Şimdi Ara

Q3 mü alınır yoksa xtrail mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
2.722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Audi q3 1.4 benzinli ve nissan xtrail 1.6 dizel arasında seçim yapmakta zorlanıyorum. Bu hafta kısmetse ikisinden birini alacağım. Siz olsanız hangisini alırdınız? Nedenini de kısaca belirtirseniz sevinirim. Teşekkürler.

Audi q3 için aldığım fiyat 133.000 tl, nissan xtrail black edition için 128.000tl

• o kadar param yok ama olsa xtrail alırdım. bence q3 den daha yakışıklı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fredd_35

o kadar param yok ama olsa xtrail alırdım. bence q3 den daha yakışıklı
    bu konu biraz yapacağın kmye bağlı
  • Q3 biraz fazla yakabilir. Dizelin mantıklı olduğu tek yer SUV bence. X-Trail diyorum.
  • Benzin sorun değilse q3 tabiki.
  • audi alacak rez
  • quote:

Orijinalden alıntı: canguler917

audi alacak rez
    Q3 şekli yeter
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SIFIR i20 mi yoksa clio mu?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aralarında ciddi hacim farkı var. İhtiyaçlarınızı ve önceliklerinizi belirlediğinizde seçim zor olmayacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vincentvega

Aralarında ciddi hacim farkı var. İhtiyaçlarınızı ve önceliklerinizi belirlediğinizde seçim zor olmayacaktır.
    Geçen q3 gördüm beetle'ın yükselmiş hali gibi q serisinin en alt segmeni olduğundan arabayı çok küçük yapmışlar suv için bence. Marka algısı var o ayrı ama tabiki xtrail
  • Otomatik alacaksanız cvt ye dikkat
  • Yılda ortalama 30bin km yapıyorum. Aklım xtrailde fakat şansıman problemi yaşayan çok. Manuel viteslisini de bulamıyorum.
  • Daha yeni olmasına rağmen 2. El sayısı çok fazla xtraillerde ..alan satma telaşına düşmüş ..
  • Bence x-trail
  • quote:

Orijinalden alıntı: cobra41

Bence x-trail
    ikisi de alınmaz.q3te bildiğim kadarıyla dsg belası var,x trailde de arızalı cvt belası.tucson bakın.
    40 bin tl parayı da bankaya koyun.yıllık benzin paranızı çıkarırsınız.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-hyundai-hyundai-tucson-style-plus-2015-3000km-nokta-hata-ve-boya-yoktur-263211677/detay

• Cevaplarınız için teşekkür ederim. Xtrail almak riskli artık bunu net olarak anladım. Araba hem içine hem dışına bakınca gerçekten güzel fakat şanzıman sorunu, frenden ses gelme sorunu ve bu kadar para verilen bir arabanın içeri yüksek miktarda ses alması kabul edilebilecek unsurlar değil. Bu gece bir kaç forumda konuşulanlardan ve bire bir kullanıcı yorumlarından anladıklarım bunlar.
  • Yeni tucson gerçekte çok güzel duruyor donanım olarak da direksiyon ısıtmaya kadar herşey var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: macropolo

Yeni tucson gerçekte çok güzel duruyor donanım olarak da direksiyon ısıtmaya kadar herşey var.

10 gün karlı olan , 30 gün soğuk olan ülkede neden insan direksiyon ısıtmaya ihtiyaç duysun ki
  • DrMobile kullanıcısına yanıt
    Sıcak bir dokunuş için
  • quote:

Orijinalden alıntı: DrMobile

quote:

Yeni tucson gerçekte çok güzel duruyor donanım olarak da direksiyon ısıtmaya kadar herşey var.

10 gün karlı olan , 30 gün soğuk olan ülkede neden insan direksiyon ısıtmaya ihtiyaç duysun ki

Ben Antalya da yaşıyorum, kışın arabama binince ilk işim eldiven takmak oluyor ve "ulan şu direksiyon sıcak olsa nolurdu sanki" diyorum... ha yazında direk klima kanallarını direksiyona çeviyorum orası ayrı :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DrMobile

quote:

Ben Antalya da yaşıyorum, kışın arabama binince ilk işim eldiven takmak oluyor ve "ulan şu direksiyon sıcak olsa nolurdu sanki" diyorum... ha yazında direk klima kanallarını direksiyona çeviyorum orası ayrı :)

Sende kansızlık var gibi geldi

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.