Şimdi Ara

Pusu oyunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Pusu oyununu alıpta kurup oynuyan varmı hiç?

Ben aldım kurdum şifresini yazdım ama internetde olduğum halde bir türlü aktivite edemiyorum.
    Newww.pusuoyunu.com nede iletisim@pusuoyunu.com cevap veriyor.
    Oyunu aktivite edecek server çalışmıyor anladığım kadarıyla.
    Parasını ödeyipte oyun oynayamıyorum!!
    Bu konuda tecrübesini paylaşacak olan varmı aranızda??

• Zamanında pusu oyunu çıkar çıkmaz alıp oynayanlardan biriyim. Büyük bir hevesle almıştım ama zaten ilk etapta karşınıza çıkan bu saçma aktivasyon dalgası benim sinirlerimi germişti. Forumlarda bunun çok tartışması yapıldı zaten.

Oyunu oynamak için internet üzerinden aktive adilmesi gerekiyor üzerindeki key ile ama senin dediğin gibi serverda bir problem var ise (hiç şaşırmadım) direk pusunun forumuna yaz bunu (forumları vardı hatırladığım kadarıyla) yada direk telefonla ulaş sonuçta onların saçmalığı bu düzeltmek zorundalar.
  • pusuya
  • hiç şaşırmadım bu konuda.bence de firmaya direkt telefon aç ayrıca böyle gerizekalı bir sistem buldukları için
  • Ben bir türlü oynayamadım
  • Telefonunu oyunla beraber vermemişler.
    İletişim sayfasında en başta verdiğim net adreslerini vermişler
    Dağıtıcısıwww.aral.com.tr de bir forum var.
    Orda durumumu anlatım bir gün sonra mesajımı forumdan silmişler.

Yani bu işin türkçesi parasını verip oyun oynayamıyorum.
  • valla yoksa
  • bu forumda mutlaka pusu calisanlari veya tanidiklari vardir, bir yardim etsinler bari arkadasa
  • Herkez PUSU ya ban çekiyor bende çekeyim bari bu oyunun o aptal etkinleştirmesi yüzünden insanlar oyunu almakdan vazgeçtiler burdan yapımcılara koca bi çekiyorum.
  • oyunun korsanı çıkmasın diye yaptıkları işe bak aslın fikir iyi ama uygulama
  • ben de yeni aldım ve cdkey çalışmadı. lol
    bir daha böyle aptal koruma sistemli türk oyunu almam..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.