Şimdi Ara

PUG geri çağırma kampanyası!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün aracımı satın aldığım Malatya Ilıcaklar'dan aradılar.Aracımın hararet müşüründe problem olabileceğini dolayısıyla en yakın servise müracat edip ücretsiz değiştirmem gerektiğini üstelik bunu da acilen yaptırmam gerektiğini belirttiler.Konya'da ikamet ettiğimi ve Konya Uyararslan ile görüştüklerini ve beni beklediklerini heyecanlı bir teknik elemanla bildirdiler.Yani beni heyecanlandırdılar.Halbuki 1.5 yıldır kullanıyorum öyle panik olacak bir sorun yaşamadım ama Malatyadan aracımı aldığımdan beri servisten çıkmayışım kötü şeyler getirmedi değil aklıma.Sizi arayan varmı acaba?
    Unutmadan birde daha önceki geri çağırma kampanyalarından toplu olarak yararlanacağımı söylediler.Yahu daha önce böyle bir kampanya vardı da ben mi kaçırdım???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apolloapollo -- 4 Şubat 2008; 22:39:12 >

• Bizi nie kimse çağrmıyoooooor.
  • bizide çağırdılar ama babam onlardan önce gitti bi problemi gördü...
  • iyi işte çağırmadıkları.Demekki sorun sadece bende
  • quote:

Orjinalden alıntı: apolloapollo

iyi işte çağırmadıkları.Demekki sorun sadece bende

İYİ HOŞTA SORUN NASIL SADECE SENDE OLUYOR????
  • Anlamadınız herhalde arkadaşım.Sadece bende sorun olabileceğini nasıl düşünüyorsunuz?Elbette geri çağrılan kişiler vardır.Herkesin donanımhaber üyesi olmasını da bekleyemeyiz.Dolayısıyla tüm çağırılanlardan haberdar olamayız.''Forumda tek sorunlu olan benim aracım sanırım'' minvalinde yazılmış bir cümleydi.Gidemedim servise.Dün 2 kez aradılar.Gittiniz mi diye.Umarım haftaya gideceğim.Hava muhalefeti olmazsa...Orada öğrenirim çok çağrılan varmıymış diye
  • Bu topiğide açmamın sebebi makyajlı 307 benim aracım.Eğer geri çağırıldıysa ve sizin aracı aldığınız yer farklı bir şehir ise ve telefon numaralarınız değişti ise size ulaşamama ihtimallerine karşın siz servislerinize ulaşın ve böyle bir kampanya olup olamadığını sorun diyedir.Arıza önemli olabilir.Servisler bilgisayarlarından bakarak kampanyaya dahil olup olmadığınız bilgisini verebiliyor.Değilse çağıran servis değil aracı satın aldığınız bayii.Önemli nokta da bu...
  • Merhaba Evet başlığı yeni gördüğüm için yeni yazıyorum.

Bana Peugeot tan mektup geldi Isı ölçerin acil değişmesi gerekiyor hemen en yakın servise gidiniz diye. Gittim pc ye girdiler birde ne görsem iyi meğersem 15 gün önce uyanık bir servise gitmişim müşürü değiştirmiş uyanıklar. Aradım aayyy unutmuşuz sizi aramayı parça bizdedir dediler. Aman allah kimsenin yolunu düşürmesin belamı belalar emin olabilirsiniz.

Isı müşüründenmidir nedir bilmiyorum araçta zaten sorunlar yaşıyorum sıfır araçta 81 beygire kadar düşüren bir hata vardı orayaı değiştire burayı değiştire bulmaya çalışıyoruz... şuan 89 beygire zor ar getirdik bakalım ne olacak. Isı müşüründen değilmiş bunu anladı. Isı müşürü ile bağlantı kurmam eğer bu müşür beyine yanlış bilgi veriyorsa zengin veya fakir karışım yapıyor olabilir diye düşünmüştüm.
    Muhtemeşen aynı seri üretim bütün araçlara bu kampanya uygulanıyor servisinizi kontrol etmenizi özellikle pc ye kayıtlara baktırmanızı tavsiye ederim bana mektup gelmese haberim olmayacaktı işten... Kolay gelsin.

• benim 2003 model beni niye kimse arayıp çağırmıyor

• Ya arkadaşlar bu peugeot başlıklarında hep "PUG" kelimesi geçiyor. Nedir bu "PUG" acaba?
  • PEUGEOT

P U G
  • Ya ben de bişey sandım. Kısaltmaymış meğer :D
  • aracı ilk aldığımızda bizide çağırmışlardı gittik değiştik.

Ama karbey in yaşadıkları kafamı kurcaladı.bende bi dyno testine sokturayım aracı
  • quote:

Orjinalden alıntı: tigger_agc

Ya arkadaşlar bu peugeot başlıklarında hep "PUG" kelimesi geçiyor. Nedir bu "PUG" acaba?

Pug kısaltması İngilizlerden doğmuştur, bulldog un daha tıknaz olan bir türüdür, minik ama son derece atak ve bir o kadarda güçlü bir köpektir, bu bağ zaten neden Pug denildiğini kolayca açıklayabilmiştir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.