Şimdi Ara

Q6600 İşlemcili sistem için anakart önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • intel Q6600'a (core2quad) gecmeye sonunda karar verdim. 2 x 1GB kingston 800 mhz ramlerimle beraber guzel sayilabilecek bir sistem kurmak istiyorum. cok iyi olmasa da i$imi gorecek bir ekran kartim var. xfx nvidia 7600gs silent.

ancak anakartta kararsiz kaldim. sizden ricam raid 0+1 (4 disk) yapabilecegim kaliteli ve fiyati 100$ - 180$ arasinda bir anakart onermenizdir. modelin tam adini ve varsa linkini yazarsaniz sevinirim.

• neyse MSI'in P35 NEO2-FIR modelini aldim :)
  • İnşallah Kingston HyperX 800MHz ramleri almamışsındır çünkü default 667MHz olarak geliyor OC ile elle 800MHz'e yükseltmen gerekiyor. Anakartın hayırlı olsun bu arada.
  • ramleri onceden almi$tim tuh (:
    oc ile 800 yapiyorum artik. onceden haberim yoktu.
    onun di$inda anakart gercekten cok ho$. herkese tavsiye ederim.
  • 250$ gibi bir parayı işlemciye veripte anakarta sadece 180$ ayırmak mantıklı değil.
    PC nin en önemli bileşeni anakarttır. O yüzden sen o işlemciye verdiğin paranın aynısını anakarta da ver ve Gigabyte P35-DQ6 al.
  • quote:

250$ gibi bir parayı işlemciye veripte anakarta sadece 180$ ayırmak mantıklı değil.
    PC nin en önemli bileşeni anakarttır. O yüzden sen o işlemciye verdiğin paranın aynısını anakarta da ver ve Gigabyte P35-DQ6 al.

karde$ yazilanlari okumadan yazmi$sin sanirim. ben anakarti zaten aldim. bu vakitten sonra $unu al demenin faydasi yok.

herneyse. sonuc olarak sistem $u an gayet iyi cali$iyor. carpan 8, eist ve spectrum kapali, stok fanla 3.0ghz stabil, sicaklik idle 38-39 civarinda, stress test programlari ile yuklenirsem 51-52 derecelerde seyrediyor. max 30dklik bir deneme yaptim. uzun sure denemek gerekebilir.
    sistem $oyle; anakart msi p35 neo2 fir. ram kingston 1x2gb 800mhz var. ekran kartim da nvidia xfx 7600 gs. 450 wattlik ama dandirik bir psu var. uygun bir zamanda psu'yu degi$ecegim. cunku psu'm 8pinlik giri$i desteklemiyor. mecbur 4luk taktim. ayni zamanda 2 adet 250gb sata2 ile raid0 yaptim.

denedigim programlardan aldigim sonuclar;
    super pi (1M) - 16 saniye.
    passmark performancetest - 1408 points (overall test result)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furynick -- 2 Kasım 2007; 13:47:19 >

• Bu sisteme xfx nvidia 7600gs bu ekran kartımı gider şimdi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AMD İşlemcili Sistem Tavsiyesi
    4 yıl önce açıldı
    i3 8100 için Anakart Tavsiyesi?
    6 yıl önce açıldı
    İşlemci Ve Anakart Önerisi
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ahaha dogru soyluyorsun valla. en kisa zamanda onu ve psuyu degi$icez. biraz para kazanalim da :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.