|
### ► QASHQAİ KULÜBÜ ◄ ### (791. sayfa)
-
-
Yeni qashqai kullanicisi olarak burdayim..
-
iki üstteki mesajıma yorumunuzu alabilir miyim o halde :)
-
Ben de yeni kasa design pack var. 2022 model. O yuzden cok yardimci olamayacagim. Fakat skypacj daha ust paket olmakla birlikte bizim kasalardaki tek farki cam tavan ve jant bir inc daha buyuk baska farkı yok.
-
Merhaba Qashqai j11 kasa aracımın teybinde şarkı değişmek istediğimde bu hatayı alıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
-
selam Qashqai 1.3 motor ve DCT ile sky pack paketlere bakıyorum.
acaba şanzıman da sorun-sıkınıt yaşanır mı? sanırım çift kavrama. birde
servis garantisi ne kadar ?
-
1.3 visia var bende motor süper spor mod çok seri ve zevkli artık atmosferik uzak dursun benden :)
-
motor okuduğum kadarı ile gerçekten süper. hem tüketim hem performans olarak çok iyi bir motor .ama şanzıman nasıl _? sıkıntı yaşayanlar oluyor mu? kronikleri neler onları bilemiyorum.
-
18 binde aldım şu an 30 bini geçtim bir sorun olmadı çok şükür.
-
2012 model otomatik vitesli aracım var. Ancak araç giderken otomatik vitesin kaçıncı viteste olduğunu göstermiyor.
Nasıl düzeltebilirim ?
-
2021 Sky Pack Plus 1 yıldır kullanıyorum. Şanzımanla ilgili bir sorun yaşamadım. Performansına göre yakıt tüketimi harika diyebilirim. Uzun yolda eko modda sakin kullanımla 4.5 L gibi değerleri görüyorum. Bu arada ilk bakımı hafta sonu yaptırdım. 2835 TL ödedim.
-
Hocam bu DCT şanzıman bilinmeyen bir şanzıman değil kavraması yağ sogutmalı yani ıslak tipten ısınma sorunu yok.
Eski kuru tip EDC lerle veya CVT X-troniklerle alakası yok
Şu anda Megan 1.33 ve 1.5 DCI da ve Reno motorlu 1.33 ve 1.5 Mercedeslerde kullanılan piyasada ıslak dedikleri EDC
Yeni kasadaki şanzıman da yeni tip bir CVT onlar için de iyi deniyor ama uzun vadeli kullanımı nasıl olur görülecek
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mastor1 -- 24 Ekim 2022; 14:2:51 > -
hocam aractan memnun musunuz, bir sikayetiniz var mi
-
Aracın 1.6 tekna benzinli otomatik modelleri nasıl? (2013) Uzun yolda sollamalarda ya da rampada sıkıntı çıkarıyor mu? -
Merhaba,
Qashqai 2020 model araçta multimedya ekranında kablo ile CarPlay var kablosuz yok.
Kablosuz carplay yoksa bu araçtaki WiFi ne işe yarıyor. Yolda giderken WiFi’a bağlanmıyoruz bağlansakta multimedya sisteminde internet ile yapılabilecek birşey yok zaten.
Bence WiFi özelliğinin olması kablosuz CarPlay olduğunun bir işareti kablosuz CarPlay’i aktifleştirmenin bir yolu var mı? -
gayet memnunum. yakıt olarak çoğunlukla şehir içi olmakla birlikte yakıt tüketimi 6,8 lt. Ön park sensörleri sıkıntılı ama. Bazı yerleri görmüyor. ve sürtmenize sebep oluyor. Sağ göğüslükten kötü yollarda bazen titreme sesi geliyordu. yerin kendim keşfettim ve teknik servise aktardım. Ancak ikinci gidişimde tamamen çözebildiler problemi. Genel görüüşüm araç gayet iyi. tavsiye ederim
-
Hocam iyi günler araçtaki şerit takip aracı kendi kendine şeride sokuyor mu direksiyon çevirerek?quote:
Orijinalden alıntı: chakogayet memnunum. yakıt olarak çoğunlukla şehir içi olmakla birlikte yakıt tüketimi 6,8 lt. Ön park sensörleri sıkıntılı ama. Bazı yerleri görmüyor. ve sürtmenize sebep oluyor. Sağ göğüslükten kötü yollarda bazen titreme sesi geliyordu. yerin kendim keşfettim ve teknik servise aktardım. Ancak ikinci gidişimde tamamen çözebildiler problemi. Genel görüüşüm araç gayet iyi. tavsiye ederim
-
dolu pakette bahsettiğiniz özellik mevcut. benimki design pack. direksiyonda uyarı (titreşim) mevcut. Bence gayet yeterli.
-
Arkadaslar 2019 1.5 otomatik qashqai hangi sanzimani kullaniyor -
Arkadaşlar benim bir sorum olacaktı. 1.3 Skypack kullanıcıları kalkışlarda ani fırlama oluyor mu ?
Bi test videosunda bundan bahsetmiş de.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X