Şimdi Ara

Punto Evo düşünüyorum ancak ön tasarımı beni tereddüte düşürüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
5.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Punto Evo'ları beğeniyorum. Fazla yol yapmadığım için benzinli düşünüyorum. Dynamic otomatik vites alıp sunroof vb de ekletmeyi düşünüyorum. 34-36 civarına ihtiyacım olan herşeyi olan bir araba oluyor. Herşey mükemmel.
    Yalnız ön tasarımı biraz aklımı bulandırıyor. Her ne olursa olsun ilk defa sıfır araba alıyor olacağım ve çuvalla para veriyorsun. Grande Punto'nun tasarımını çok beğenirdim ama Evo'da ön tasarımı mahvettiler.

Sizce napmalıyım?

Hangi rengi alsam biraz daha ön tasarımı gizlerim? Siyah iyi olur mu?

Selamlar cevaplar için teşekkürler

• Bendensin... önü oyuncak, ne biliyim eli yüzü karmakarışık böcek gibi geliyor bana
  • başka marka veya modellere yönel derim o zaman,sonuçta içine sinmeyecek bi araç alacaksın,sonra pişman olma derim...
  • Grande Punto halen satılıyordu galiba.
    Bana göre de Evo her yönden daha güzel.
  • Bence pek falsosu yok, küçük sevimli bir araba. Ama içine sinmiyorsa alma.
  • Önü birazcık kız arabası gibi doğru.
  • ön tasarım berbat ama arka tasarım çok iyi. tabikide içide baya lüks g. puntoya göre... ama bnece ön tasarıma takılmayın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • PUNTO EVO'nun ön tasarımını bende beğenmiyorum, GRANDE PUNTO'nun ki daha karizmatik. İçinize sinmediyse GRANDE PUNTO'ya yönelin derim.

GRANDE PUNTO 5K 1.4 FIRE 77 HP DUALOGIC S&S EURO 5 ---> 29,904 TL.
    Full kıt --------------------------------------------> 1.000 TL
    Metalik boya ----------------------------------------> 250 TL
  • tabi ki siyah
  • Aynen ancak siyah kurtarır kurtarır denirse :)

• accent blue al yeğen,accent blue
  • Beyaz falan alma o zaman göz alıcı bir renk olsun
  • ya nelere takılıyorsunuz, çevirip dövecekler sanki. aldıktan sonra ön tampona gövde rengi folyo kaplatırsınız olur biter. dayaktan da kurtulursunuz.
  • Punto Evo özellik olarak en alınası araçlardan. Birmotla kavga etmeseydim şuan Evoyla dolaşıyo olacaktım.
  • Ford Fiesta benzinli titanium da alabilirsiniz.
  • Hocam içinize sinmediyse sakın az yakayım az dolaşayım vs. diye aracı almayın...

Park ettikten sonra arkanıza baktığınızda "Kim aldırdı bunu bana ya ****?" demek var, "Ne güzeil araba arkadaş iyiki de almışım." demek var.
  • Valla arkadasım ben aldım,hem de beyazını çok ta memnunum. Zevkler tartışılmaz ama ben on tarafı arkasından daha çok beğeniyorum.
    Benim ki mylife donanım oldugundan da hoşuma gidiyor olabilir.mylife larda on ve arka tampon piano black ve çok güzel duruyor.
    Piyasadaki en az para verip en çok donanım alabileceğin araçların basında geliyor belki.
    Benim tek pişmanlığım skydome li alamamam.
    Çok beklemek gerekiyordu ve benim bekleyecek zamanım yoktu.kesinlikle skydome li al eğer karar verirsen.
  • sadece ön tasarımı seni düşündürüyorsa bence problem yok okadar düşüncek şey varken fiatla ilgili
  • Skydome için kaç gün bekletiyorlar?
  • içine sinmediyse başka al bence. şahsen ben zaten beğenmiyorum. aynı şekilde C3 de berbat.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.