Şimdi Ara

PUBG PC 31.97 TL (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
3
Favori
10.691
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: xnoname

Oyundan yıkılacak yuva zaten yuva olmamıştır varsın oyundan yıkılsın zaten abidik gubidik başka sebeplerden bir gün gene yıkılacaktır o yuva

Alıntıları Göster
    Doğru diyorsun, bir kıvılcımdan yanacak orman boşver yansın, kıvılcımı görünce söndürme, nasıl olsa yanacak birgün o orman, boşver şimdi yansın.

Mantığınız nasıl işliyor bilemiyorum ama bu oyunun triyakisisiniz anladığım kadarıyla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -OFLU- -- 3 Temmuz 2019; 14:48:20 >
  • wiru5 kullanıcısına yanıt
    Yoğundum 2 gündür pek bakamamıştım bende canlı desteğe bağlanıp aldım yükledim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -OFLU-

Doğru diyorsun, bir kıvılcımdan yanacak orman boşver yansın, kıvılcımı görünce söndürme, nasıl olsa yanacak birgün o orman, boşver şimdi yansın.

Mantığınız nasıl işliyor bilemiyorum ama bu oyunun triyakisisiniz anladığım kadarıyla.

Alıntıları Göster
    Of be hocam amma abartmışsın gerçekten. Oyun yasaklamakla boşanma oranını düşüreceksin yani eline imkan verilse.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • -OFLU- kullanıcısına yanıt
    9 köyden kovulan adam, sana selam olsun

• quote:

Alıntıları Göster
    Oyunun adını hep duyuyorum ama oynamışlığım hiç yok ama ben bu oyunu oynuyorum diye beni boşayacak kadınla zaten işim olmaz
  • xnoname kullanıcısına yanıt
    Bazı oyunlar gerçekten insanı PC başına bağlıyor. Oyun oynamak için gece uyumayıp direkt işe gideni biliyorum. Bu durum sürdürülebilir olmuyor gerçekten. İşine de yansıyor aile hayatına da. Gece oyun oynadığı için sizinle aynı yatağa girmeyen eş hoşunuza gitmezdi sanıyorum. Bu bir günde iki günde olacak iş değil. 2009 yılı üniversite yıllarımda ne de olsa arkadaşlar yerime imza atıyor diye bir oyun yüzünden koskoca bir dönem okula gitmemiştim. Bir tane hoca yoklamayı kendi aldığı için az daha devamsızlıktan kalıyordum. Ha bu demek değil ki başkalarının özel hayatına yorum yaparım. Herkesin kendi bileceği iş. Bir oyun deyip geçmemek lazım yani.
  • xnoname kullanıcısına yanıt
    Oyundan sebep boşayanla işin olmasın zaten, ama bu oyunla boşanmadan bahsetmiyoruz. Huzurdan bahsediyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatih

Of be hocam amma abartmışsın gerçekten. Oyun yasaklamakla boşanma oranını düşüreceksin yani eline imkan verilse.

Alıntıları Göster
    Abart mışız doğru, ama konuyu değil, herkese cevap vermekle .
  • 4yilmezun 4 kullanıcısına yanıt
    Yaşın belli oldu kusura bakma ciddiye aldım seni kardeşim
  • -dehşet- kullanıcısına yanıt
    Cidden şu oyun işini aklım almıyor konsol oyunlarına merakım zaten sıfır bazen app storedan ilgimi çeken bir iki oyun indiririm onları da 10 dakika oynasam sıkılırım gerçekten bana ilginç geliyor böyle hikayeler

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Abart mışız doğru, ama konuyu değil, herkese cevap vermekle .

Alıntıları Göster
    hocam gerçekten OFFF'LU olmuşsun
  • ben baya bi hızlı satın aldım sanki...

oyunu aldım ödemeyi yaptım tabii sitede şu dikkatimi çekti. ödemeyi yapınca kartımdan parayı çekti. ancak site telefonuma şifre göndererek tekrar siparişi onaylamamı istemesi tuhaf oldu. neyse yaptım siparişler bölümüne düştü.
    sonra saat 00:20 olmasına rağmen online destek karşımdaydı ve steam'den birisi ekledi. gift olarak oyunu hesabıma gönderdi.

umarım sıkıntılı durum yoktur.

not ödemeyi sanal kart ile yaptım.
  • Tekrar 32 tl daha önce fm almıştım gönderdiler

• 32 tl surdan alacağınız 43.5 steamden alın.
  • Ahmetqzl01 kullanıcısına yanıt
    Tamam

• 2080ti olan alabilir aşağısı boşa almasın hiç akıcı olmuyor
  • Gift işi patladı. Oyunu gönderseler bile hesabınızdan silinebilir daha sonra.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pubg mobildeki hileler bitmeden pubg ye zırnık vermem

• -OFLU- kullanıcısına yanıt
    Bu ülkede zaten 1 ümmet 2 aile kurumu anında her şeyden etkileniyor.Sorsan halbuki en çok onlar sabırlı inançlı vs...

Tipik ortadoğu kafası işte.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.