Şimdi Ara

Pysical res, armor ve diğer elemantel resistance

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yaratık düz vurduğunda armorumuz hasarı azaltırken, fire, poison vb büyü saldırılarında elemantel resistanceler hasarı düşürüyor diye biliyorum. Peki pysical resistance ne işe yarıyor o zaman? Armordan farkı nedir?
    Yaratık düz yada büyüsel saldırdığında savunma sistemi nasıl işliyor bilen var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adanabeyli -- 20 Nisan 2015; 22:33:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Physical resist fiziksel hasarı azaltır. Armor tüm hasarları azaltır. All resist physical resist de dahil olmak üzere tüm hasarları azaltır, armor gibi çalışır.

Physical resist'in armor'dan farkı, armor tüm hasarları kapsarken ötekisinin normal atakları azaltması. Kimileri armoru sadece fiziksel resist sanıp cold'da fire'da ölünce "Rezistansım kireç yapmış, düşük olduğundan öldüm." diyor ama bu bilmemekten. STR tabanlı karakterlerde all res almanın mantığı elementlere karşı verdiği dayanıklılıktan ziyade zaten STR ile armor geleceğinden ve bir yerden sonra yüksek armor seviyesine eklenen + armorlar daha az etki edeceğinden - örneğin 18 bin armor varken eklenen 700 armor aynı karaktere eklenen 100 all resist'ten çok daha az yarar sağlar- daha fazla direnç sağladığı için alınabilecek item slotlarına all resist alınıyor.

Armor=All resist. 10 armor 1 all resist'e denk gelir diyebiliriz (Karakterin armor ve all resist değerlerini gözardı edersek).

• Eyvallah başkan. Barbarian olarak str den armor geldiği için All res daha önemli o zaman benim için. Yalnız supertition pasifi pyscal hariç tüm element hasarını azaltıyor. O yüzden ek olarak pyscal resistanceye de önem vermeliyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Barbar'ları bilmiyorum ama evet, optimum değerleri yakalamak gerek. Önceden Monk'ta tüm item'larda secondary resist olarak fire almışlığım, hayvani bir all resist değeri yakalamışlığım, zaten dexterity de armor olduğundan armoru da çok çok yüksek yapmışlığım var. Tüm item'lardan fazlaca STR aldığınız için ve gem'leri de STR seçtiğiniz için all resist değerleri az kalacağından bir yerden sonra ekleyeceğiniz STR, düşük olan all resist değerlerine ekleyeceğiniz az da olsa + değerden daha az etki eder, daha az dayanıklılık verir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.