Şimdi Ara

Q6600 G0 stok fan ile nereye kadar çıkar?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar. Acaba q6600 g0 stok fanı ile nereye kadar overclock edilebilir? Hedefim 3.0 ghz. Bir de bunun için voltaj arttırımı gerekir mi?

• stok fan,stok voltaj 3.0 ghz büyük çogunluk için kolay ve geçerli
  • Özellikle anakart başta olmak üzere diğer bileşenlere bağlı bir durum. 3,2'ye kadar çıkabilirsin ama 3,0 arkadaşın dediği gibi en yaygın kullanımdır, neredeyse ganatidir. Bileşenlerinin kalitesi yüksek değilse 3,0'dan yukarısını deneme derim.
  • Anladım. Aslında anakartı da söylemem gerekirdi ama daha karar veremedim. Sanırım 500w high power 4850 crossfire'a yetmeyeceği için gigabyte'dan p35 chipsetli cf desteksiz bi kart alıcam ama.
  • quote:

Orjinalden alıntı: randomVariable

Anladım. Aslında anakartı da söylemem gerekirdi ama daha karar veremedim. Sanırım 500w high power 4850 crossfire'a yetmeyeceği için gigabyte'dan p35 chipsetli cf desteksiz bi kart alıcam ama.

500W 4850cf için yeterli
  • Bence de yeterli... Kafayı PSU ile bozan kesimin gazına gelmeyin
  • 3.2 de kullanıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • herkes gibi aldığımın ilk heyecanıyla 3.0 ghz kullandım 1 hafta sonra 2.4 ghze çektim gene gayet memnunum 2.4 ghzden stok fanla 3.0 ghz biraz baş ağrıtıyor işlemciye soğutucu şart her zaman
  • Valla stok fanla olmaz.Kesin fan lazım.......Yazın sorun çekersin.Bende zalman var.q6600 ü 3000 e çıkardım.banamısın demedi.Ama ram in derecesini iyi ayarla.......Yoksa sıcaklık uçuyoooooo.Mümkünse gerçek mhz de değerini aşırma...
  • peki sizce ben bu donanımla ne kadar çıkmalıyım :)
    overclock yapmayı düşünüyorumda bileşenleri yeni tamamladım daha..
  • stok fanla gigabyte p35c ds3 r ile q6600 3300mhz aslan gibi çalışıyor ( stok fan ),yeter ki kasa iyi havalansın,öne 12 cm arkaya 12cm egzost takarsanız sorun olmaz,bütün gün render yapan makineler bunlar ,ısı 65-70c full yükte.
  • 3.2 ghz stok fanla denedim boşta 39 dereceden (tam yük crysis 55 derece) aşağı inmeyince baktım böyle olmuyor işlemcinin üstüne eski kasamdan kalma 80mm fan monte ettim 8 derece aşağı çekti sıcaklıkları

3.2 çok rahat görürsün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.Kahriman -- 14 Ocak 2009; 2:22:28 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.