Şimdi Ara

PvP de Avrupa mı Çin mi daha iyi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar yeni char açacam.Bir sorum olacak.Avrupa mı Çin mi pwp de daha güçlü?

• üstündeki itemlere bağlı o.. ama bana sorarsan che. Bow aç derim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AgLoTr_ -- 25 Şubat 2010; 19:16:16 >
  • tekte itemlere ve avrupanın yan buildine bakar bow bu aralar revaçta olsa bile bir sonraki legentte belli olmaz gelen skiller belirler ancak
  • build'e göre değişir. şuan bow blader ve fire nuker chin'de iyi. ve yine şuan avrupada warrior cleric, wizard cleric, rogue cleric gibi karakterler iyi.

önemli olan oynamayı bilmek
  • Parayı basarsan en güçlü sensin.

1vs1de bow üstünlüğü vardır. Knock backleriyle ve critiyle can yakar. S/s nuker muazzam damageleriyle ve eğer üstünde iyi item varsa baya can yakar. Bladerda iş crite + dbuff tutturmana bağlı.

Eu charlarda ise warior cleric kolay kolay yatmaz. Tabi oynamasını bilirsen. Wizardı sevmem yorum da yapamam. Warlock charlar iyidir fakat oynaması zordur. Yanında cleric açılırsa çok can yakar. Xbow veya dagger ikisini birden ele alıyorum. Clericle birlikte iyi can yakarlar.

Biraz pvpleri izleyip kendin karar vermen lazım. Ben hangi charı oynarım diye. Çünkü bu noktadan sonra iş paraya bakar. Oynamak çok da noksan değildir.
  • Güzel bir skill kombinasyonun olmalı önce videoları izle gör kendine yakışan çar int mi str mi onu düşün ona göre açarsın eu ağırlıkla int zaten ben 4ever blader diyorum parayı basarsan çekecen sunları yapacan 100 lv tamam işte
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.