Şimdi Ara

PVP İTEMLERİ HAKKINDA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar,Orgrimmar da mark of honor ile item satan npcye gittim pvp itemlerine bakıyorum hepsi low itemler.
    İnsanların üzerinde iyi pvp itemleri var nereden alacağımı çözemedim.
    Level 100 yardımcı olursanız sevinirim.

• BEYLER LÜTFEN YARDIM!!!
  • pvp için item önemli değil ki
  • Tonight tonight tonight kullanıcısına yanıt
    oyunda yeniyim o yüzden bilmiyorum.
    neden önemli değil ?
  • oyunda yeniysen şu an item olayını dert etmeni tavsiye etmem.özellikle pvp oynayacaksan tüm karakterleri öğrenmeni öneririm.onun dışında 110 levelde arenaya girersen itmeler arenadan düşüyor şansa zaten
  • ginzo09 G kullanıcısına yanıt
    X itemi düşürünce hepsini kesicem zaaaaa xD, durumu yok hocam. itemler arasındaki fark ciddi oranda düştü.
  • Anladım arkadaşlar çok teşekkür ederim.Legion paketinin ödülüyle 100 boost şansım vardı ama fark ettim ki bi anda 100 olursam skillerin kullanımına alışamayacağım.O yüzden 1 den kasmaya devam ediyorum ve neredeyse hep pvp ile level atladım.Dediğiniz gibi pvpden gelen ödüller ile aldıgım itemler epey işe yarıyor. :)(
    Ufak bir sorum daha olucak,şuan 50 küsür levelim bu honor talentsler kaç levelde açılıyor acaba?
    honor point achivemnt 1000 ödülünü kazandım ama kaç honor pointim var onu göremiyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ginzo09

Anladım arkadaşlar çok teşekkür ederim.Legion paketinin ödülüyle 100 boost şansım vardı ama fark ettim ki bi anda 100 olursam skillerin kullanımına alışamayacağım.O yüzden 1 den kasmaya devam ediyorum ve neredeyse hep pvp ile level atladım.Dediğiniz gibi pvpden gelen ödüller ile aldıgım itemler epey işe yarıyor. :)(
    Ufak bir sorum daha olucak,şuan 50 küsür levelim bu honor talentsler kaç levelde açılıyor acaba?
    honor point achivemnt 1000 ödülünü kazandım ama kaç honor pointim var onu göremiyorum.

honor talentleri 110'da açılıyor yanlış hatırlamıyorsam, yeni başladıysan güvendiğin birisiyle raf yap hızlı level alırsın
  • Tonight tonight tonight kullanıcısına yanıt
    tamamdır teşekkür ederim :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.