG MOBILE ı donmadan takılmadan oynayabilecek dokunmatiği hassas bataryası iyi bir telefon önerir misiniz ?
    Ben Xiaomi mi6 ile sorunsuz oynuyorum ve mi 8 ve mi max3(özellikle batarya ve ekran üstünlüğü ile) tavsiyem olacaktır.Elbette ki başka marka ve modeller vardır ama bu cihazlar kendi deneyimlediğim cihazlar tercih sizin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TCKaRa -- 12 Mart 2019; 17:16:28 >
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.