Şimdi Ara

PVE-PVP farkı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • PVP yi biliyorum PVE-RP-RPPVP bunlar nelerdir bilgisi olan açıklasın lütfen...Kimse bilmiyomu yav

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ascit -- 20 Eylül 2006; 9:30:34 >

• pve =harıta ustunde bulunan moblara karsı savasmak bunun içine molten core bwl v.s instancelerde girer

Rp = Actıgın charı gercek hayatta ki bi insan gıbı yanı onu kendı yerıne koyarak oynamak

Rppvp= hem roleplayın hemn playervs player yanı rp yaparak pvp yampak demek kısacası

• "Actıgın charı gercek hayatta ki bi insan gıbı yanı onu kendı yerıne koyarak oynamak" Abi ne demek anlamadım bu cümleyi Kendi yerine koymak...
  • sen kendini oyundaki charterin yerine koyuyosun
    ornek werim
    normalde lfg wc yasarsin
    bunda guclu yaratiklari kesebilmek we buyuklerimin bana werdigi gorewleri kutsal sayarak wc zindanina girmek istiyorum bana yardim edebilicek cesur silah arakdaslari ariyorum cesur bir warrior olumcul yaralardan kurtarabilciek priest guclu buyulueriyle bize buyuk kuvvet wericek mage cevik rogue ariyorum benimle beraber gorew yapmak isteyen cesur insanalrdan cevap bekliyorum ................
    falanda filan yasiyon :D kisacasi pvp serwerdan sasma wakitten kasanirsin zaten roleplayer icin cok cok asglam ingilizcen olmasi lazim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    WoW’daki PVP Eksikliği
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.