Şimdi Ara

q8200 işlemciye asus gtx 750 ti takılırmı.lütfen bakın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bilgisayar işlemcisi q8200 quad core 2.33 ghz
    ramler 2*2 toplamda 4 gb bırı kıngston bırı hilevel 1333
    anakart asrock g41c-gs ddr2 ve dd3 desteklıyor
    ssd de alacam ama sımdı degıl
    watt peak 300 rated 250 yazıyo
    Şuan üzerinde amd radeon hd 65 70 takılı 1 gb 400watt yedekte var bır tane daha

• O işlemci iyi o.c olmuyor ve tam anlamıyla darboğaz olmayacak ekran kartı maximum gtx 750'dir. (ti değil) elinizdeki power ucu ucuna yetebilir ama yedekteki 400w psunun durumu iyiyse onun kesin yetmesi lazım. Bu tarz bir sistemde 4 gb genel denge açısından yeterli ama 6 gb yapsanız bir iki oyunda faydasını görürsünüz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dovahkiin_16 -- 30 Ocak 2016; 22:49:00 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çagatayx Ç kullanıcısına yanıt
    750 ti alın bazı oyunlarda yapabilir razı olursanız kullanırsınız
    bide 400w güç kaynağı alın
  • dovahkiin_16 kullanıcısına yanıt
    6 gb yapabilirim ama hemen degil dedıgınız gıbı 400 w psu takarım durumu ıyı fazla kullanmadım hıcbı sıkıntısı yok forumda bır kac kısı hazır aldıgı 70 80 fpsı 150 ye kadar arttırmış.ben genelde csgo oynayacagım gtx 750 nın yardımı olur dersenız akıcı bır csgo ıcın alacagım
  • patren kullanıcısına yanıt
    750 ti alırsam ne gibi sıkıntılar olabilir anlatabilme şansınız varmı acaba? Sistemin eski bir sistem oldugunu biliyorum yavaş yavaş anakart işlemci yenıleyıp bir tane de ssd takmayı dusunuyorum yanı anlayacagınız sistemi yeni baştan yapacagım ama nakit sadece ekran kartına yetecek kadar var şuan cevap için teşekkürler bu arada.
    ekran kartından tam performans alamazsın
  • patren kullanıcısına yanıt
    Şuan low ayarlarda csgo ile 70 80 fps alıyorum bazı yerlerde 150 görüyorum ama genel 80.CS GO da ne kadar performans etkisi olur biliyormusunuz ?
    Cs go falan performans kaybini hissettirmez. Ayrica ayarlari koklersiniz islemcinin gucunu pek bilmiyorum ancak ben ultra ayarlarda fullhd oynuyordum 750ti ile. Sizde de sıkıntı yaratmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AsdesF A kullanıcısına yanıt
    eyw dostum rahatlattın valla
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.