Şimdi Ara

Pvp Shard Ariyorum ...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
4.888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Butun Mesajlarınızı okudum bana gore pvp serveri yok.Arcanum(Editin Allahı),KorsanPvp(Editin Allahı),realPvp(Lag Rulazz) serverlarında oynadım hic birini begenmedim.ClaxPvp var ama bu serverda bu tatile kadar toparlanır okul acıldıgında oynamiycam.Bana Duzgun Guvenilir Pvp Shard Soyleyebilicek Varmı?.

• arcanum pvp eger gerçekten oynamayı biliyorsan herkezi kesersin.Arcanumda bir tactic bulmustum ve kimse beni kesemezdi ilk zamanlarında.Skillerinin arasına hiding ve stealt koyuyorsun tam kotü durumdayken bi basıyorsun hideyi yakalıyan yakalasın
  • Smirdon Yanlıs Acıdan Bakıyorsun Bir Mage Karsında Hide Olman İmkansız Wariorda İsi Biliyorsa ve Anlıyamadıgım Seni Nasil Hiç Kimse Kesemiyor
  • Zaten bir kişi size atacklıysa ve en az 15kare gerinizde değilse hide olmanız imkansızdır(Yani runuoda böyle)
  • Bu hide olayı spherede bole deil ama sanırım ben yaptıktan bi süre sonra yaygınlaşmıştı ve bi şekilde kapatmışlardı yani avantajını yok etmişlerdi
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gilari

Butun Mesajlarınızı okudum bana gore pvp serveri yok.Arcanum(Editin Allahı),KorsanPvp(Editin Allahı),realPvp(Lag Rulazz) serverlarında oynadım hic birini begenmedim.ClaxPvp var ama bu serverda bu tatile kadar toparlanır okul acıldıgında oynamiycam.Bana Duzgun Guvenilir Pvp Shard Soyleyebilicek Varmı?.

Frienz Of Uo yu dene bence çok sade ve aşırı cıvık renkler yok buyur gel biz hep ordayız
  • www.arcanum.gen.tr
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Warrior item önerisi
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • www.intense.gen.tr

videoları bi izle ana sayfadan anlrsn

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sylarfayn -- 28 Kasım 2007; 20:08:25 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.