Şimdi Ara

Q80 T Tv pixel sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
52
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugun televizyonda youtube izlerken bir karaltı fark ettim ve bir pixel kümesinin siyah olduğunu gördüm. Bu sıkıntıyı bu panellerde yaşayan var mı acaba ve servisin tutumu ne olur? Panel süresi 9800. Garanti yok ama uzatılmış garanti var ve qled panellerde tamir mümkün mü?.

Q80 T Tv pixel sorunu

Q80 T Tv pixel sorunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1u2i3o4 -- 19 Şubat 2024; 16:10:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Güncelleme: Servis geldi fotoğrafını çekti gitti. Daha geri dönüş yapılmadı. Ben de zaten garanti süresi bitmiş ( gerçek olan) olan olmuş zaten diğer yapılan uzatılmış garantinin şartları iyi değil diye youtubedan dead pixel fix videolarını açtım parlaklığı bazen en üste kadar açtım bazen de ortalarda tuttum. Tv rahat aralıklı olarak 25-30 saat çalışmıştır o pixel fix videoları ile ilk önce aralar kapandı sonra o siyah hiç çalışmayan kısımlar bir tek mavi renk vermeye başladı sonra yeşil ve kırmızı. Bu arada ısınmış ekrana bastırınca bozuk olan pixeller daha çabuk düzeleiğini fark ettim. İzleme zevkini bozmayan küçük ölü piksel kümesi bırakmıştım servis olur da değişim veya ücretsiz tamir teklif eder diye. Ama o küçük kısım da normal tv izleme döngüsü ile gitmiş görünüyor.
    Umarım tekrarlamaz. Başına gelen olursa diye bence en çok işe yarayan dead pixel fix videosunu bırakıyorum:
    Tech Argonyoutube
    Screen Burn In Fix and Frozen Pixel Fixing Video For Amoled Screen | Superfast Fix In 50 Minutes
    https://www.youtube.com/watch?feature=shared&v=LMK5aUPpak4

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.