Şimdi Ara

Punto Evo düşünüyorum ancak ön tasarımı beni tereddüte düşürüyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
5.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Skydome için beklemek şansa kalmış,2 aydan daha fazla bekleyenler var.
    Ayrıca fiat markasına takılmak çok yanlış,her marja da kendi icinde sorunları vardır,şahsen ben bir sorunla karşılaşmadım 3 aydır.Fiat i hala Kartal doğan sahin sananlar var aramızda,bir an ince 2011 yılına dönmelerini diliyorum...
  • Ben Punto evo'ya bıyıklı punto diyorum, haksız mıyım ?
  • 0 fiyatı hakkkında bi bilgim yok ama o fiyata bravo alınamıyomu fiyat farkı azsa bütçenizi bilmem o ayrı konu bravolar biraz daha güzel gibi gelio ama punto evonun siyahıda hani ben burdayım dio
  • quote:

Orijinalden alıntı: beYdeNbeY

Ben Punto evo'ya bıyıklı punto diyorum, haksız mıyım ?

O krom çıta (yada gümüş renkli eklenti) sayesinde andırıyor.
    Şahsen ben G. Punto'yu daha çok beğeniyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: beYdeNbeY

Ben Punto evo'ya bıyıklı punto diyorum, haksız mıyım ?

+ 23

Konu sahibi arkadaşım.

Bu aracın bıyıklı olması dışında hiç bir eksiği yok.

Gerçi bıyık fazlalık olmuş ama :)

Coşkun'un da dediği gibi ön tampona folyo kaplatma işi bıyığı kaldıracaktır.

Ayrıca benzinli yerine dizel alırsan satarken daha az zorlanırsın.

Aradaki fiyat farkını biliyorum ama ben satılma kolaylığından bahsediyorum.

Dizelde kullanım bedelini ve de normal olan bir kaybı düşeceksin satarken.

Benzinlide bunlara ilaveten fiyat ta kıracaksın.

Ekleme: Bu paralara Bravo giriş düzeyi de alınabilir belki .

Ama şehiriçi ağırlıklı kullanacaksan Punto dizellerde stop-start olayı da var.

Tüketimi çok etkileyecektir.

Bir de Bravonun şehiriçi tüketimi hiç de az değildir zira çok ağır bir araç.

Ayrıca Puntodaki 1.3 motorun vergi avantajı da var.

Şehiriçi trafikte ebatlardan dolayı pratiklik te sözkonusu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haluk 23 -- 8 Haziran 2011; 1:16:07 >

• evo alacaksanız sene sonunu bekleyin. şu an çok pahalı. gerçi seçimden sonra da ÖTV artması gibi bir ihtimal var.
  • Cok cirkin oturduğum mahallede 1 tane mevcut beyaz renk ic konsol rengi sunrof fln iyi güzelde araç çirkin.
  • Tamamıyla zevk meselesi ben geçen hafta cayır cayır siyah aradım espli buldumda izmir birmotta siyahı çok güzel ama benim bulunduğum coğrafya toz toprak bakamıycam birde aracı çizdlermi çok kötü oluyor dedim,sonra beyazını aldım geçtim griside güzel ama her yer gri araç oldu kusasım geliyor artık tercih senin,dizaynı beğenmiyorum diyorsan clio var ama araç çok donanım olarak çok zayıf ce pahalı.
    Birde puntonun iç dizaynı o sınfta hiçbir araçta yok bunuda gözardı etme derim.
  • eğer alıcaksanız siyah renk alın bence
  • Cevap verenlere çok teşekkürler.
    Öncelikle punto harici b sınıfı araba düşünmüyorum. clio denmiş, onu hiç düşünmüyorum, bir kere yurtdışında kiralamıştım, bu araba mı yılın arabası olmuş diye çok şaşırdım. fiesta benzinli otomatik ise çok pahalı 38 bin küsür ayrıca güvenlik paketi ve titanium-x paket ekletmek lazım ve ona rağmen sunroof olmuyor galiba.
    punto harici chevrolet cruze design edition düşünüyorum ama onun da benzin masrafı ve boyutları düşündürüyor. oturduğum yer nedeniyle (karşıyaka aksoy) çok gösterişli ve çok büyük araba almam zor. park sorunu da çok.

siyah renk önerenlere sanırım ben de katılacağım. haluk 23 arkadaşım dizel al demişsin ama emin değilim. ben otomatik istiyorum, skydome istiyorum. öyleyse benim alacağım versiyon dynamiz 95 beygir dizel start-stop olacak. skydome vb derken 42'ye gelecek. bence punto gibi bir arabaya 42 yatırırsan onu da ikinci elde zor geri alırsın. ayrıca yapacağım yol 8-10 bin km.

yine de kararım biraz etkileniyor ilginize teşekkürler. sıcak izmirden selamlar. (bu sene inanılmaz bir sene oldu. her sene kazaktan direk tişörte geçiyoruz diye şikayet ederdim, bu sene yorgandan direk pikeye geçtik.)

• İyi ki Evo almışım...
    Alırsanız, Dynamic olsun

Önü biraz değişik ama, çirkin demek de haksızlık.

Hoşlaşmama; sıra dışı olmasından da kaynaklanıyor olabilir
    Zevk meselesi işte...
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

sadece ön tasarımı seni düşündürüyorsa bence problem yok okadar düşüncek şey varken fiatla ilgili

peki napsın sence teneke renomu alsın?
  • Punto evo gerçekten kaliteli bir araç.Geçen ay bahar şenliklerinde hyundaı i20 polo ve fiestaya bakmıştım.İç mekan genişliği ve dizaynı,iç mekandaki rahatlığıyla diğerleri arasında en beğendiğim araç oldu.Fıatın hatası grande puntonun dış tasarımını değiştirmeden direk punto evoda olanları araca eklemesi olmalıydı.Böyle olsaydı çok daha fazla satardı.
  •  Punto Evo düşünüyorum ancak ön tasarımı beni tereddüte düşürüyor

bu ikisi iyi saklıyor . ön tarafı modifiye edersin ileride
  • Bence de başka markalara yönelin dış tasarımı çok itici evo nun
  • Honda Jazz alabilirsiniz.

Bol donanım, cam tavan, ESP (VSA) standart. Honda 1.4 100 beygir motor. 5-7 litre arası tüketim. Honda mühendisliği, sorunsuz motor, şanzıman.

Geniş iç mekan, bagaj genişliği, arka sıra koltukları her yöne katlanıyor.

Motor da modifiyeye uygun. 7000 devir çeviriyor.

Punto Evo düşünüyorum ancak ön tasarımı beni tereddüte düşürüyor
  • Ön tasarımı daha iyi olan o sınıfta bir araç daha aklıma gelmiyorki,italdesign direkt maserati 3200gt den aktarmış bu formu.

Bence içiniz rahat olsun görüntü olarak en iyi bu sınıftaki bir iki araçtan birini alıyorsunuz.
  • coltçu arkadaş ben değilim , ama colt çok hoş bence
  • zevkler renkler tartışılmaz ama..evo almadan önce bende grande nin ön görüntüsü daha güzel diye düşünüyordum ..şimdi evo var iyiki grande almadım diyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre the king

Skydome için beklemek şansa kalmış,2 aydan daha fazla bekleyenler var.
    Ayrıca fiat markasına takılmak çok yanlış,her marja da kendi icinde sorunları vardır,şahsen ben bir sorunla karşılaşmadım 3 aydır.Fiat i hala Kartal doğan sahin sananlar var aramızda,bir an ince 2011 yılına dönmelerini diliyorum...

ben ekim 29 dan aralık 3 e kadar beklemiştim metalik beyaz ve skydom için.İç döşemde borso olacaktı ama gri geldi şans.Tek üzen şey buydu.araçtan çok memnunum dualogic vites biraz beni tereddütde bırakmıştı ama ondan da memnunum.konsol ve üzerindeki component tasarımları hem çok şık hemde çok ergonomik.Ayrıca içi çok ferah arka diz mesafesi oldukça yeterli.Bagaj hacmi 275 lt ki sınıfındaki ölçülere göre iyi bir değer.bendeki aracın tek kusuru 77 hp 8v motor.onada kutu içi filtre ve chip yaptırdım 8 hp gibi düzelme oldu.Eyüpden gaziosmanpaşaya çıkan (islambey cad.) rampanın sonundaki dik yerde he zaman vites düşen araç aynı vtesle hiç boğulmadan devam etti.anırım lpgdeki, performans düşüşünü telafi ettim.Yapan yer çok profosyoneldi.Pschip Barbaros bey 2 gün uğraştı..LPG den sonra yakıtından da memnunum.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.