Bildirim
QASQAİ YAN AYNA KAPATMA MODÜLÜ
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: ömerfarukaslantaş
www.youtube.com/watch?v=K4SsjnjAbQY arkadaşlar izleminizi tavsiye ederim araç kumandasından yan dikiz aynaları basit bir modül sayesinde açıp kapatabiliyoruz ebay de satılıyor bilginize
Bunun için ne almak gerekiyor? Siz aldınız mı? Link alabilir miyim? Bunu kendimiz yapabilir miyiz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
eğer iyi bir oto elektrik bilginiz varsa yapabilrsiniz ama bence profesyonel yardım almakta fayda var ürün bahsettiğim gibi EBAY adlı sitede satılıyor Mirror folding kit olarak aratırsanız çıkıyor -
Çok güzel. -
-
Ben aliexpress'den hem ayna kapama, hem cam kapama modülü aldım. İkisi yaklaşık 52 dolar tuttu. Bir oto elektrikçiye de 70 TL ye taktırdım ikisini. Yani yuvarlak hesap bana 200TLye mal oldu ama harika oldu. -
quote:
Orijinalden alıntı: enpisherif
Ben aliexpress'den hem ayna kapama, hem cam kapama modülü aldım. İkisi yaklaşık 52 dolar tuttu. Bir oto elektrikçiye de 70 TL ye taktırdım ikisini. Yani yuvarlak hesap bana 200TLye mal oldu ama harika oldu.
RİCA ETSEK LİNKİNİ GÖNDERİRMİNİZ -
-
quote:
Orijinalden alıntı: enpisherif
Elbette...
http://www.aliexpress.com/snapshot/6430253314.html?orderId=65268527786620
http://www.aliexpress.com/snapshot/6430253315.html?orderId=65268527776620
Bunu araya monte etmek için kabloları kesmek vs. gerekiyor mu?
Şimdiden teşekkürler
-
Hayır gerekmiyor. Ürünle birlikte kablo klipsleri geliyor. Bunları kullanarak kesmeden monte ediliyor. Ancak montajı ben yapmadım. Oto elektrikçisi bir ustaya yaptırdım. Nereye, nasıl taktı bilmiyorum.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- nissan teyp kodu bulma
- nissan qashqai 1.2 dig-t sky pack
- nissan x-trail kronik sorunları
- nissan qashqai en çok tutulan modeli hangisi
- nissan x-trail neden tutulmuyor
- nissan x-trail e-power fiyat
- 2024 nissan qashqai fiyat listesi
- nissan qashqai e-power teknik özellikleri
- nissan murano
- nissan x-trail neden tutulmuyor
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X