Şimdi Ara

### ► QASHQAİ KULÜBÜ ◄ ### (23. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
7 Misafir (2 Mobil) - 5 Masaüstü2 Mobil
5 sn
16.081
Cevap
292
Favori
1.838.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aşağıdaki linkteki yeni kasasına resmen vuruldum ne zaman gelecek bilgisi olan var mı arkadaşlar?

http://www.qashqai.biz/portal/uploads/images/rockerdem/Nissan-Qashqai_2010_1280x960_wallpaper_01.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ubeceren -- 9 Ocak 2010; 2:20:05 >
  • http://www.newqashqai.co.uk/

Mart ayında avrupa da satışa çıkıyor.Buraya da umarım aynı zamanlarda gelir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @uiKSilveR -- 9 Ocak 2010; 2:37:16 >
  • Hatırlayanlar olacaktır, binbir güçlük ile çin'den getirttiğim Witson multimedia vardı... artık yok :)

4 ocak pazartesi sabahı, komşu esnafın kapımı çalıp "abi camı patlatmışlar" cümlesiyle uyandım :(

sağ-arka cam tornavida yardımı ile ortadan kastırılarak kırılmış, yerinden sökülmüş ve yere bırakılmış. ardından araca girilmiş, ön konsol sökülmüş, witson cihaz yerinden alınmış; bu da yetmemiş... arka koltuk yatırılarak bagaja geçilmiş, witson'ın kutusunda bulunan orijinal nissan müzik sistemi de alınmış...

şu an halen serviste araç. cam konusunda sorun yok ancak orijinal teybin bagajdan çalınması durumu kasko firmasına koz verdi, uğraştırıyorlar...

bu arada evi değiştirmenin zamanı geldi, ev arıyorum bilginize :)

güldüğüme bakmayın. can sıkıcı bir durum evet ama "daha kötüsü de olabilirdi" şeklinde avunmaya çalışıyorum. şans eseri kaportada ve ön konsolda çizik dahi yok. temiz çalışmış şerefsizler

eminönünde tezgahta bir witson görürseniz, bilin ki o benim witson :)

• quote:

Orijinalden alıntı: rockerdem

Hatırlayanlar olacaktır, binbir güçlük ile çin'den getirttiğim Witson multimedia vardı... artık yok :)

4 ocak pazartesi sabahı, komşu esnafın kapımı çalıp "abi camı patlatmışlar" cümlesiyle uyandım :(

sağ-arka cam tornavida yardımı ile ortadan kastırılarak kırılmış, yerinden sökülmüş ve yere bırakılmış. ardından araca girilmiş, ön konsol sökülmüş, witson cihaz yerinden alınmış; bu da yetmemiş... arka koltuk yatırılarak bagaja geçilmiş, witson'ın kutusunda bulunan orijinal nissan müzik sistemi de alınmış...

Üzüldüm, bununla geçmiş olsun. Avunulmaz ama Allah kaza-bela vermesin. Yeni cihazı kaskoya işletmemiştin herhalde. Çok az bir farkla yapıyorlar. İnşallah bedeli tahsil edersin.

• En ciddi sağa çekme sorunu bende vardı, arabayı 2. el almıştım. Tekerin bir tanesi içten yemişti 4 teker değiştirdim rot balans yaptırdım düzelmedi. Kronik bir arıza söz konusu değil. Rot balanscı baktı sol teker 3 milim eğik duruyormuş 40 TL karşılığı düzelttiler hiçbir sorun kalmadı.
  • Geçmiş olsun kardeş, Allah belalarını versin gerçi vermiş zaten ki hırsız olmuşlar...Alarm var mıydı?
  • Okurken bir yandan üzüldüm bir yandan güldüm..Çok geçmiş olsun rockerdem..
  • birde bilmek istedigim sey 2.0 Dci teknada motor Kayisi zincirlimi birde turbo bulunuyormu bunlarda
  • quote:

Geçmiş olsun kardeş, Allah belalarını versin gerçi vermiş zaten ki hırsız olmuşlar...Alarm var mıydı?

quote:

Okurken bir yandan üzüldüm bir yandan güldüm..Çok geçmiş olsun rockerdem..

sağolun arkadaşlar...

kaskoya işletirdim belki ama bu kadar hızlı gerek olacağını düşünmemiştim. daha 1 ay olmamıştı cihazı takalı ve yeni yeni keyfine varıyordum. yine alıcam aynısında, bana ne :)

alarm yoktu. alarmı pek faydalı görmediğim için taktırmamıştım. her gece bir sürü aracın alarmı çalıyor ve kimse sallamıyor. kedi çıksa, yanından kamyon geçse ötüyolar malum. millet artık duymaz oldu alarmları. ha belki biraz caydırıcılığı olurdu. ya da kötü ihtimali düşünürsek alarmı susturmak için kaputu açıp elektrik aksamına zarar da verebilirlerdi. hırsıza kilit dayanmaz :/

ne diyelim, ders oldu. dediğim gibi evi değiştirmeyi düşünüyordum zaten, şimdi farz oldu...

• Geçmiş olsun rockerdem. Arabayı alırken satış temsilcisi alarmın beyne zarar verdiğini, takılmaması gerektiğini söylemişti. Bir nebze de olsa caydırıyor. 2006 yılında Kia Sportage'ımızı yeni aldığımızda daha araba bir aylıkken gece sürücü camını patlatıp teyp kafasını götürmüşlerdi. Camı vurup içeri yatırıp hem sürücü koltuğunu hem direksiyonu hem de kapıyı çizmişlerdi. Alarm kar etmemişti. O moral bozukluğunu iyi bilirim. Çok geçmiş olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orti5 -- 10 Ocak 2010; 23:03:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: orti5
    Geçmiş olsun rockerdem. Arabayı alırken satış yemsilcisi alarmın beyne zarar verdiğini, takılmaması gerektiğini söylemişti.....

Aynı duyumu ben de almıştım. Servise danıştım. Kendi sattıkları alarmı kendileri montajını yaptıklarında hem arabaya hem de alarma garanti verdiler. Bir aydır kullanıyorum. Arabada ve alarmde sorun yok.
  • cam için götürdüm, alarm da taktırıyorum. anahtarın içine de monte ediyorlamış. biraz pahalı geldi ama orijinal olsun, napalım. 300 TL.
  • Makyajlı nissan qashqai kitapçığı.pdf halinde

Ayrıca ingilterede şuanda fiyat bile belli olmuş.Eski kasa ile aralarında 1000euro fark var
    Sadece esp için bile bu fark verilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @uiKSilveR -- 10 Ocak 2010; 2:51:42 >

• rockerdam cok gecmis olsun abi can sikici orjinalini de keske bagajda birakmasaydin yahu adamlar icin tam vurgun olmus :( neyse olan olmus artik bu da bana ders olsun benim pioneeri ne zamandir kaskoya isleticem fax gondermeye useniyordum. hallediyim artik su isi.

bu arada cenmax alarm ben de taktirdim gayet guzel calisiyor herkese tavsiye ederim
  • konunuzu bir süre rahatsız edeceğim ama bir duyuru yapmak istiyorum:

otomobil genel bölümüne girmeyen kullanıcılar için duyurumu yapmak istiyorum.
    http://forum.donanimhaber.com/m_36922111/mpage_1/fromTicket_/key_//tm.htm
    eğer ki yukarıdaki linke bakarsanız akaryakıt zamlarına karşı yapılan bir protestoyu görürsünüz.
    desteklerinizi esirgemezseniz sevinirim.
  • quote:

cam için götürdüm, alarm da taktırıyorum. anahtarın içine de monte ediyorlamış. biraz pahalı geldi ama orijinal olsun, napalım. 300 TL.

Bana da 300 dediler, nakit indirimle 250 oldu, pazarlıkla 200 e taktılar. İşçilik temiz ve servis Kozyatağı.
    ilgini çekerse beraber gideriz veya PM den isimleri iletirim. (cenmax)
  • quote:

cam için götürdüm, alarm da taktırıyorum. anahtarın içine de monte ediyorlamış. biraz pahalı geldi ama orijinal olsun, napalım. 300 TL.

Hangi serviste taktırdınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: orti5
    quote:

Hangi serviste taktırdınız?

Maslak, yerka... Kasko firmasını aradım olay günü, bana en yakın anlaşmalı servis olarak orayı gösterdi. oraya götürdüm. 300 lira dediler ama henüz takmadılar, kaskonun netleşmesini bekliyoruz. pazarlığa giricem elbette. 15 bin bakımını da yaptırıcam çünkü.
  • Arkadaşlar qashqai'lerde belli bir hızı geçince sinyal verme özelliği varmı? 2010 modellerde Speed Limiter özelliği var yazmışlar kataloglarda..
  • Valla 195 km\h civarı bir hıza ulaştım ama herhangi bir uyarıyla karşılaşmadım ,makyajlı kasada olucaktır belkide .
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.