Şimdi Ara

q6600 3,6 ghz 1,4 v ile stabil.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaslar q6600 islemcimi 3,6 ghz e 1,425 v ile tam stabil calistirabildim stock fanla sizce voltaj degerim bu hiza gore yuksek mi deilmi saygilar..not daha once 1,525 le 3,75 stabildi

ss.

http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=327962

• sicaklik degerleri stok fanla

diger bilesenlerim imzamda yazili saygilar..

q6600 3,6 ghz 1,4 v ile stabil.
  • Ben aynı değeri 1.39V güç vererek yaklaşık 39 derecede almıştım,zat-ı muhterem cpu bloğu çatlamadan önce.
    Şimdi Swiftech Apogee GTX sipariş ettim kartım da serviste(pci slotları göl oldu).Tekrar hayata döndüğünde daha da hızlandırmak için uğraşacağım.
    Bu arada B3 revizyon galiba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: RqJnr

Ben aynı değeri 1.39V güç vererek yaklaşık 39 derecede almıştım,zat-ı muhterem cpu bloğu çatlamadan önce.
    Şimdi Swiftech Apogee GTX sipariş ettim kartım da serviste(pci slotları göl oldu).Tekrar hayata döndüğünde daha da hızlandırmak için uğraşacağım.
    Bu arada B3 revizyon galiba?

valid de yazıyo g0 diye
  • stock fanla 3.6 bu volt ile bu sıcaklıklarla
  • Yük altında stabil olması çok zor bu değerlerde.
    Prime small FFT s yapıp sıcaklık değerlerini ve stabiliteyi bi kontrol et istersen.
  • evet bugun orthos denicem arkadaslar normalde stabil oyundada ole ama dediginiz gibi iyi bi yuk kasmak lazim gelicek revizyonda G0 bugun kasarim orthos saygilar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • evet az once denedim 4 dakika stabilitesini koruyabildi 1,4 w de ama 10 dakka korumasi icin voltajI 1,475 e cekmek zorunda kaldim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gokh

evet az once denedim 4 dakika stabilitesini koruyabildi 1,4 w de ama 10 dakka korumasi icin voltajI 1,475 e cekmek zorunda kaldim.

Daha önceki topiclerde de belirttim.1.4 volt ve 3.6ghz için lapper mod ve çok iyi komponentlere sahip bi su soğutma lazım en az.Daha üstü frekanslar için waterchiler veya gaz soğutma şart günlük stabil kullanım için.
    İşlemci yüzey 70 çekirdekler de 80 den sonra sapıtmaya başlıyo uzun süreli testlerde belki 3dmark veya spi alabilir ama buda makinanın stabil olduğu anlamına gelmiyo maalesef.

Kolay gelsin.
  • Ben q6600 mü 1.39 voltta tt bigtyphoon la stabil kullanıyorum. İşlemci max 62 dereceyi gördü.
  • quote:

Orjinalden alıntı: white_predator

Ben q6600 mü 1.39 voltta tt bigtyphoon la stabil kullanıyorum. İşlemci max 62 dereceyi gördü.

Prime 95 small FFT s ?
  • Sisoftsandra nın işlemci zorlama testinde 20 döngü sorunsuz bitti, crysis aralıksız 6 saat oynandı. 3 aydır böyle kullanıyorum, herhangi bir sıkıntı yok.
  • quote:

Sisoftsandra nın işlemci zorlama testinde 20 döngü sorunsuz bitti, crysis aralıksız 6 saat oynandı. 3 aydır böyle kullanıyorum, herhangi bir sıkıntı yok.

6 saat crysis bence tek basina yeterli olmayabilir
    cunki crysis 2 cekirdek kullaniyor
    diger 2 cekirdek yatiyor
    ama tam stabil demek icin 4 cekirdegi surekli yuk altinda tutmak lazim
    ama sonucta 6 saat crysis de sorun cikmiyorsa baska oyunlarda ya da uygulamalardada cikacagini dusunmuyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeFurkan -- 15 Mart 2008; 21:15:03 >
  • bu arada voltaji 4,50 ye cektim stabilitesinden bisey kaybetmedi arkadaslar 4,50 de iyi
  • quote:

Orjinalden alıntı: CeOfFuture

quote:

Sisoftsandra nın işlemci zorlama testinde 20 döngü sorunsuz bitti, crysis aralıksız 6 saat oynandı. 3 aydır böyle kullanıyorum, herhangi bir sıkıntı yok.

6 saat crysis bence tek basina yeterli olmayabilir
    cunki crysis 2 cekirdek kullaniyor
    diger 2 cekirdek yatiyor
    ama tam stabil demek icin 4 cekirdegi surekli yuk altinda tutmak lazim
    ama sonucta 6 saat crysis de sorun cikmiyorsa baska oyunlarda ya da uygulamalardada cikacagini dusunmuyorum

Sisoftun burning testinde 4 çekirdekte %100 loadda tutuluyor. Hiç bir sorun çıkmadı...

• 1.5 voltta 3.6 da stabil olmadi benim makina
    1.45 de su anda carpani 8 e cektim
    3.3 ghz de stabil
    aksam denemeler yapicam bakalim
    q6600 g0
  • arkadaşlar herkese öncelikle merhaba..
    hep takip ettiğim bu siteye üye oldum yeni..
    konu açmadım , açan arkadaşla aynı olduğundan bişey sormak istiyorum.
    deneyimli arkadaşların yardımına ACİL ihtiyacım var......
    sistemim ;
    cpu Q6600
    anakart msi P35 platinum
    ram Geil 2*1 800 mhz
    ekran kart 8600 gts 512mb
    psu Tagan 2 forca II 700 w
    soğutucu Ninja revision B
    hdd 2*250 gb Raid 0

sorunum...
    taganı yeni taktım, ilk başta 3.0 dı ztn öle açtın sıcaklık 30-32 ( cpu)
    sonra 3.2 ye çektim , sıcaklık 33
    sonra 3.4 , sıcaklık 35
    sonra 3.6 sıcaklık 37
    sonra 3.8 sıcaklık 39
    sonra 4.0 denedik ama burda son voltaj değeri 1.6 civarıydı, bütün voltaj değerleri kırmızıydı
    en son 5-5-5-16 1065 mhz olan ramleri kasmasın diye , 6-6-6-18 e çektik 4.0 da windows a kadar gelip res attığı için , ama ne olduysa o an oldu , pc hiç açılmıyo ! highpower 460w u geri taktım ama yine olmadı biosu resetledimyine olmadı bütün parçaları çıkarıp taktım yine olmadı , arkadaşım ramlerle Q6600 ü evinde denedi çalışıyolarmış , ama anakarta ne olmuş olabilir yada nerelerde hata yapmışım , anakart için elimdemi patlar ... lütfen yarım, konuyu açan arkadaştan tekrar özür diliyorum , cvplarınızı bekliyorum, teşekkürler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.