Şimdi Ara

PVC Cam Tavsiye Yardım Lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba öncelikle doğru başlık altında mı konu açtım bilemiyorum konu biraz acil cevaplarınız için şimdiden teşekkür ediyorum.
    Sıfır bir daire aldım 2 hafta oldu taşınali ev çok güzel alırken içimize çok sindi eşim ve 2 çocuğumla yaşıyoruz. Isınma konusunda muazzam hiçbir sorun yok fakat tek ve bana göre en büyük sıkıntı ev çevre yolu kenarında bana göre aşırı araç sesi alıyor içeri eşim ve çocuklar rahatsız olmuyor . Ben doğduğumdan beri hep sessiz sedasız yerlerde oturduğum dan dolayı rahatsız oluyorum.
    Pimapenci çağırdım eve baktı çıtaların dar çıta olduğunu çıta ve filtre arasında 2 mm boşluk olduğunu söyledi . Camları argon gazlı konfor cam ile değiştirmemiz gerektigini söyledi .
    Argon camlı gaz ses yalıtımı sağlar mı rica ediyorum bilgisi olan arkadaşlar veya kullanan arkadaşlar cevaplarsa çok sevinirim . Takacagi cam 4+12+4 argon gazlı cam imiş.
    Yaptığım araştırmalar da konfor cam sadece ısı yalıtımı sağlıyor ses için akustik lamine cam diyor fakat oda benim bütçemi zorluyor.
    Pimapenci o kadar iddialı ki konforcam kesin senin sorununu keser diyor kafam karıştı yorumlarınızı bekliyorum.
    Camları degistiriyimmi yoksa bu sese alismalimiyim sorun evde sadece bende 😀.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.