Şimdi Ara

Q.Q Aizen scammer

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
1
Favori
1.690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Forumdaki en güvenilir boosterım falan diyordu. Arkadaş güvenip yaptırdı 3-4 maç attıktan sonra da parasına yatırdı fakat o ana dek öğlen12-gece12 maç atan çocuk bi anda derslerde çok geride kaldım diye bahane üretti sonra da hiç cevap vermemeye başladı. Uyarayım dedim.

• arkadaşına iyi olmuş bütün boosterlar dolandırıp kaçsa keşke sizi
  • Yerımızı alalım belkı karısır buralar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Konigsrasse

arkadaşına iyi olmuş bütün boosterlar dolandırıp kaçsa keşke sizi

aynen qanq keşke
  • Önlerden kan kokusu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Niye kendini bostlatıyorsun?
  • Mısırlar nerede

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Zed vs Shen (zed gizli pasif)
    12 yıl önce açıldı
    Gragas "E" yeteneği.
    8 yıl önce açıldı
    q
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ayrıca yer ayırtmanıza ne gerek var ben tartışmak için açmadım sadece uyarı amaçlı açtım. Zaten gönderdiği para kendisi için hiçbirşey değil durumu gayet iyi
  • Hazır bostlanmış hesaplar varken böyle işlere girişmeye gerke yok arkadaşlar. Güvenilir insan çok forumda. Siz girişken insandan korkucaksınız. Girmiyenden bir kötülük gelmez.
  • önden

• Kardeşim için sbs forumunda bir konu açmıştım orda konuya cevap yazmıştı.

8.sınıf çocuk olma ihtimali yüksek, sınavlarıda geliyor.
  • Dolandırılık yada benzeri konularla ilgili sonuç almak istiyorsanız adminlere yollayın. Forum a oranla daha etkili oluyor.
  • Şimdi size öyle birşey derdim de. İyi yapmış eloboost yapan da yaptıran da karaktersizin tekidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_DoMiNo

Dolandırılık yada benzeri konularla ilgili sonuç almak istiyorsanız adminlere yollayın. Forum a oranla daha etkili oluyor.

Sonuç almak istemiyorum sadece ne bileyim akıllarda güvenilir biri olmadığı bulunsun yeter
  • Arkadaşın eloboost yaptırarak çok güzel örnek karakterli bir davranışta bulunmuş gerçekten

Vardır bahanesi paraya yatacağını sanmıyorum
  • Kan var var bütün kelimelerin altında.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana ver ben boostlayayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ORANGEandLEMON -- 24 Şubat 2014; 19:51:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nirvana.

Şimdi size öyle birşey derdim de. İyi yapmış eloboost yapan da yaptıran da karaktersizin tekidir.

Ne derdin anlatsana biraz
  • quote:

Orijinalden alıntı: frdh

quote:

Şimdi size öyle birşey derdim de. İyi yapmış eloboost yapan da yaptıran da karaktersizin tekidir.

Arkadaşının derdi ne ? Kendi emekleriyle çıkamıyorsa bıraksın oyunu, yüksek liglerdekilerin oyununu parayla bok etmesin. Bir de buraya gelip yüzsüz yüzsüz eloboost yaptırdık diye konu açıyorsun acıyorum lan sana
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: frdh

quote:

Arkadaşının derdi ne ? Kendi emekleriyle çıkamıyorsa bıraksın oyunu, yüksek liglerdekilerin oyununu parayla bok etmesin. Bir de buraya gelip yüzsüz yüzsüz eloboost yaptırdık diye konu açıyorsun acıyorum lan sana

Bende sana acıyorum silver'ı çok yüksek gördüğün için

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.