Şimdi Ara

pwm led devresi yardım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar. Şimdi ben şöyle bir devre yapmak istiyorum. 4 grup led var, ilk grupta 30 tane led var. 2 3 ve 4 üncü gruplarda 5 er tane led var. 12 volt verdiğimde ilk gruptaki ledler yavaşca 3-4 saniye içinde yanacak hemen ardından 2 3 ve 4 üncü gruptaki ledler sırasıyla direkt olarak yanacak. Voltajı kestiğimde hepsi birden yavaşca 3-4 saniye içinde sönecek. Böyle bir devreyi nasıl yapabilirim? Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aegeanxtr -- 26 Ekim 2012; 2:15:44 >

• Yokmu yardımcı olacak kimse? 4 adet led düşünün ilk led yavaşça yanacak ardından 2 3 ve 4 nolu ledler sırasıyla direkt olarak yanacak. Programcı arkadaşlar pic basic pro da böyle bi kod yazarsa o da olur gerisini ben hallederim. (Kullanacağım PIC 16f628A) Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aegeanxtr -- 26 Ekim 2012; 6:32:24 >
  • RGB led sürücüleri var.Renkler değişimleri yavaş yavaş değişiyor.Aradığınız bu olabilir.RGB led yerine kendi ledlerinizi bağlarsınız.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LCD Güç kaynağı devresi.
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.