Şimdi Ara

QASQAİ YAN AYNA KAPATMA MODÜLÜ

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • www.youtube.com/watch?v=K4SsjnjAbQY arkadaşlar izleminizi tavsiye ederim araç kumandasından yan dikiz aynaları basit bir modül sayesinde açıp kapatabiliyoruz ebay de satılıyor bilginize

• quote:

Orijinalden alıntı: ömerfarukaslantaş

www.youtube.com/watch?v=K4SsjnjAbQY arkadaşlar izleminizi tavsiye ederim araç kumandasından yan dikiz aynaları basit bir modül sayesinde açıp kapatabiliyoruz ebay de satılıyor bilginize

Bunun için ne almak gerekiyor? Siz aldınız mı? Link alabilir miyim? Bunu kendimiz yapabilir miyiz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • akademisyennn042 A kullanıcısına yanıt
    eğer iyi bir oto elektrik bilginiz varsa yapabilrsiniz ama bence profesyonel yardım almakta fayda var ürün bahsettiğim gibi EBAY adlı sitede satılıyor Mirror folding kit olarak aratırsanız çıkıyor
  • Çok güzel.
  • Ben aliexpress'den hem ayna kapama, hem cam kapama modülü aldım. İkisi yaklaşık 52 dolar tuttu. Bir oto elektrikçiye de 70 TL ye taktırdım ikisini. Yani yuvarlak hesap bana 200TLye mal oldu ama harika oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: enpisherif

Ben aliexpress'den hem ayna kapama, hem cam kapama modülü aldım. İkisi yaklaşık 52 dolar tuttu. Bir oto elektrikçiye de 70 TL ye taktırdım ikisini. Yani yuvarlak hesap bana 200TLye mal oldu ama harika oldu.

RİCA ETSEK LİNKİNİ GÖNDERİRMİNİZ
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: enpisherif

Elbette...

http://www.aliexpress.com/snapshot/6430253314.html?orderId=65268527786620

http://www.aliexpress.com/snapshot/6430253315.html?orderId=65268527776620

Bunu araya monte etmek için kabloları kesmek vs. gerekiyor mu?
    Şimdiden teşekkürler

• Hayır gerekmiyor. Ürünle birlikte kablo klipsleri geliyor. Bunları kullanarak kesmeden monte ediliyor. Ancak montajı ben yapmadım. Oto elektrikçisi bir ustaya yaptırdım. Nereye, nasıl taktı bilmiyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.