Şimdi Ara

| Qnoops | - Metro Exodus %100 Türkçe Yama - | The Two Colonels & Sam's Story DLC'leri Dahil | (49. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.114
Cevap
55
Favori
221.332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
400 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu oyun yapımcılarının Türkçe dil desteği vermemesini art niyete bağlıyorum sonbirkaç aydır , eskiden korsanı savunmayan biri olarak söylüyorumki Başa Rockstar ve Ea Games olmak üzere çoğu oyun firması korsanı hak ediyor.
  • ben oyunu epic üzerinden satın aldım, yamayı yükledikten sonra oyunu hiç açmıyor, çalışıyor yazıp başa dönüyor sorun bi bende mi acaba ?

not: yamayı kaldırdım gene aynı| Qnoops | - Metro Exodus %100 Türkçe Yama - | The Two Colonels & Sam's Story DLC'leri Dahil |
  • dataegemen D kullanıcısına yanıt
    ‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Qnoops -- 26 Şubat 2020; 8:32:28 >
  • Hocam oyunun tekrar yükledim dlc si için gold edition indiriyorum sürümünü bilmiyorum ama çevrilen dlc dahilmidir acaba oyuna yoksa sadece season pass mı içeriyo paket
  • RUSH_07 R kullanıcısına yanıt
    Evet, DLC de Türkçe.
  • merhaba arkadaşlar bende oyunun 1.0.0.2 sürümü var two colonels dlc sini nerden bulabilirim. CPY sürümü kurulu bende hiçbiryerde bulamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasin_92

merhaba arkadaşlar bende oyunun 1.0.0.2 sürümü var two colonels dlc sini nerden bulabilirim. CPY sürümü kurulu bende hiçbiryerde bulamadım
    DLC kırılmadı.
  • Iron Man - SuraSide I kullanıcısına yanıt
    anladım hocam 1.0.0.2 sürümü dlc diye yazmışlar oyuna giriyorum dlc filan yok sorun bende mi acaba dedim
  • Xbox PC'de çalışmıyor mu acaba?
  • Çok kaliteli bir çeviri olmuş. Tek bir kişinin diyalogları bu kadar güzel çevirdiğini görünce şaşırdım. yama için teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Konuya dahil olmayan adam

Xbox PC'de çalışmıyor mu acaba?
    maalesef
  • ‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Qnoops -- 26 Şubat 2020; 8:32:30 >
  • Microsoft'a sordum da dosyalarda değişiklik yapılamıyormuş. Sağlık olsun. Ellerinize sağlık yine de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Qnoops -- 26 Şubat 2020; 8:32:32 >
  • Qnoops kullanıcısına yanıt
    Xbox PC oyunu bendeki.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Qnoops -- 26 Şubat 2020; 8:32:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sen çok güzel bi insansın dostum teşekkürler.
  • Emeğinize sağlık hocam. Gold mu alalım standart versiyon mu alalım sizce biri 60 diğeri 110 TL. Çeviriye dahil mi gold versiyon ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.