Şimdi Ara

Python 3.6 Şu hatayı alıyorum Yardımcı olabilir mısınız?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ne denediysem olmadı. İnternette araştırma yaptım gerekli hiçbir bilgi bulamadım. Eğer yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Resimleri ekledim..

• Hataların hepsi indentation ile alakalı. Kod satırlarının önüne arkasına anlamsız ve uyumsuzluk yaratan boşluklar koymuşsun. Türkçe ya da ingilizce girintileme/indentation yazıp okursan anlarsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaramazovX -- 13 Şubat 2017; 18:0:5 >
  • Problemle alakası olmayacak ama Python öğrenmeye başlayan arkadaşlar modülleri kullanmaya başladıklarında problem yaşayabilirler. Beatifulsoup4 gibi modüller çalışmıyordu yeni sürüme güncellenmedikleri için. O.o

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eski sürüm kullansınlar?

Ben de hala 3.5 kullanıyorum. Zaten 3.6 ile 3.5 arasında çok büyük farklar yok. Her zaman 1 versiyon öncesini kullanmak iyidir.
  • "Print Screen" diye anılan bir icat vardı. :D

https://en.wikipedia.org/wiki/Print_screen
  • Allah a şükür o kadarda bilgimiz var ama problem bi arkadaşta olup benden yardım istedi ve bana resimleri acele atmak için telden fotoğraf çekip yollamak zorunda kaldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pyhton1453 -- 14 Şubat 2017; 20:55:35 >
  • Şimdi kesin olarak hata boşluk bıraktığı için mı ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: pyhton1453

Şimdi kesin olarak hata boşluk bıraktığı için mı ?

hata mesajının söylediğine göre evet.

kodu paste.ubuntu.com veya gist.github.com'da falan görebilsek daha güzel şeyler söyleyebiliriz. görütülerde kodun yarısı var yarısı yok.

bir de aşağıda elif olması gereken yerde else kullanılmış.

bence açın bir kitaptan girintileme ve if-else kullanımı kısmını okuyun, hatayı deneme yanılma usulü çözmekten hızlıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaramazovX -- 14 Şubat 2017; 21:38:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fulctrum

Eski sürüm kullansınlar?

Ben de hala 3.5 kullanıyorum. Zaten 3.6 ile 3.5 arasında çok büyük farklar yok. Her zaman 1 versiyon öncesini kullanmak iyidir.

Eski sürümden kasıt sizin de dediğiniz gibi 3.5 sürümü veya 3.4 sürümüydü.
  • Acilen PyCharm indirmelisin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.