Şimdi Ara

px 100 de patlama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    px 100 un yorumlarina bakarak dun siparisimi verdim ve bugun elime ulasti. fakat mercan dede nin bir parcasinda kulakliktan patlama sesi geldigini duydum daha sonra diger parcalarda da ayni patlama sesinin var oldugunu gordum. ben bir cx 300 kullanicisiyim onda boyle patlama filan bir sorunla karsilasmadim. sorun ne olabilir?

• Nasıl bir cihazla kullandığınızı yazarsanız daha iyi bir yorum gelebilir.Ama tahminim ses çıkışı çok yüksek bir cihaza bağlıyorsunuz ve bass lar eski kulaklığınızdaki kadar açık.Bu durumda çatlama yapabilir.Bassları biraz kısmanız yerinde olur çünkü px100 zaten bass ağırlıklı ses veren bir kulaklık.Yine de ben şu ana kadar aşırı bir efektle desteklenmediği sürece çok yüksek sesin px100 ü zorladığına şahit olmadım.Kulaklığınızda bir arıza ihtimalini de göz önünde bulundurun bence.Ayrıca burn-in yapmanızda da fayda var.Px100 asıl performansını burn-in den sonra yada uzun süreli kullanımdan sonra gösteriyor.
  • ipod 5G ile kullaniyorum galiba mp3 lerden kaynaklaniyo sorun ama emin degilim...biraz daha kullanalim gorelim...
  • MP3' lerin kalitesizliğinden ya da MP3 ile birlikte Pod' un distorsiyona sebep olan EQ ayarlarından birini kullanabiliyor olabilirsin. EQ kapalı dinlemeyi dene. Hatta aynı şarkıyı bilgisayarda PX100 ile dinleyip karşılaştırma yapabilirsin. Başka tüm şarkılarda da böyleyse kulaklık sorunludur. Yok değilse o mp3 çatlama seslerini yapıyor demektir.
  • CX 300 U TAKTIGIMDA COK DIKKAT EDINCE SARKILARIN BELLI KISMINDA AYNI CATLAMALARIN OLDUGUNU GORUYORUM FAKAT PX 100 DE COK DAHA BELIRGIN. SOZUN KISASI CX 300 DE CATLAMALAR RAHATSIZ ETMEZKEN PX 100 DE RAHATSIZ ETMEYE BASLADI.....SORUN NE OLABILIR????
  • demek oluyor ki px100 bas sesleri sendeki cx300 den daha detaylı veriyor ve eskiden duymadıgın sesleri duyuyorsun. benim kanımca tamamen dinledigin mp3un kalitesizliginden kaynaklanıyor. bir yaz istiyorsan ya da yolla upload et baskaları da denesin felan.
  • ARKADASLAR SARKIYI RAPID E KOYDUM SIZDE GORUSLERINIZI BELIRTIRSENIZ SEVINIRIM... SARKININ 2.35 INCI DAKKASINDA BAS SESINDE BIR CIZIRTI DUYUYORUM.. BU CIZIRTI SOL KULAKLIKTAN DAHA BELIRGIN GELIYOR....PX 100 KULLANAN ARKADASLAR BIR DENERLERSE COK SEVINIRIM...PARANOYA YA BAGLADIM VALLA

LINK:http://rapidshare.com/files/9169958/01_Par_a_6.mp3.html
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • link çalışmıyor
  • http://ul57.rapid share.com/files/9169958/01_Par_a_6. mp3

linki bir turlu ekleyemedim boyle oldu.... rapid share i bitisik yazinca ve mp3 ten onceki boslugu silince oluyor....:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bsaygili644 -- 27 Aralık 2006; 21:01:42 >
  • nano+ep630 ikilisiyle dinledim şimdi ama o 2.35 dakikadaki arkadan gelen bası kastediosun sanırım son seste bile çok temiz geldi mp3 temiz bence
  • Upload ettiğiniz parçayı hem px100 le hemde trekstorla verilen sennheiser kulaklıkla dinledim.Bence kesinlikle sorun mp3 dosyasında.320kbps riplenmiş ama ses kalitesi çok kötü.Hatta sürekli olarak taş plaktan çıkarmışcasına bir çıtırtı eşlik ediyor parçaya.Büyük ihtimalle kulaklığınızda bir sorun yok.Daha kaliteli mp3 lerle denerseniz emin olabilirsiniz.
  • mp3 dosyası gerçekte 320kbps olmayabilir ancak ses kalitesi çok kötü değil audigy2 ses kartı ve crea a9+ ep630 kulaklıkla dinlediğimde bas tonlarında çok azda olsa boğukluk var ancak basın karakteriyle alakalı bir durum bu ayrıca seste çatlama yada bi cızırtı işitmedim
  • ARKADASLAR BASKA BIR PARCA DAHA KOYUYORUM BU PARCADA IPOD TA SON SESI ACTIGIMDA PARCANIN GIRISINDEKI BASLARDA SOL KULAKLIKTA RAHATSIZ EDICI CATUR CUTUR BIR SES DUYUYORUM... ACABA BASKA PX 100 KULLANAN ARKADASLARDA DA OLUCAK MI....

http://rapid share.com/files/9211611/09_Is_It_Love. mp3.html

SOGUMAYA BASLADIM BEN BU KULAKLIKTAN YAA... CX 300 DE HIC BOYLE BIR SORUN YASAMAMISTIM......YANI O KADAR PARA VERDIK YUKSEK SESTE DE DINLEYEMIYCEKMIYIZ YAWWW...

BU ARADA PARCA HOSUNUZA GIDER UMARIM:)

NOT: ESKI LINKTEKI GIBI BUNDA DA RAPID SHARE I BITISIK YAZMAK GEREKIYOR BIDE SONDAKI MP3 YAZISINI DA SPACE ILE YAZABILDIM ONU DA BITISTIRMEK GEREK.... ILK LINKTEKI GIBI YANI:)

SIZI DE UGRASTIRDIGIM ICIN KUSURUMA BAKMAYIN

• quote:

Orjinalden alıntı: bsaygili644

ARKADASLAR BASKA BIR PARCA DAHA KOYUYORUM BU PARCADA IPOD TA SON SESI ACTIGIMDA PARCANIN GIRISINDEKI BASLARDA SOL KULAKLIKTA RAHATSIZ EDICI CATUR CUTUR BIR SES DUYUYORUM... ACABA BASKA PX 100 KULLANAN ARKADASLARDA DA OLUCAK MI....

SOGUMAYA BASLADIM BEN BU KULAKLIKTAN YAA... CX 300 DE HIC BOYLE BIR SORUN YASAMAMISTIM......YANI O KADAR PARA VERDIK YUKSEK SESTE DE DINLEYEMIYCEKMIYIZ YAWWW...

NOT: ESKI LINKTEKI GIBI BUNDA DA RAPID SHARE I BITISIK YAZMAK GEREKIYOR BIDE SONDAKI MP3 YAZISINI DA SPACE ILE YAZABILDIM ONU DA BITISTIRMEK GEREK.... ILK LINKTEKI GIBI YANI:)

Bu parçada da önceki sorunun aynısı var.Parçaları kendinizmi riplediniz,yoksa paylaşım programlarıylamı indirdiniz?Sanki bass sesler cooll edit benzeri bir programla amphlike edilmiş gibi.Sorun kulaklığınızda değil bence.Çünkü kısık seste bile bu gürülteler var gönderdiğiniz parçalarda.ep630 da dinleyen arkadaşlar hep parçada sorun yok demişler.Sanırım ep630 biraz sağır kalıyor px100 e göre.Birde dikkatimi çeken şey parça çalarken sürekli olarak bit rate değeri değişiyor.320 ile 128 arasında gibip geliyor.Sanırım ripleme hatalı.

• o değişme değişken bit le riplenmişse olur, normal yani.
  • Birde şu parçayla deneyin.128kbps ama benim px100 ümde gayet güzel ses alabiliyorum.
    http://rapid share.com/files/9216699/03_-_Englishman_In_New_York.mp 3.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ULYSES -- 28 Aralık 2006; 3:34:18 >
  • BU PARCADA HICBIR SORUN CIKMADI GALIBA BENIM MP3 ARSIVIMI YENILEMEM GEREK...YARDIMIN ICIN TESEKKURLER
  • quote:

Orjinalden alıntı: ULYSES

quote:

ARKADASLAR BASKA BIR PARCA DAHA KOYUYORUM BU PARCADA IPOD TA SON SESI ACTIGIMDA PARCANIN GIRISINDEKI BASLARDA SOL KULAKLIKTA RAHATSIZ EDICI CATUR CUTUR BIR SES DUYUYORUM... ACABA BASKA PX 100 KULLANAN ARKADASLARDA DA OLUCAK MI....

Bu parçada da önceki sorunun aynısı var.Parçaları kendinizmi riplediniz,yoksa paylaşım programlarıylamı indirdiniz?Sanki bass sesler cooll edit benzeri bir programla amphlike edilmiş gibi.Sorun kulaklığınızda değil bence.Çünkü kısık seste bile bu gürülteler var gönderdiğiniz parçalarda.ep630 da dinleyen arkadaşlar hep parçada sorun yok demişler.Sanırım ep630 biraz sağır kalıyor px100 e göre.Birde dikkatimi çeken şey parça çalarken sürekli olarak bit rate değeri değişiyor.320 ile 128 arasında gibip geliyor.Sanırım ripleme hatalı.

sadece ep630 değil behringer kulaklıklada dinledim ama parçada hiçbir sorun işitmedim ayrıca sennheiser ie4 ne kadar sağırsa ep630 o kadar sağır bass karakterleri detay zenginlikleri bire bir aynı

• quote:

Orjinalden alıntı: svideoz

quote:

Orjinalden alıntı: ULYSES

quote:

sadece ep630 değil behringer kulaklıklada dinledim ama parçada hiçbir sorun işitmedim ayrıca sennheiser ie4 ne kadar sağırsa ep630 o kadar sağır bass karakterleri detay zenginlikleri bire bir aynı

Belki dinlediğiniz cihaz kendinden filtreleme yapıyordur.Kulaklık kadar playerda farkettirebilir çünkü.

• dostum sadece crea ile değil aynı zamanda bilgisayardan da dinledim mp3 te yada rip lemede hiçbir sorun yok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.