Şimdi Ara

pug 207 1.6 hdi premium 150.000 km alınır mı? Ne kadar eder?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    başlıkta da belirttiğim gibi, 2007 model 150.000km tüm bakımları serviste yapılmış, kazasız, boyasız değişensiz 207 1.6 hdi premium araç alınır mı?

Yorumları alalım

Aynı araçtan kullanan arkadaşlar varsa tecrübelerini paylaşırlarsa mutlu olurum. Daha önce hiç peugeot kullanmadım.

Teşekkürler

• 28 29 verilir bence ?
  • aynı yaştaki almandan daha ucuza denk geliyorsa alınabilir kazasız boyasız demişsin iyide bir fiyatda aldıysan eğer.
  • Kardeş bende vat 1.6 premium hdi 207

İnan ben arabayı satmak istemiyorum gelip soran çok göz diken çok araç 150000 yeni geçti

E haliyle illa arıza vs yapacak

15000 km de bir bakım yaptıran 30.000 de bir komple yag +filtre değiştiririm ! Araba 2500 km de yakıt ortalaması 5.2 gösteriyor foto koyabilirim ve hergün çiğli manisa arası gidip geliyorum 4.8 ortalama veriyor
    Işık yanar yanmaz 100 tl yakıt aldım km saati sıfırladım ve şuan 480 km gitmişim ve 140 km menzil veriyor sen hesap et 1.6!çok değil az yakar

Geçen çekiş düştü attığım vitesde kalıyır tırmanmıyordu araba aradım pejo halil öztürkü randevu aldım ( inşallah turboda enjektörde sıkıntı yoktur dedim tırstım) çekiş çok düşmüştü adam geldi biraz beklerseniz teslim ederiz dedi sorun neymiş dedim turboyu besleyen hortumda tırtılma olmuş oyüzden devir almıyor motor korumaya geçiyormuş ! Değiştirdi işçilik dahil 100 tl işçilik dahil verdim çıktım
    ArAba 0-100 12 sanıyede çıkıyor(11.4) gibide boşver 12 olsun yakmıyor ara vitesler çok iyi direksiyon deri klima çift bölge vs vs vs gidiyor

Al abicim al rahat et kaç yaşında arabalara ne paralar veriyorlar anlam veremiyorum !

Plaka yaz özelden bakalım tanıdık mı ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.