Şimdi Ara

PVE Char?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Konulara baktım, büyük çoğunlukla PVP charlar için yapılandırmalar paylaşılmış. PVE char yapılandırmasını nerde bulurum? Yani çabuk kasılabilecek bi yapılandırma istiyorum.

• Ch de nuker. Standart yapılandırma Light , cold , bicheon.
    Eu da kullanmasını bilirsen wizard. :)
  • Pvp diyorsan 2H/clerik yada 1H/warlock

pişman olmazsın
  • eu wizard ve rogueyaparsan çok seri kesersin ama çokta yatarsın sana tavsiyem chine karakter acman aynı lvldeki moblarda kasman için chine bow ideal
  • chine bow fire cold bnce ideal..Bnce Chinese karakterlerin kasması daha zevkli..
  • Benim görüşüm en hızlı kasacak build roque-bar veya cleric
  • Eğer eline sun bard alma şansın varsa bard karakterden daha hızlı kasacak bir karakter olduğunu sanmıyorum. Öyle kolay kolay da ölmezsin kasarken; noise skilli oldukça iş görür. Yanına da warrior açarsan, phy. eksikliğini de onun buffları ile kapatırsın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satılık ARdream CHar
    17 yıl önce açıldı
    Metin2 Pvp
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: shruikan

Eğer eline sun bard alma şansın varsa bard karakterden daha hızlı kasacak bir karakter olduğunu sanmıyorum. Öyle kolay kolay da ölmezsin kasarken; noise skilli oldukça iş görür. Yanına da warrior açarsan, phy. eksikliğini de onun buffları ile kapatırsın.

bard hakkında haklısında int tabanlı bir karaktere warior yan build yapmak ne kadar doğru bilemicem bard/cleric iyidir 4-5 level aşşağıdan gelip birde +4 ,+5 silahın varsa değme keyfine
  • quote:

Orijinalden alıntı: oTToman_ARMY

Pvp diyorsan 2H/clerik yada 1H/warlock

pişman olmazsın

+1 bende katılıyom arkadaşa
  • quote:

Orijinalden alıntı: King_Slayer

quote:

Orijinalden alıntı: oTToman_ARMY

Pvp diyorsan 2H/clerik yada 1H/warlock

pişman olmazsın

+1 bende katılıyom arkadaşa

İyide adam PVP charı sormuyoki
    Neyse ben soruna cevap veriyim.Ya Wizard-Bard yada Rogue-Bard ikiside hızlı kasılır

• quote:

Orijinalden alıntı: splendour.rrr

quote:

Orijinalden alıntı: shruikan

Eğer eline sun bard alma şansın varsa bard karakterden daha hızlı kasacak bir karakter olduğunu sanmıyorum. Öyle kolay kolay da ölmezsin kasarken; noise skilli oldukça iş görür. Yanına da warrior açarsan, phy. eksikliğini de onun buffları ile kapatırsın.

bard hakkında haklısında int tabanlı bir karaktere warior yan build yapmak ne kadar doğru bilemicem bard/cleric iyidir 4-5 level aşşağıdan gelip birde +4 ,+5 silahın varsa değme keyfine

İş PvP'ye dönerse de bence iyi iş yapar. Warrior defans buffları Cleric bufflarına nazaran daha kullanışlı ve etkisi daha hissedilir.
    Ama çok da iyi olur demiyorum. Zaten PvE karakteri olacağı için en iyisi bence bu yönde olur.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.