Bildirim
punto multijete hava filtresi taksam ne olur
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
hava filtresi takılmış bir punto ya sahip olmuş olursun
şaka bir yana pek bir getirisi olmaz tek başına hatta kötü bir uygulamayla götürüsü bile olabilir... değmaz bence... -
Ses ve performans vermez fazla.Dizel işin içinde olunca riskli olur.Ama görüntüsü olsun bana yeter dersen taktırabilirsin. -
hiçbir faydası olmaz.
sadece görünüme yararı olur+arabamda performans tipi hava filtresi var demiş olursun.
palio multijet'e bağladık;inan 1 gr ses artmadı.
paranı boşa harcama derim;onun yerine arka son susturucuyu performans tipi son susturuyla değiştirirsen hem çıkışlar rahatlar hem de biraz ses çıkar arabadan
yerinde olsam egzos takardım araca.
saygılar. -
Egzosun da fayda edeceğini sanmam abi.O da görüntüden ileri gitmez diye düşünüyorum. -
dizel de olsa performans tipi son susturucu takıldığı zaman ses değişiyor. -
Bence hiç masrafa değmez orjinal olarak kullan gitsin ...Ama arkadaşların dediği gibi görüntü dersen değiştir -
quote:
Orjinalden alıntı: coldfusion35
bende 2004 fiat punto multijet var buna spor hava filtrsi taksam neolur?bg gucu ne kadar artar ve hava filtreleri benzinli veya dizel diye farkeder mi ?
selamlar....
dizel ve turbo dizel motorların hava alış sistemleri benzinlilerden farklıdır..
yanmalı motorlar olduğu için patlamalı motorlardan farklı hava debisine sahiptirler..
açık ve performans hava filtreleri herhangi bir yarar sağlamadığı gibi..patlamalı motorlar gibi ses te çıkarmazlar...
ancak çok dikkatli hesaplanmış performans susturucuları kullanılabilir ancak bunlar da bir miktar tork kaybına karşın 1,2 beygir güç artışına neden olsa da turbonun yükünün artmasına ve dolayısıyla yakıt tüketiminde artışa neden olur...
bence dizel ve turbo dizel araçların fabrika giriş-çıkışlarına dokunmamalı derim..
saygılarımla..........
-
Chiptuning yaptır.Forumda vardı başlığı bi incele istersen.Fiyatı biraz tuzlu yalnız.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X