Şimdi Ara

Pug 306' dan Bmw 3.18 is' e transfer ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2000 model pug 306 Xr platinum hb aracım var
    sıralı lpg li, rengi çok hoş bi kırmızı, seri, gösterişli, agresif, az masraf açan, mtv si düşük, az yakan, çok kaçan
    uzunlafın kısası çok memnunum bu araçtan aslında
    (pejo lar hakkında tüm söylenenleri bana kulak arkası yaptıran bir deneyim oldu bu araç, açıkcası)

şimdi ekonomik durumumu biraz düzelttim ve arabamı satıp veya takasla değiştirmek istiyorum.
    herkesin bindiği klasik megane, astra, focus gibi bi tercihte bulunmak yakışır aslında benim gibi memur adama ama işte içimdeki asi ruh...

96 - 98 arası e36 kasa 3.18 is düşünüyorum ve epeydir de araştırıyorum.
    19 lirayla 23 lira aslında güzel araçlar var gördüğüm kadarıyla
    siz BMW kullanıcıları bana bu konuda neler söyleyebilirsiniz?

teşekkür ediyorum

• Bu konuyu Husam74 arkadasımıza danısmanızı tavsiye ederim bu iki aracı da uzun süreler kullanmıs deneyimli biri.. :) Yalnız 19-23 arası gibi bir meblağ parayı bu araca yatırmak BENCE hiç mantıklı değil. 2006-2008 arası dizel punto alınabiliyorken , megane ll , opel astra , ford mondeo vs... gibi bir sürü yüksek model araç çeşidi duruyorken.. Bu yaşlı , euroncaptan 2 yıldızla geçen aracı sırf bmw olduğu için almak hiç mantıklı değil.
  • euroncaptan 2 yıldız aldığını duyduğum iyi oldu
    beni bu araçtan vazgeçirebilecek önemli bir sebep olabilir.
    sonuçta bebeğim olduğu için sedan modele geçmek istiyorum.
  • konu geçmiş bir konu fakat şu an dahi bmw 3.18is piyasadaki 1.6 16v arabaların yaktığını yakarak 2000cc motor gücünü veren tek motor teknik veri istersniz dolaylı olarak özelden pm geçebilirizsiniz arkadaşlar bmw yi bu kadar düşürmeyelim ncaptan aldığı 2 yıldıza gelince bmw segment olarak o yıllarda sadece mercedes crysler audi vs segmentinde ncapa giriyordu bunu es geçmeyin ve o yıllarda birinciliği volvo2.liği saab gibi gene üst segmet orta (c) araçlar alıyordu opel volkwagen renault vs gibi arabaların segmenti çok farklı bi kulvarda yapılıyordu biraz araştıralım evet 2 yıldız aldı ama en cacık şaseli bildiğimiz e36 serisi değme opel ve vosvosun şasesinde 2 kat sağlam ve dayanıklıydı bunu ciddi anlamda araştırmak gerek .....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.