Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

python???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar python dili varmış.nasıl bir dildir.bu dille ilgilenen varmı .biraz bilgi verirmisiniz.

• google in %60 i python ile yazilmistir,,,,
    Pyton ogrenmesi ve kullanmasi cok kolay bi dildir ve eger apache server i kurduysan idle adli editor python editorudur ve sadece ogrenmek icin help ini oku yada onu belgelerim.org adli sitede turkceye cevrilmisine bak googleda da arat bulursun zaten ayrica php icin de siniflari var ve pythonda da modulleri mevcut ama cgi ile kullanimi cok yaygin ve ben de php ile calistiramadim ayrica bunu windows altinda calistirmak icinde p2win diye bi program var yine anlamazsan yardimci olurum aslinda buralarda bu dili fazla bilen olmamasina karsin gercekten cok kullanislidir mesela c gibi bir dille pythonu entegre edebilirsin bu da programi cok hizlandirir ve sana 1 iki ornek vermem gerekirse 3d blender adli program ve gimp in script-fu efectleri python ile yazilmistir......
    herkese tavsiye ederim belki de ogrenmesi en kolay dildir....

benim sorum da su eger php ile pythonu birlikte kullanip uygulama gelisttiren arkadaslar varsa onlarin da yardimini bekleriz.....

ben de elimden geldigignce yardim etmeye calisicam......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enginkzlgn -- 16 Mayıs 2006; 16:39:02 >

• bu dili biraz araştırdım şimdi python setup indirip kurdum.idle diye bişey ama biraz acayip geldi .sanırım python
    görsel ,sürükle bırak tarzı değil.anlaşılan notepad manyağı olucaz
  • quote:

google in %60 i python ile yazilmistir,,,,

Nereden biliyorsun? Yazarlarken sendemi vardin
  • - internette yayınlarken nasıl çalışır?
    - Php bilen birine bu dili önerir misinizi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: h3x

quote:

google in %60 i python ile yazilmistir,,,,

Nereden biliyorsun? Yazarlarken sendemi vardin

eheh, %60 lik kismina hitaben degil ama:

"Python has been an important part of Google since the beginning, and remains so as the system grows and evolves. Today dozens of Google engineers use Python, and we're looking for more people with skills in this language." said Peter Norvig, director of search quality at Google, Inc.
  • dostum ben de yoktum ama genellikle python hakkında yazılan yazılarda cok verilen bir ornektir o yuzden yazdım ayrıca konuyu başka taraflara cekip polemik yapıcagınıza sizde oturup python hakkında birkaç yorum yazsanız daha yapıcı olur diye düşünüyorum...
    Tabii bu konuda zaten biraz araştırma yapmış olsaydınız bu yazdığıma rastlamış olmanız gerekirdi...
    Bu arada note-pad manyaklığı konusu biraz doğru ama sürükle bırak mantığı phpde de yoktur ama bir sıkıntı çekmiyoruz di mi....
    Ayrıca kolaycı olmayıp biraz kendimizi zorlamadan da hiçbirşey öğrenilmez misal html bilmeden nereye kadar sürükleyip bırakabilirsiniz ki...
    neyse zaten kimse nin de öğrenmeye ihtiyacı yoksa daha da bişeyler yazmamın anlamı yok yine de yardım isteyen mesaj atarsa elimden geldiğnce yardım ederim
    Ayrıca bu dili anlatiym diye kimse para vermiyor misyonumda diil herkese hayırlı çalışmalar....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    #JAVA GUI PROGRAMLAMA DERSLERİ#
    12 yıl önce açıldı
    SQL ve Python hk.
    geçen yıl açıldı
    FullStack Java Eğitimi
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Python ile bende bir dönem hobi bazlı olarak ilgilendim. C - java gibi dillerin syntaxsına çok benziyor. Ama itiraf etmek lazım çok zor. Yani basit anlamda bir şeyler yapmak bile kademeli bir uğraş gerektiriyor. Eğer ticari anlamda kullanmak için öğrenmek istiyorsan ben öğrenme derim.Çünkü burası Türkiye ! Onun yerine C# çalış.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.