Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Pusat Pro Gaming Wireless Gamepad Satın Al 25 Nisan 2021 16:48 1 1 Pusat Pro Gaming Wireless Gamepad Garantisi bitmiştir. Kutusu, şarj aleti ve alıcısı durmaktadır. Aldığımda ilk 2 ay düzgünce kullandım sonra xbox one koluna geçince ikinci kol olarak kendisine yer buldu. Temiz kullanılmıştır ve hiç bir tuşunda hiç bir sıkıntısı yoktur. Gönül rahatlığı ile alabilirsiniz. Standı 3d yazıcıdan kendim çıkardım alan kişiye bunu da hediye edeceğim. Bu kolu alma nedenim Steam ile bire bir uyumlu çalışmasıydı yani pc oyuncuları için cidden güzel bir kol.İstanbul içi ataşehir/içerenköy elden teslim. Bunun dışında önce havale sonra kargo şeklinde ürünü yollarım.Fiyat 200TL'dir.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Microsoft Flight Simulator 2024 (PC-Xbox) [SATILDI] Satılık Xbox One 500 GB - Satıldı - [SATILDI] Gigabyte Eagle RX 6600 [SATILDI] Alan Wake 2+ PS Plus Deluxe ve Onlarca oyun Hesabı