Başlıktaki gibi ufak bi dosya var pythondan anlayan biri çevirebilir mi lütfen ?
Py2exe kullanabilirsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
sorun var yapamıyorum. Dosyayı sana atsam 2dk yapabilir misin ?
Windows'ta Python betiğini direkt çalıştırmak için daha cok Unix yöntemi kullanılır ki o da komut satırında python betik.py yazmak yerine sadece betik.py yazmayı sağlıyor. Python kurulu WinXP laptopumda denedim.
C:\Python27\python.exe için /usr/bin/python adında alias / sembolik link oluşturdum. Sonra direkt çalıştırmak istediğim python betiği ilk satırına #!/usr/bin/python ifadesini (shebang) ekledim ve betik direkt çalışabilir hale geldi. Detay görüntüler:
quote:
Orijinalden alıntı: revivo72
Windows'ta Python betiğini direkt çalıştırmak için daha cok Unix yöntemi kullanılır ki o da komut satırında python betik.py yazmak yerine sadece betik.py yazmayı sağlıyor. Python kurulu WinXP laptopumda denedim.
C:\Python27\python.exe için /usr/bin/python adında alias / sembolik link oluşturdum. Sonra direkt çalıştırmak istediğim python betiği ilk satırına #!/usr/bin/python ifadesini (shebang) ekledim ve betik direkt çalışabilir hale geldi. Detay görüntüler:
Hocam emek verip anlatmışsın teşekkür ederim ama anlamıyorum gerçekten
Haa senin dediğiin durum biraz farklı ben Python dilini yeni öğreniyor ve o yüzden python .exe olur mu diye soruyorsun zannettim.
bugyang.py uzantılı dosyayı .exe ye çevirip çalıştırmayı denediğimde hata alır mıyım demişsin bahsettiğin setup ta onun çalışması zor bence cunku bugyang.py bir çeşit patch olarak düzenlenmiş ve onu çalıştırma yöntemini da açıklamış dolayısıyla sadece o yöntemle yani pythonloader.dll ile çalışabilir gibi görünüyor.
VC runtime hatasına gelince onu gidermek için biraz uğraşmalısın.
Onun calışmayacağı belliydi cunku py2exe veya onun Mac versiyonu py2app; klasik bir Python uygulamasını bağımsız exe ye ceviriyor, oysa ki arkadaşın bahsettiği Python'un özel bir uygulaması ki zaten onu hazırlayan nasıl çalıştırılacağını da tarif etmiş (python loader dll 'i ile) sadece o yöntemle çalışır tek byte oynasa çalışmaz.
O duruma yardımcı olabilmek için; aynı uygulamayı (ki oyun galiba) kendi bilgisayarıma kurup bu Pyton patch'ini eklemeyi denemeliyim, ancak yıllardır oyun oynamadığım gibi sistemim harddisk, cpu, ram herşeyi kısıtlı old için istesem de kuramam gibi :) o yüzden net yardım etmek güç :)
Metin2 için bu kadar uğrasmayın. python loader kullanın.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme