Elimde şu an Mi nin uygun fiyatlı kulaklıklarından mevcut. Yeri geliyor düzgünce konuşurken yeri geliyor sesim gitmiyor veya boğuk gidiyor anlaşılmıyor özellikle kalabalık gürültülü alanlarda. Arkadaşlar QCY HT01 i önerdiler kullanan varsa fikirlerini rica edebilirmiyim. |
QCY Kullanıcıları Kulübü (56. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: murat18100
Hocam, karşıya sesin robot sesi gibi geldiğini söyledi bir kaç kişi, birde dışarıda iken etraftaki seslerin konuşanın sesini bastırdığını gözledim.Anca yazabiliyorum foruma teşekkür ederim hocam. Üç aşağı beş yukarı bu fiyat bandında önerebileceğiniz bir ürün var mı? Marka fark etmez. Pek anlamıyorum kulaklık işinden çok araştırdım ama kafama oturmadı. Airdots airbuds daha mı iyidir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
qcy T11 model kulaklık almayı düşünüyorum yukarılarda okudum bir kişi t5 modelinde kulaklıkta ısınma sorununa denk gelmiş T11 de böyle bir durum olur mu ve kullananlar tecrübelerini paylaşırsa çok mutlu olurum
Edit:vazgeçtim haylou W1 alacağım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baldbani -- 24 Ağustos 2021; 22:22:1 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Enes özen var youtube kanalında her türlü kulaklık kullanım testi yapıyor, fikir verebilir size.
Arkadaşlar T11 in ses seviyesi çok mu düşük
daha bugün aldım bende t7 modelini aynı sorunları yaşıyorum çözerseniz banada ulaşırmısınız
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
babam qcy T7 almıştı, bu gün geldi. Kurmuş ama soldan ses gelmiyordu. Bende baya bakındım. kulaklık üzerindeki dokunmatik panelden, kutudan falan sıfırladım ama çözemedim. Kutunun şarj ışığı yeşil yanıyor, sağ kulaklık ışığı yanıp sönüyor falan ama sol kulaklığı kutudan çıkarırken bir saniye ışık yanıp sönüyor. Uygulamadan da bakıyorum sol kulaklıkta hiç şarj yok gözüküyor. Baya kurcaladım ama yok, hiç bir şekilde sol kulaklık şarj almıyor.Gerçi sağ tarafı da bi %100 gösteriyor, bi %80 falan. Baya bi hayal kırıklığı oldu ürün.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaara34 -- 26 Ağustos 2021; 0:29:20 >
en iyisini yapmışsınız bende aynı şekil yapıcam malesef yapacak birşey yok malesef teşekkürler cevabınız için 👍🏻
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
merhaba İstanbulda qcy servisi var mı ve nerede bilen var mı?
-
Qcy T7 kulaklık aldım bende Mi mağazasından ilk daha kutu açtığımda sol kulaklık şarjı bitikti. sağ kulaklık ise %80 di. heralde şarjı bitmiş dedim yaptım. ama sol kulaklık pili 35 dk bile dayanmıyordu yani pili sorunluydu. servise gitti bir şey yok diye geri gönderdiler. ama tabi hiç bir şey yapılmamış aynıydı. gene gönderdim zar zor 1 ayda yenisini verdiler. buda bozulursa artık insanlar uğraşamıyor onlarda biliyor. haram edicem yapacak yok.
-
benimde qcy t7 sol kulaklık şarj olmuyor. dün video izlerken çok yorulmuşum. kulaklık kulakta uyuya kalmışım. gece kalkıp kutusuna koydum. sabahtan beri şarjı 10u geçmiyor sol kulaklığın. resette atamıyorum nedense. bi kere de sorun çıkmasın be.
Arkadaşlar trendyoldan t7 modelini sipariş ettim, kulaklıklar şarj olmuyor gibi, çıkarıyorum hemen kulaklık bağlantısı kopuyor, 2 saatten beri şarjda sorun nedir, arızalı mı
QCY T10 kullanan arkadaşlar benim diyebilirmi?
İkinci el yeni alınmış buldum 120 lira dedi. Alınırmı? Şu anda sıfırı en ucuz 221 TL.
Çoğunlukla pc başında online toplantılar için ve slow sakin müzik dinlemek için kullanacağım.
Birde şunu merak ediyorum. Pc başında kulaklık ile toplatıda iken , telefon çaldığında aynı anda telefona kulaklık ile cevap verilebiliyormu?
-
Bu qcy kulaklıkların sorunsuz olanı yok galiba ya da çok nadir, her 5 yorumun 4'u alanların sorun bildirimi , kalan 1 ise alayım mı diye soranlar..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende iki tane QCY kulaklık var, şu ana kadar herhangi bir problem yaşamadım.
-
M1 Pro bozuluyor. Çok memnundum ama piyasada kalmamış galiba. Ne alacağız yerine?
-
Qcy ht03 aldım. Sol kulaklıktan gelen bir dip ses mevcut. Onun dışında mikrofon kalitesi gayet güzel di. Karşı tarafa bir cızırtı gidiyor. Anc yi kapatinca ses kesiliyor. 2 seneye yakın zamandır Xiaomi tws kullanıyordum çok memnundum.
Malzeme kalitesi vs vs derken qcy ht03 ten ben pek memnun kalmadığımı söyleyebilirim.
Xiomi air se 2 modelini oğluma aldım dün geldi ürün arızalı geldi sarz 5 dk dayanmıyor 1 i hiç çalışmıyor 185tl para verdim hepsi buradan aldım geri göndereceğim sonuç ne olur ayrıca sn sorgulama da hata veriyor ürün bulunamıyor sahte ürün olabilirmi hepsi burada,da inşallah para çöpe gitmez butur ürünleri denemeden tüketici nasıl anlayacak sorunsuz ürünü iade de sorun yasarmiyim ne gibi yol izlemem gerek.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 181501 -- 20 Ekim 2021; 21:5:10 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
merhaba, qcy ts1 kablosuz kulaklığım var. bir süredir kullanmıyordum, az önce şarja taktım ama sol kulaklık şarj olmuyor. hiç bir şekilde çalıştıramadım. sebebi ne olabilir bilgisi olan var mı?
teşekkürler.
-
arkadaşlar qcy t7 aldım.
ürün orijinal. ama şöyle bi sıkıntı var. sağ kulaklıkta bağlantı problemi oluyor. uygulamasından baktığımda kısa bir süre %20 görünüp sonra tamamen sıfırlanıyor. Solda böyle bir problem yok. Cihazı unutup tekrar ekledim ama gene aynı.
Biraz baktığımda kronik böyle bir sorun varmış sanırım..
Önerdiğiniz bi çözüm yolu var mıdır? Teşekkürler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X