|
| Qnoops | - Resident Evil 2 Biohazard Remake %100 Türkçe Yama + DLC'ler (23. sayfa)
-
-
Herkese selamün aleyküm arkadaşlar. elinize sağlık
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LeonClaire -- 8 Aralık 2020; 22:54:38 > -
Forumdaki mesajını görmeden önce Youtube'da denk gelmiştim videona, hazırlayan sensen eline sağlık. Fakat bazı yerlerdeki notları almadığın için onlarda neler yazdığınu okuyamadım :) Örneğin: Leon A'da silah dükkanı girişinde Claire'ın bıraktığı not.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yama için teşekkür ederim hocam. Gayet iyiydi. -
Merhaba,
Türkçe Yama harikaydı. 3ncü oyunun Remake i için de yama yapmayı düşünür müsünüz? -
Selamün aleyküm gençler. türkçe olarak video yayında herkese iyi seyirler.
-
Arkadaş intihar etmiş. Bize de böyle güzel yamalar bırakmış allah razı olsun huzur içinde yatsın
-
Gerçek mi ya. Allah tahsilatını affetsin .. -
Nereden öğrendin acaba dostum?
Youtube'daki videosunun altına bir arkadaşı yazmış. Steamde de yazmışlar. Ayrıca bayağı bi süredir aktif değil. Facebook twitter vs hep kapanmış
-
Dur ya inşaallah doğru değildir?
-
ALLAH mekanını cennet etsin inşallah gerçekten çok üzüldüm be....
-
İntihar eden kişinin işi sıkıntı Rabbim affetsin -
Yuh adam neden intihar etti ya
Arkadaşın konuda mesaj yazdığı görünüyor ama yazıları silinmiş hep. Buda gerçeklik payını baya arttırıyor maalesef...
-
RE2 yi sayesinde 3 saattir oynuyorum türkçe türkçe! Kendisine bol teşekkürlerimi iletiyorum ki iletecektim buradan fakat üstteki arkadaşların yazdığı haberleri üzücü buldum umarım yalandır. :(
-
Bir teşekkür etmeye gelelim dedim, okuduğuma inanamadım.. Allah taksiratını affetsin
-
Reis eline sağlık yamayı kurdum ama bir sorunum var altyazılar ingilizce onu türkçe yapamadım.Çözümü nasıl olur bilen var mı?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X