Şimdi Ara

PUBG PC 31.97 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
3
Favori
10.691
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Edit: hi2games tekrar ucuzladı konu güncel

Hi2Games.COM | Ucuza oyun almanın birinci yolu
    PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS adlı Ürün artık stoklarımızda mevcut. PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS Steam platformundan daha ucuza artık sahip olabilirsiniz. Bu ürün (PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS) size GIFT olarak gönderilecektir.
    https://www.hi2games.com/playerunknowns-battlegrounds.html
    31.97

PUBG PC 31.97 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rensjem -- 23 Ekim 2019; 23:21:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Fareyle mi oynanıyor. Yoksa?

• Steam hesabınıza gift olarak gönderiyorlar

• Neden fiyat yükseltiyorsunuz? Neyse başka sitelerde de var bu fiyat burdan almayın

• 67ye her daim bulunabiliyordu. sıcak fırsatmış harbiden. teşekkürler.

• Fiyat yükselmiş, konu sahibi dışında alıp memnun kalan var mı siteden ?

mtcde 34.82
    Mtc Game
    Buy PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS (Steam TR)
    https://www.mtcgame.com/tr-TR/steam-games-tr/playerunknown-s-battlegrounds-tr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fasakasa -- 29 Haziran 2019; 12:21:1 >

• -OFLU- kullanıcısına yanıt
    kuzey kore mi arkadaşım burası? ne saçma bir mantığın var. insanların kendi hayatını bitirebilme hakkı bile olmalı. sanane banane. bir asosyal günde 16 saat oynamasın diye benim gibi 2 3 el oyuncularına oyun yasaklansınmış. yok yaa

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: eskikarateci

kuzey kore mi arkadaşım burası? ne saçma bir mantığın var. insanların kendi hayatını bitirebilme hakkı bile olmalı. sanane banane. bir asosyal günde 16 saat oynamasın diye benim gibi 2 3 el oyuncularına oyun yasaklansınmış. yok yaa
    Saçma mantık senin mantığın, şuan yaptığının bencillik olduğunu umarım biliyorsundur. Ortadaki durumdan aile kurumuda zarar görmektedir. Ama sen iki el oyun oynayacağım diye umrunda değil.

Teprik ederim, işte süper gençliğin örneği
  • Arkadaş hem haklı hem haksız. Şöyle haklı gerçekten bazı insanlar bazı oyunlarla sosyal hayatlarını epey baltalıyor. Ama bu kişinin seçimi. Aile hayatının, huzurun, insan ilişkilerinin bozulmasında sakınca görmüyorsa bu onun tercihidir sonuçta suç değil ya. İnsanlar tonla sebepten yuva bozuyor oyun yasaklanınca kimse boşanmayacak mı?..

Diğer arkadaş "insanların kendi hayatını bitirebilme hakkı bile olmalı" tarzı aşırı liberal bir ütopya hayal etmiş. Geçin bu işleri yok Kuzey Kore miyiz falan.. O zaman şöyle diyelim biri aşırı dozdan ölmesin cinayet işlemesin diye benim bir iki fırt çekmem yasaklansınmış.. Burada oyun ile uyuşturucuyu bir tuttun diyeceklere söylüyorum ben hürriyette sınır tanımayan ütopya hayalini eleştirdim.
    hocam 80 milyonluk ülkede kimin için duyar kasıyorsun onu da söyler misin? kendini bu kadar insan için parçalayacak ve bunu kaldıracak ciğer varsa sende helal olsun valla. bir çocuk oyun yüzünden aileyi dağıtıyorsa pubg yasaklansa da apex oynar yine dağıtır o yuvayı. gerçi bu aile kurumu zarar görüyor konusunu da pek anlamadım ama neyse. o zaman sen en iyisi cimere yaz. bütün oyunlar yasaklansın diye. sonuç alırsın belki
  • eskikarateci kullanıcısına yanıt
    Sorun çocuğun oynaması değil. Aile çocuğa yasaklar olur biter.

Ama oyunu anneler babalar oynamaya başladı. Ve oyun esnasında kendilerine birşey söylenince sert tepki veriyor ve etrafındakileri kırabiliyorlar.

Bende öyle bir sorun yok, merak edenler için özellikle belirteyim.

Ama gerek sosyal medyada, gerek gördüğüm ailelerde durum bu.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • DisconnectusErectus35 kullanıcısına yanıt
    valla konu zaten amacının dışına çıktı. oradan devam edelim o zaman. evet kusura bakma da sen oyunla uyuşturucuyu eş tutmuşsun. alakasız ütopik bir temayla asıl konuyu nasıl yapmışsan bağdaştırmışsın.
    oflu kardeş 16 saat oyun oynamayı yuva dağıtmakla bir tutmuş ya. ben o yüzden kendi hayatını bitirebilme diye bir laf ettim. gamer tipi insan çok yaygınlaştı bu yüzyılın bu dekatında. şimdi oyunu uyuşturucuyla eş tutup o insanlara müdahale mi edelim?
  • Oyun ve aile kurumu birbirine karıştırılmış öncelikle bundan duydugum rahatsızlığı belirterek başlıyayım.Benim 3 senelik bir ilişkim var haftada 2 3 saat kız arkadaşımla açar pubg oynarız ki bu bize keyif veren bir hobidir.Oyunun yaş sınırı var bu aşılıyorsa zaten aşanın problemi bir bu.Bir ikincisi bu oyun yüzünden aile hayatı dağılıyorsa insanların o aile hayatı hiç olmamış ya da hiç olmamalıymış derim ben.Kendini kontrol edemeyen ailesini zaten bir arada tutup kontrol edemez.Ayrıca yasaklamaların bir çare olmayıp insanların yasak olan şeylere daha çok yöneldiği araştırmalarla zaten gözlemlenmiştir.Daha geniş bir pencereden bakmanız dileğiyle.
  • Fiyat tekrar düştü

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Sanane arkadaşım isteyen istediği gibi oynar yok yuva yıkıyormuş yok bilmem neymiş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşte oynayanlar böyle tepki veriyor. Örnek mesaj.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hi2games'den 30dk önce aldım. hala şifrem vs gelmedi.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.