Şimdi Ara

PVP net bağlantı kopmaları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle merhaba. Size durumumu en başından anlatmak istiyorum.

İstanbulda yaşıyordum normalde fakat 6 aylık eğitim için Paris'e geldim. Bi yurt buldum yurtta kalıyorum şu an öğrenci yurdu. Paris'e geldik okumaya başladık her şey hoş guzel ortamlar falan. Fakat bi problem çıktı başıma nasıl bir bela ki bilemiyorum kurtulması nasıl olacak. Sizlerin bilgilerinden yardım almak istedim belki yardımcı olabilir de şu garip kulun sevabını kazanırsınız . Şimdi durum şöyle: Yurt odasında internet var Wi-Fi fakat değişik bir program kullanıyorlar internet bağlantısı için. Ucopia denilen bir site açılıyor bilgisayarı açıp internete girmek istediğinizde. Ve sizden kullanıcı adı ve şifre istiyor. Tipik yurt işi internet portalı yani alıyorsunuz odaya giriş yapmadan önce resepsyondan yeni bir kullanıcı adı ve parola, onunla internete giriş yapıyorsunuz. İnternet aslında hızlı hiçbi problem yok yurt olmasına ramen (Kullanıcı adı ve şifre isteyen portalın resmini de koyucam aşşağıya nasıl bişey olduğunu görün belki bi kıvılcım yakar diye).

Neyse efendim, internetimize girdik sosyal medya ayaklarımızın altında falan filan. Fakat canımız sıkıldığı için çok da özlediğimiz için League of Legends oyununa girmeyi denedik şimdi de. Onu da açtık girdik ok problem yok tıkır tıkır açılıyor. Fakat şöyle bir durumla karşılaştım. Yurt internetinden sanırım bu anlam veremediğim bir şekilde, çünkü Türkiye'de iken hiç böyle bir sorunla karşılaşmamıştım. Oyun eşleştirmeye girdiğimde veya League of Legends hesabım açıkken bilgisayar boş beklediğinde ortalama 35 -40 saniye süre geçerse eğer, internet sanırım aktifliğini yitiriyor. Ve bundan dolayı PVP net bağlantı kopmaları yaşıyorum ve eğer bir oyun bana örneğin 50 saniyede geliyorsa ben 35inci saniyeden sonra gelen oyunu göremiyorum oyun onaylama penceresi açılmıyor yani bana. bikaç saniye sonra da PVP net bağlantınız kesildi sohbet bağlantınız da kesildi tekrar giriş yapınız tarzı uyarılar alıyorum. Ve oyun bulup oyuna girmekte o kadar zorlanıyorum ki çıldırmak üzereyim. Bu yurt internetinin protokolu mudur nedir bilemiyorum. Ama umarım siz akıllı beyinler ve bilgisayar dahileri dostlarım forum arkadaşlarım benim bu badireyi bilgisayarımdan yapabileceğim bikaç küçük ayar ile atlatmamı sağlayabilirsiniz. Aklıma şöyle birşey geldi internetle ilgili, acaba kullanılmadığında aktifliğini yitiriyor mu dedim fakat arkadaşımla skype yaparken yada video açıp yüklenmesini beklerken torrent indirirken veya League of Legends mağzaya gir-çık gir-çık yaparak oyun bulmayı sağlamaya çalıştım fakat pek işe yaramadı hiç biri. Bu konuda acil yardımlarınızı bekliyorum sizden. Şimdiden çok çok teşekkür ederim sadece okusanız bile zamanınıza emeğinize sağlık diyorum...

Saygılarımla Dostlar...
     PVP net bağlantı kopmaları PVP net bağlantı kopmaları

• Bu arada dostlar şunu da belirteyim; oyuna girebilirsem eğer oyun erken bulursa pvp net kopmadan, oyunun içinde hiçbir sıkıntı olmuyor tek sıkıntı oyuna girmeye çalışırken bağlantı kopuyor tüm problemim odur yani .
  • quote:

Orijinalden alıntı: blizzard_flamers

Bu arada dostlar şunu da belirteyim; oyuna girebilirsem eğer oyun erken bulursa pvp net kopmadan, oyunun içinde hiçbir sıkıntı olmuyor tek sıkıntı oyuna girmeye çalışırken bağlantı kopuyor tüm problemim odur yani .

her 20 sn bir oyun istegini ip tal edip tekrar istek atsan sorun yaşamazsın...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorundan anlamam ama 6 ay için parise gelmişsin ordaki zamanını lolde harcama bence.
  • tabiki uykusuz geçen geceleri bir nevi doldurmak için pariste lol keyfi yapıcam yoksa parisin keyfini cıkarıyorum. Fakat bana siz de yardımcı olamıyorsanız heralde kimse olamaz nedenini bi türlü anlamadıgım bir aksaklık malesef ki bu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.