< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spartanasd -- 23 Şubat 2019; 14:11:13 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spartanasd -- 23 Şubat 2019; 14:11:13 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
100 liraya aldım, kullanıyorum.
2,5 saatlik filmi %50 ses ile bilgisayardan çok rahat izleyebiliyorum. 2 saatten fazla müzik dinlenebiliyor. Senkron sorunu yaşamadım. Bağlantı sorunu yaşamadım. 8-10 metre iletim sağlıyor, farklı odaya geçebiliyorsunuz. (nadiren kulaklıkların birinin sesi anlık gidip, tekrar birbirine bağlanma sesiyle toparlıyor. video film izlerken sorun teşkil etmiyor.) Tam dolu şarjla kulaklıkların şarjı bittikten sonra 2 tam dolum daha sağlıyor kutusu. Sesi temiz, bası tatminkar. Cihaz kulaktan düşmüyor ama elinizde küçücük olunca düşüp kaybolacak diye tedirgin oluyorsunuz. Kutusunun kapağı olmayınca biraz tozlanıyor. Kutu için kalan şarj göstergesi yok. 100 liraya kesinlikle alınır. Geçenlerde 90 liraya düşmüştü, sonra alırım dedim kaçırdım, bir tane daha alıp saklamak isterdim. Ek: ev ortamındayken mikrofonuyla telefon görüşmesi yaptım, karşı taraf ses için iyi dedi. Açık alanda iyi olmayabilir. |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuckulteli -- 23 Şubat 2019; 14:32:22 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |