Şimdi Ara

QCY Qy12 Bluetooth kulaklık 89,90TL (ücretsiz kargo) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
5
Favori
4.035
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: c0mpeng

Hem telefona hem pcye bağlanabiliyor mu?
    hocam blue olan herşeye bağlanıyor . ama aynı anda bağlanabilir mi bilemem
  • quote:

Orijinalden alıntı: ysakay

100₺ civarına almıştım şubat-mart gibi hediye olarak. Bağlantı olayında biraz sıkıntı yaşadım onun dışında gayet güzel bir cihaz.
    ilk bağlantı sırasında açma tuşuna baya uzun basmanız lazım o yüzden sıkıntı yaşamışsınızdır.
  • 1 yıldır kullandığım canım kulaklığım Rock zirkon'un jak girişi tarafındaki kablosu temassızlık yapmaya başladı yeni kulaklık arıyordum. Mikrofon önemli değil benim için. Ses kalitesi gerçekten iyiyse alayım ben de.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar sıcak fırsatlarda ilk konum, gerçekten üründen memnun olmasam açmazdım konuyu zaten. Elbette daha iyi kulaklıklar var ama bu fiyata göre alınabilecek en iyilerden bir tanesi bu model bence.

Telefon görüşmelerinde sorun yaşamadım,müzik performansı bana göre yeterli(kişiye göre illa ki değişir), bataryası iki yıldır herhangi bir performans zayıflamasına uğramadı,ilk gün gibi.

Kutu içerisinden kulak kıvrımına takılan askı aparatı, 3 farklı boy silikon ve şarj kablosu çıkıyor. Silikonlar yumuşak ve kulaktan düşmüyor askısız kullanılsa da. Mıknatıslı olması çok iyi,boyunda sabit kalıyor gün boyu ve mikrofon ve tuşların bulunduğu kısım çok hafif, yani o yöne doğru bir ağırlık kayması da oluşmuyor. İki yıl önce 125 TL den almıştım ayrıca.

Bu arada beyaz renk zamanla renk solması veya sararma yapıyor,başka renk varsa tercih etmenizi tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anlkseee -- 23 Mayıs 2019; 23:47:31 >
  • SelimBoyali kullanıcısına yanıt
    Tv ve bilgisayarda denedim,gecikme yaşamadım,sorunsuz kullandım ama bilgisayar kucagımdayken ve TV'ye de en faza 3-4 mt mesafede denemiştm.
  • Bluedio TE bluetooth mu bu mu ?
  • Fiyat gayet makul. Gece gece masrafa soktun bizi kardeş. al at kenara lazım olur eşe dosta hediye edersin alışverişi oldu biraz. :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Telefonla görüşme için mikrofon kalitesi nasıl? Telefon görüşmesi öncelikli olarak bluetooth kulaklık arıyorum da, tavsiyesi olan varsa dinlemek isterim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lepanto

Telefonla görüşme için mikrofon kalitesi nasıl? Telefon görüşmesi öncelikli olarak bluetooth kulaklık arıyorum da, tavsiyesi olan varsa dinlemek isterim.
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi undermunder -- 30 Haziran 2020; 16:56:56 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: undermunder

.

Alıntıları Göster
    Teşekkür ederim hocam, eledim bunu

• Teşekkürler

• ZhanChi kullanıcısına yanıt
    merhaba hocam
    müzik dinleme,konuşma,malzeme kalitesi vb olarak kıyaslayabilir misiniz?( bluedio - spigen - QCY yi)
  • 2 yıla yakindir kullaniyrm. Daha once de yazilmis telefonla görüşme olayi. Mikrofonu yaklastirirsaniz sıkıntı yok. Ses performansi gayet tatmin edici severek kullaniyrm.yani öncelik telefon gorusmesiyse almayin bence ama arada konusurm derseniz ses performansi icjn alınmasını tavsiye ederim

• Telefon görüşmesi iyi olan bu fiyat bandında kulaklık yok sanırım. Hepsinin temel sıkıntısı bu

• iPhonede aynı anda şarj ve kulaklık olmadığı için araştırıyordum. Netflix yapsa yeterli. Aldık bakalım.
  • rosmisal kullanıcısına yanıt
    hepsi gelince kıyaslayabilirim belki ama pek anlamam ses kalitesinden, yüzeysel bir yorum yapabilirim.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.