Bildirim
PUMA ROMA - KARGO DAHİL 123 TL-MARKAPARK
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
45 var sadece beyaz -
var abi, iyi bak.
-
tamam gördüm sağoalsın. -
Bu roma modeli gerçek deri mi -
fiyatlar uygun, site güvenilir midir onu öğrenmek lazım. -
Site güvenilir, fiyatlar güzel. Tedarik edemezlerse direkt olarak iptal edip, para iadesi yapıyorlar. Jack & Jones mont almıştım kışın, tedarik edememişlerdi, aynı bu durum gibi fiyatlar çok iyiydi, stokta da görünüyordu ama işte... İnşallah aldığınız ürünler iptal edilmez ve ulaşır size. :) -
Fiyatlar cazip ama ufak bir araştırma yaptım ve Trendyol da beğendiğinim siyah 35357217 kodlu ayakkabı hakkında çok kötü yorumlar var. Kalite sorunu var diyorlar. -
şikayetvar'da %18 memnuniyet gözüküyor, iade yapmıyorlar şeklinde bir çok şikayet var, zaten 44 numara altı kalmamış anında sömürmüşler ama yine de pişman değilim. -
New balance iptali yaşamıştım bende geçen aylarda, numara görünüyor ama sepete ekleyemiyorum, sanirim site patladı -
18 Tl kargo seçeneği çıkıyor. Bunu bir şekilde düşürmek yada tamamen kaldırmak mümkün müdür? -
Almayın patlak site,göndermezler gönderdikleride yamuk yumuk yanlış gönderiyolar. -
Marka Park
Erkek Spor Ayakkabı Kauçuk Taban 36559803 ROMA CLASSIC PUMA WHITE-AMAZON GREEN | Marka Parkhttps://www.markapark.com/Ayakkabi--36559803-ROMA-CLASSIC-PUMA-WHITE-AMAZON-GREEN-29923
41 NUMARA sipariş veriyorken alındı. Burdan kim aldıysa güzel günlerde kullanması dileklerimle.
Sağlık olsun.
Edit: Sağolsun almaya çalışan arkadaş alamamış. 41 Numarayı hemen yapıştırdım.
Haber eden arkadaşa ayrıca teşekkür ederim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WinKy -- 12 Haziran 2019; 19:22:23 >
-
Markapark Deriden firması. Sitesinin işlerliğini bilmiyorum ama güvenilir olduğunu düşünüyorum. Bi roma çektim. Teşekkür ederim arkadaşım. -
Adidas da 44.5 giyiyorum bunda kaç olur acaba ? -
Teşekkürler aldım ama niye aldım bilmiyorum kaç çift ayakkabım olduğunu bilmiyprum artık annem evden atıcak sonunda -
Abi 42,5'i kim aldı ya :d -
çakma olabilir mi ? Daha önce ayakkabı alan var mıydı ? -
adidas 45 giyiyorum puma da aynı şekilde. -
Sipariş verdim umarım gelir. Teşekkürler
En Beğenilen Yanıtlar

Erkek Spor Ayakkabı Kauçuk Taban 36559803 ROMA CLASSIC PUMA WHITE-AMAZON GREEN | Marka Park https://www.markapark.com/Ayakkabi--36559803-ROMA-CLASSIC-PUMA-WHITE-AMAZON-GREEN-2992341 NUMARA sipariş veriyorken alındı. Burdan kim aldıysa güzel günlerde kullanması dileklerimle. ![]() Sağlık olsun. Edit: Sağolsun almaya çalışan arkadaş alamamış. 41 Numarayı hemen yapıştırdım. ![]() Haber eden arkadaşa ayrıca teşekkür ederim. |
Bir mezarcı bu tongaya düşmemeliydi
![]() |
43 giyiyorum 44 aldım ölücülük bunu gerektirir saygılar
|
Benzer içerikler
- kırmızı fırsat 16 gb
- shell 150 tl
- vodafone numara taşıma faturalı
- turkcell peşine kontratlı ne demek
- tod süper dolu paket
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X