Şimdi Ara

QCY Qy12 Bluetooth kulaklık 89,90TL (ücretsiz kargo)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
5
Favori
4.035
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Ürünü iki yıldır kullanıyorum,şarj 5-6 saat gidiyor,ses kalitesinden çok memnunum ve mıknatıslı/hafif olması sayesinde boyunda unutuluyor.

Başka sitelerde en ucuz 120TL hatta diğer sitelerde satıcı aynı :
    akakce.com
    QCY QY12 Sport M�knat�sl� Suya Dayan�kl� Kablosuz Kulak ��i Bluetooth Kulakl�k Fiyatlar�, �zellikleri ve Yorumlar� | En Ucuzu Akak�e
    https://www.akakce.com/bluetooth-kulaklik/en-ucuz-qcy-qy12-sport-miknatisli-suya-dayanikli-kablosuz-kulak-ici-fiyati,49511994.html

• teşekkürler, aldık bakalım.
  • Telefondan/Bilgisayardan film izlerken nasıl sesde gecikme var mı? Stereo verebiliyor mu sesi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aliexpress fiyatından dahi daha uygun
    aliexpress.com
    US $32.9 |Tüketici Elektroniği'ten Bluetooth Kulaklık & Kulaklıklar'de QCY QY12 Taşınabilir Stereo Kablosuz Kulaklık Spor bluetooth kulaklık Mic ile Engish Ses Kulakiçi Kulaklık tüm telefonlar PC Aliexpress.com'da | Alibaba Grup
    https://tr.aliexpress.com/item/32715391190.html

QCY bluetooth kulaklık konusunda başarılı bir firma. Paylaşım için teşekkürler

• Almak istedim ama başka sitelerdeki yorumlara bakınca sol taraftan cızırtı gelmesi ve mikrofonun çok kötü olması gibi yorumlarla karşılaştım, vazgeçtim...
  • ben 2 yıldır kullanıyorum. baslar çok iyi . bozulma olmadı
  • Hem telefona hem pcye bağlanabiliyor mu?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bluetooth kulaklık lazımdı, spigen konusu acilinca onu aldim, sonra bluedio konusu acildi, ucuz diye yedek olarak da onu aldim, şimdi de bunu gördüm ve bu da gerçekten indirimli, dayanamadım bunu da aldim ama bu kadar kulaklıkla ne yapıcam bilmiyorum

Bu kulaklıklar iade edilebiliyor mu? Hijyen sorunundan dolayı iade almama gibi bir durum var mı?

• ZhanChi kullanıcısına yanıt
    açılmışsa iade almazlar.
  • Yorumlar boktan ;
    www.hepsiburada.com
    Bluetooth Kulaklık Fiyatları & Kablosuz Kulaklıklar - 25 TL'den Başlayan Fiyatlar
    https://www.hepsiburada.com/bluetooth-kulakliklar-c-16218
  • Aynı satıcının Qy19 modeli var aşağıda çıkıyor o da 99tl ne fark var acaba Qt12 ile

• Yakın zaman Aliexpress'ten farklı bir modelini almıştım ve Baseus S06'nın yanında ezildi benim için. Uygun fiyatlı diye almayın..

• Teşekkürler. Kullanıyorum, çok memnunum. Eşime de aldım şimdi. Şikayetler telefon görüşmesinde sorun olduğu yönünde ama çok nadir sıkıntı oldu bende. Ki bisikletleyken de konuştum sık sık. Fiyatına göre çok çok iyi. Yoksa 200 liraya daha iyisi elbet bulunur. 500 liraya ona bin basacak başka bir tane de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nicomedian -- 23 Mayıs 2019; 18:21:34 >
  • Kullanan arkadaşlar varsa mikrofonu nasıl? Yorumlarda kötü diyor

• Mikrofon için bluedio tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ZhanChi

Bluetooth kulaklık lazımdı, spigen konusu acilinca onu aldim, sonra bluedio konusu acildi, ucuz diye yedek olarak da onu aldim, şimdi de bunu gördüm ve bu da gerçekten indirimli, dayanamadım bunu da aldim ama bu kadar kulaklıkla ne yapıcam bilmiyorum

Bu kulaklıklar iade edilebiliyor mu? Hijyen sorunundan dolayı iade almama gibi bir durum var mı?
    karsilastirsana hocam bende spigen aldim 99 tl

bu arada. hepsiburada iade aliyor kulakliklari... ama zamaninda turkcell ilade almamisti cok sinir olmustum

hepsiburada kizan eden var ama satici hepsiburada ise ben hic madir olmadim 14 yildir

• 60 -70 tl üstüne katın kablosuz kulaklık alın

Örnek QCY T1C Çift Mikrofonlu Bluetooth V5.0
  • bjkyener kullanıcısına yanıt
    100₺ civarına almıştım şubat-mart gibi hediye olarak. Bağlantı olayında biraz sıkıntı yaşadım onun dışında gayet güzel bir cihaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: ysakay

100₺ civarına almıştım şubat-mart gibi hediye olarak. Bağlantı olayında biraz sıkıntı yaşadım onun dışında gayet güzel bir cihaz.
    nereden aldın

Birde QCY T1 Pro iyi diyorlar ucuza nereden alabirim 150 tl ye bulabileceğimiz yer var mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 23 Mayıs 2019; 22:11:14 >
  • Meizu ep52 de su fiyatlara dusse ya. 2-3 tane yedek atarim koseye
    Canim kulakligim meizu

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.