Audi q3 1.4 benzinli ve nissan xtrail 1.6 dizel arasında seçim yapmakta zorlanıyorum. Bu hafta kısmetse ikisinden birini alacağım. Siz olsanız hangisini alırdınız? Nedenini de kısaca belirtirseniz sevinirim. Teşekkürler.
Audi q3 için aldığım fiyat 133.000 tl, nissan xtrail black edition için 128.000tl
o kadar param yok ama olsa xtrail alırdım. bence q3 den daha yakışıklı
quote:
Orijinalden alıntı: Fredd_35
o kadar param yok ama olsa xtrail alırdım. bence q3 den daha yakışıklı
bu konu biraz yapacağın kmye bağlı
Q3 biraz fazla yakabilir. Dizelin mantıklı olduğu tek yer SUV bence. X-Trail diyorum.
Aralarında ciddi hacim farkı var. İhtiyaçlarınızı ve önceliklerinizi belirlediğinizde seçim zor olmayacaktır.
quote:
Orijinalden alıntı: vincentvega
Aralarında ciddi hacim farkı var. İhtiyaçlarınızı ve önceliklerinizi belirlediğinizde seçim zor olmayacaktır.
Geçen q3 gördüm beetle'ın yükselmiş hali gibi q serisinin en alt segmeni olduğundan arabayı çok küçük yapmışlar suv için bence. Marka algısı var o ayrı ama tabiki xtrail
Otomatik alacaksanız cvt ye dikkat
Yılda ortalama 30bin km yapıyorum. Aklım xtrailde fakat şansıman problemi yaşayan çok. Manuel viteslisini de bulamıyorum.
Daha yeni olmasına rağmen 2. El sayısı çok fazla xtraillerde ..alan satma telaşına düşmüş ..
Cevaplarınız için teşekkür ederim. Xtrail almak riskli artık bunu net olarak anladım. Araba hem içine hem dışına bakınca gerçekten güzel fakat şanzıman sorunu, frenden ses gelme sorunu ve bu kadar para verilen bir arabanın içeri yüksek miktarda ses alması kabul edilebilecek unsurlar değil. Bu gece bir kaç forumda konuşulanlardan ve bire bir kullanıcı yorumlarından anladıklarım bunlar.
Yeni tucson gerçekte çok güzel duruyor donanım olarak da direksiyon ısıtmaya kadar herşey var.
quote:
Orijinalden alıntı: macropolo
Yeni tucson gerçekte çok güzel duruyor donanım olarak da direksiyon ısıtmaya kadar herşey var.
10 gün karlı olan , 30 gün soğuk olan ülkede neden insan direksiyon ısıtmaya ihtiyaç duysun ki
DrMobile
kullanıcısına yanıt
Sıcak bir dokunuş için
quote:
Orijinalden alıntı: DrMobile
quote:
10 gün karlı olan , 30 gün soğuk olan ülkede neden insan direksiyon ısıtmaya ihtiyaç duysun ki
Ben Antalya da yaşıyorum, kışın arabama binince ilk işim eldiven takmak oluyor ve "ulan şu direksiyon sıcak olsa nolurdu sanki" diyorum... ha yazında direk klima kanallarını direksiyona çeviyorum orası ayrı :)
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: DrMobile
quote:
Ben Antalya da yaşıyorum, kışın arabama binince ilk işim eldiven takmak oluyor ve "ulan şu direksiyon sıcak olsa nolurdu sanki" diyorum... ha yazında direk klima kanallarını direksiyona çeviyorum orası ayrı :)